Küladziip 2006
Moderaator: Moderators
Käisin ka kohal, pealtvaatajana. Üritus oli väga lahja, oli lubatud et toimub mingi uute maasturite demomine, mida siiski lihtsalt ei toimunud. Lisaks müüdi "värsket õhku" - suvalisel külateel parkimise eest kasseeriti 60 krooni. Esmaspäeval tuleb ilmselt nende vallavalitsusega ühendust võtta ja uurida mis värk on
....tegelikult ei viitsi, kuid mulle tundub, et siin oli tegu korraldaja poolse omavolitsemisega.
Lisaks sellele, et korraldus lonkas, kohtas pidevalt ka korralada poolt ülbet suhtumist, kui oleks ise rajal olnd ja maksnud sellist kirvest hinda, siis ilmselt oleks küll sellele vennale torni andnud, muud ta teha ei suutnud kui mikrofoni otsas möliseda ning kohale tulnutega ülbitseda - need kes kohal olid nägid ja kuulsid ise. Korraldajal polnud muud huvi kui vaid kerget raha teenida, mida ta õnneks palju ei saanud. Oli ka lubatud, et rada autot ei lõhu ja seda saab sõita vabalt ka linnamaasturiga, sellisega ka ise olime, kuid korralikud ja uuedmapoolsed linnamaasturid pole autot mida sõna otseses mõttes mudasse peaks uputama. Pärast kolme kiiret ringi rajal hakkas ka Audi Quattro suht otsa saama, käis nagu kohviveski.
Hiljem kui lahkuti ja mindi klaperjahi rajale, siis algas huvitavam osa pihta, tegevust oli nii pealtvaatajatel kui sõitjatel.
Küladiipi korraldanud vend võiks edaspidi ürituste korraldamisest kaarega mööda käia, vastasel juhul tasuks tema üritustest kaarega mööda käia.
Väga hea soft raja mis sobiks linnamaasturitele ning 4x4 sõiduautodele saaks teha klaperjahi raja juures olevale heinamaale, umbes sinna kanti kus ka start on. Vähemalt oleks tõuse jms ka. Kes kardab või kelle masin rohkemat ei võimalda, see saab soft rajal olla ja karmimad mehed laskuvad mudaaukudesse
Ja teile Niva mehed küll suur respect
tore oli vaadata kuidas Niva's oli "sada inimest" ja sõit käis täie hooga, lisaks see klassikaline hääl mida teie auto tegi.

Lisaks sellele, et korraldus lonkas, kohtas pidevalt ka korralada poolt ülbet suhtumist, kui oleks ise rajal olnd ja maksnud sellist kirvest hinda, siis ilmselt oleks küll sellele vennale torni andnud, muud ta teha ei suutnud kui mikrofoni otsas möliseda ning kohale tulnutega ülbitseda - need kes kohal olid nägid ja kuulsid ise. Korraldajal polnud muud huvi kui vaid kerget raha teenida, mida ta õnneks palju ei saanud. Oli ka lubatud, et rada autot ei lõhu ja seda saab sõita vabalt ka linnamaasturiga, sellisega ka ise olime, kuid korralikud ja uuedmapoolsed linnamaasturid pole autot mida sõna otseses mõttes mudasse peaks uputama. Pärast kolme kiiret ringi rajal hakkas ka Audi Quattro suht otsa saama, käis nagu kohviveski.
Hiljem kui lahkuti ja mindi klaperjahi rajale, siis algas huvitavam osa pihta, tegevust oli nii pealtvaatajatel kui sõitjatel.
Küladiipi korraldanud vend võiks edaspidi ürituste korraldamisest kaarega mööda käia, vastasel juhul tasuks tema üritustest kaarega mööda käia.
Väga hea soft raja mis sobiks linnamaasturitele ning 4x4 sõiduautodele saaks teha klaperjahi raja juures olevale heinamaale, umbes sinna kanti kus ka start on. Vähemalt oleks tõuse jms ka. Kes kardab või kelle masin rohkemat ei võimalda, see saab soft rajal olla ja karmimad mehed laskuvad mudaaukudesse

