4LO

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
mesaku
Rookie

4LO

Postitus Postitas mesaku »

Tere autoks on Jeep cherokee xj ja vahekastiks on minu arusaamist mööda NP242....... küsimus siis selline.... kuidas ma saan kontrollida 4LO toimimist....... minu arusaamist mööda see hetkel ei toimi..... sellele viitab ka tuluke armatuuril..... kui panen vahekasti asendisse 4LO siis lööb tulukese põlema PART TIME..... kõik ülejäänud asendid nagu toimetaks nii mis vaja..... Milles võib olla viga?:)

Ette tänades

Martin
Viimati muutis mesaku, T Mai 07, 2013 9:41 pm, muudetud 1 kord kokku.
laurz
Rock Crawler

Re: 4LO

Postitus Postitas laurz »

Kõik tundub korras olema...... :D 4LO puhul põlebki tuluke........Ainult auto liigub nagu tigu :lol: Kui ei liigu,siis ilmselt vahekasti hoovastik paigast ära.
mesaku
Rookie

Et siis PART TIME-i tuli peabki põlema minema või :)....... katsetasin siin siis seda teosammu värki..... mulle nagu tundus, et erilist kiiruse vahet ma nüüd küll ei märganud, aga kui tuntav see peaks olema........ Samas kui katsetasin mudase pinna peal siis 4LO tundus küll paremini läbi ronivat, kuid ega ma väga karmidesse oludesse ka ei tahtnud ronida..... olin nimelt üksinda ja ei olnud erilist tahtmist päris ekstreemsustesse laskuda, pärast oleks veel mõnusalt kinni jäänud :D..... aga tänud vastamast...... eks ma siis proovin ja testin edasi ;)
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

Postitus Postitas Bill »

Part-time peab põlema jah.Ja vahekast aeglustab sul 2,72 korda kiirust.Nii et arvesta kui aeglustita sõidab su auto maanteel kuni 170 kuskil, siis aeglustiga kuni 65 km/h ja siis on mootor piirajas.Nii et peaks ikka väga hästi aru saama.Aeglustiga 30-ga on juba 3-s või 4 käik isegi sees.
Kasutaja avatar
zyon
Fitting 38"

Postitus Postitas zyon »

Minu vana Chero aeglusti tööst sai aru ka nii, et auto ei tahtnud kohapeal püsida kui käigu sisse panid - õrnalt lasid piduri lahti kui juba tuntsid jõulisemat edasi minekut. Muidugi ei tasu aeglustiga üle 40km/h sõita.

Võid ju proovida ka kas on vahe kui sõidad part time'iga või LO'ga - mõlema puhul on keskdiffer lukus aga LO liigub jõulisemalt.
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
mesaku
Rookie

Tänan teid kõiki kes siis vaevusid vastama... teema võib lukku panna..... proovisin ja kõik töötas nii nagu kirjeldasite.... eile oli lihtsalt lõik kus proovisin liiga lühike ja kiirus ka palju väiksem..... ning ega ma seda pöörete ja käigu vahetuse värki ju siis ei osanud ka vaadata.....
Kuigi pean tunnistama, et oleks pidanud enne seda viimast postitust ka nägema, enne kui katsetama asusin.......punnitasin vist mingi 50- 60 km/h kätte ja siis andis juba ikka väga korralikult tunda..... ega jah nii suur kiirus vist hästi ei mõju, loodan siis, et ma nüüd sellega midagi tuksi ei keeranud :D
Kasutaja avatar
zyon
Fitting 38"

Postitus Postitas zyon »

Kui pikalt ei sõitnud siis ei ole hullu :D
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
mesaku
Rookie

Jep seda minagi usun......... tänud veelkord :)
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”