Siin saab müüa üleliigseid vidinaid ja muid vajalikke asju, mis puudutavad maastikuautot. Kuulutus on aktiivne 90 päeva, seejärel kustutatakse automaatselt. Maasturivabad teemad kustutatakse.
Kjen kirjutas:Kui Sa juba sellise raha eest sellise asja soetasid, siis miks Sa ei kujunda näiteks reelingu ja jalgade vahele ca 3cm metallist klotsikest?
O.T.
Tagaosas pols küsimus pole vaid "paaris" sentimeetris. Mul seal ju kõrgenduskuubik ka lisaks
Anna nüüd andeks, et vähe kõrvaline jutt, aga palju sul see jala kõrgus olema peab? Äkki mul leidub midagi. 1 paar oli vähe pikemate jalgadega. Soeasin samamoodi pimesilmi oma poolkõrge transiti jaoks aga panin samamoodi puusse. lühikeseks jäid.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Sama mure siin, sai ka soetatud second hand raamid, mis vähemalt 15cm kõrged oleks. Olid, aga servast mõõtes,... renniotsast on 14cm ja ka liialt lühikese reelinguga, pikkust peast ei ütle hetkel.
Seega kui kellelgi huvi vahetada 14cm kõrguse katuse reelinguid, veel natuke kõrgema ja laiemaga, siis 3 kmpl on üle, või müügiks.
al kirjutas:Sama mure siin, sai ka soetatud second hand raamid, mis vähemalt 15cm kõrged oleks. Olid, aga servast mõõtes,... renniotsast on 14cm ja ka liialt lühikese reelinguga, pikkust peast ei ütle hetkel.
Seega kui kellelgi huvi vahetada 14cm kõrguse katuse reelinguid, veel natuke kõrgema ja laiemaga, siis 3 kmpl on üle, või müügiks.
Kas minu 18cm kõrgused ei sobiks? Kui pealinna juhtud, saad ise üle kaeda/mõõta.
Võime ka hinnast rääkida.
tuningman kirjutas:Anna nüüd andeks, et vähe kõrvaline jutt, aga palju sul see jala kõrgus olema peab? Äkki mul leidub midagi. 1 paar oli vähe pikemate jalgadega. Soeasin samamoodi pimesilmi oma poolkõrge transiti jaoks aga panin samamoodi puusse. lühikeseks jäid.
Proovin millagi renni servast ära mõõta vajaliku kõrguse. Mul on üks sobilik Thule oma olemas, kuid selle jalg on nii kobakas, et segab ees use avamist-sugemist.
1) Mul ka pole selle müügiga nii kiire, et iga hinna eest vaja lahti saada. Kuigi graažis jalus ja sobivate asemele ostuks ka raha vaja.
2) Uuena hinda ei tea, sest ostsin pruugituna (vaata mu esimest postitust)
[quote="al"]Tere
Ma just kaesin, et oleks mulle sobivad. Aga kuna selline "aega on" teema, mis sai alguse juba 2004 siis ei julge lubada, et homme kohe ostma torman. Seda enam, et ise pea terve suve eestist eemal ja kui tulen, siis maandun päälinnast kaugel. Aga huvi on.
Palju nad uuena maksid, vaja oleks min. 1kmpl juurde osta.