Ja teile Niva mehed küll suur respect

lühidalt öeldes oli tänane päev väga lahe ja raju. võistlusest nii palju, et rada oli mõttetu, võitis see kes sõitis raja kõrvalt ja kellel rohkem powerit
oli. rada oli vaja lihtsalt täisgaasiga läbi sõita. minu arvates veits mõttetu ja igav. küll aga sai nalja ise tehtud, kui ritsu team, mina ning ivanvillis raja kõrval olevale künkalisele ja mudasele maalapile turnima läksime. kõik publik tuli meid vaatama ja unustas üldse et teiselpool võistlus käib. korraldajale see jälle ei meeldinud. veetnud seal natuke aega, läksime kõik selle aasta klapperi rajale, mis oli väga karm. nii palju vintsimist ja jamamist oli hullupööra. hetkel ma siiski ei viitsi pikemalt kirjutada, sest mul on ikka veel ilgelt külm ja perse on ka märg.
pildid tulevad ka varsti!
kokkuvõttes oli väga lahe, just päeva teine pool
Kaarel
oli. rada oli vaja lihtsalt täisgaasiga läbi sõita. minu arvates veits mõttetu ja igav. küll aga sai nalja ise tehtud, kui ritsu team, mina ning ivanvillis raja kõrval olevale künkalisele ja mudasele maalapile turnima läksime. kõik publik tuli meid vaatama ja unustas üldse et teiselpool võistlus käib. korraldajale see jälle ei meeldinud. veetnud seal natuke aega, läksime kõik selle aasta klapperi rajale, mis oli väga karm. nii palju vintsimist ja jamamist oli hullupööra. hetkel ma siiski ei viitsi pikemalt kirjutada, sest mul on ikka veel ilgelt külm ja perse on ka märg.
pildid tulevad ka varsti!
kokkuvõttes oli väga lahe, just päeva teine pool
Kaarel
Offroadiga tegelnud alates 2006.
- Urvo
- ega nii ei saa ju rallit sõita, krt
ahh fck see üritus, õige üritus oli pärastlõunal
Täiesti ausalt oli see kõige rajum "safari" ja peab mainima, et funi poolest jäi nii mõnelegi võistlusele alla!
miskipärat Jeepidele see rada ei sobinud eriti, lagunes nii Märdi CJ7(esisild) kui ka väle puna-cherokee(tagumine kardaan).
Kõige meeldejäävamaks kujunes ehk ühe armsa kollase pardi..ptui patroli sulistamine. Loodetavasti tuleb ka pilte sellest välja. Vihjeks olgu öeldud, et juhil oli ka naba märg.
Raju suure algustähega!

Täiesti ausalt oli see kõige rajum "safari" ja peab mainima, et funi poolest jäi nii mõnelegi võistlusele alla!
miskipärat Jeepidele see rada ei sobinud eriti, lagunes nii Märdi CJ7(esisild) kui ka väle puna-cherokee(tagumine kardaan).
Kõige meeldejäävamaks kujunes ehk ühe armsa kollase pardi..ptui patroli sulistamine. Loodetavasti tuleb ka pilte sellest välja. Vihjeks olgu öeldud, et juhil oli ka naba märg.
Raju suure algustähega!
- ivanvillis
- Fitting 38"
see mis seal põllupeal toimus... ei taha rääkidagi
tegelt on väga kahju et esisillaga nii läks sest oleks tahtnud seal klapperi rajal natuke rohkem mürada kui aind üks tõus mida tuli tagasilla ja vintsiga läbida.
kui ma oleks pidand selle 600.- eeku üksinda maksma siis arvatavasti oleks endale juba kirvega paar auku pähe tampind... õnneks läks raha kolme peale
aga jah... klapperi rada ootab mind tagasi neliveolise Jeepiga
tegelt on väga kahju et esisillaga nii läks sest oleks tahtnud seal klapperi rajal natuke rohkem mürada kui aind üks tõus mida tuli tagasilla ja vintsiga läbida.
kui ma oleks pidand selle 600.- eeku üksinda maksma siis arvatavasti oleks endale juba kirvega paar auku pähe tampind... õnneks läks raha kolme peale

aga jah... klapperi rada ootab mind tagasi neliveolise Jeepiga

Märt
vooro.vooro@mail.ee
vooro.vooro@mail.ee
nüüd siis pildid
http://picasaweb.google.com/prommik/
edit: fotograafe oli eile palju, aga kas keegi teine ka oma pilte üles riputab? oleks eriti huvitatud nendest piltidest, mis minu suplusest olid ja mis peale seda toimus. minu fotograaf pidi rohkem vintsitrossi vedama hakkama ja tal polnud enam aega pildistada.
PS: pildid võib ka mulle niisama saata, ma võin ise ka need üles riputada.
Kaarel
http://picasaweb.google.com/prommik/
edit: fotograafe oli eile palju, aga kas keegi teine ka oma pilte üles riputab? oleks eriti huvitatud nendest piltidest, mis minu suplusest olid ja mis peale seda toimus. minu fotograaf pidi rohkem vintsitrossi vedama hakkama ja tal polnud enam aega pildistada.
PS: pildid võib ka mulle niisama saata, ma võin ise ka need üles riputada.
Kaarel
Tegin ka mõned fotod, kuid oli vaid mobiili kaamera :S
Kollase auto mudasuplus on ka suht olemas
http://kriisa.planet.ee/kladziip/
Kollase auto mudasuplus on ka suht olemas

http://kriisa.planet.ee/kladziip/
- ivanvillis
- Fitting 38"
mul on pilte mida ei oska kuhugi panna...casca kirjutas: pildid võib ka mulle niisama saata, ma võin ise ka need üles riputada.
Märt
vooro.vooro@mail.ee
vooro.vooro@mail.ee
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Siit saab abi:ivanvillis kirjutas:mul on pilte mida ei oska kuhugi panna...casca kirjutas: pildid võib ka mulle niisama saata, ma võin ise ka need üles riputada.
http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?t=3133
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
ivanvillis kirjutas:mul on pilte mida ei oska kuhugi panna...casca kirjutas: pildid võib ka mulle niisama saata, ma võin ise ka need üles riputada.
saada mulle mailile
prommik@gmail.com

Mis teema selle lombiga oli? Isiklikust huvist proovisid sügavust või võistlusrada viis sealt läbi?
Mis siis ujumise tüsistused on? Märg salong, ....

Mudas alates 2000a.
Tiim ValgeHiir- Vintsmän. 2004 TR-1 III koht
Tiim MudStars/Team Radius- Tihend
www.radius.ee - CNC Treimine ja CNC freesimine
Tiim ValgeHiir- Vintsmän. 2004 TR-1 III koht
Tiim MudStars/Team Radius- Tihend
www.radius.ee - CNC Treimine ja CNC freesimine
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Kurb et selle aasta fotokonkurss juba läbi. Ehk saab kuidagi järgmise aasta konkursile selle pildiga
http://picasaweb.google.com/prommik/KLa ... 0533706178
Igal juhul retsept
osalenutele, endiselt Patrulli omanikult. Minu poolt soojad
külmetanutele
.
http://picasaweb.google.com/prommik/KLa ... 0533706178
Igal juhul retsept

Mud Yourself!
In mud since 1999.
In mud since 1999.
noh mis seal siis ikka oli. roheline niva ja ritsu läksid lombi kõrvalt metsast, neil oli ka seal parajalt jamamist ja manööverdamist. ma mõtlesin, et ise väga ei viitsi ning läheks otseZazz kirjutas:![]()
casca hea töö!
Mis teema selle lombiga oli? Isiklikust huvist proovisid sügavust või võistlusrada viis sealt läbi?
Mis siis ujumise tüsistused on? Märg salong, ....

nii ma siis hakkasin vaikelt sõitma. esialgu vajus esiots natukene sügavamale, hetkepärast hakkas kangide juurest vett sisse tulema

jalad said märjaks juba, selleks ajaks olin juba lombi keskel, siis tuli mingi taksitus ja omal jõul edasi ei läinud, vesi aina tõusis ja hakkas istmeni jõudma. järgmiseks oli vaja vett kartvad asjad autost minema saada: telefon taskust välja koos rahakotiga. rohkem ei tulnud meelde vett kartvaid asju. kuigi kindalaekas oli veel 1 käsilällar ja venna rahakott ning istme taga makita lamp

ülejäänud ajsad hulpisid autos rahulikult(tööriistakast, varuratas ja igast muud mõttetut pahna)
järgmiseks ronisin autost välja ja hakkasin vintsi lukku maha võtma mis ei tahtnud algul õnnestuda

lõpuks sain luku maha ja trossi välja ning puu külge, siis suplesin autosse tagasi ja hakkasin vintsima ja jõudsin lõpuks kuivale maale

kahjud: rõvedalt mudane ja märg auto(SEEST), üks lällar, makita lamp, kuigi lamp ise hakkas suht kohe tööle ja seda sai ka metsas hiljem kasutatud. lambil oli ka raadio küljes aga see enam ei tööta. safari lõpus kui klaasipuhastajaid tööle panin, sädelesind vahelduseks ka kaitsmed. üks esipirn läks ka hiljem läbi kui tuled põlema panin.
metsas läks üks oksatross ka katki, esistanged on veits kõveramad ning plekid said kergelt mõlgitud. rohkem ei tule midagi meelde.
käisin täna õhtul Jazzis käsipesus, kui sisse oli sõitnud tegid pesijad suured silmad ja imestasid. mina naersin kergelt ja mainisin et soovin lihtsat survepesu, küsisin ka palju maksab.(100eeki - mulle sobis

hind oli ka normaalne ja sellepärast ei pahandatud, et mudahunnikud maha jäid.
Kaarel