vaja koppa ja kallurit
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
vaja koppa ja kallurit
Oleks vaja teostada mulla planeerimis töid hüürus keila lähistel minu nägemus asjast oleks et vaja on ühte koppa ja kallurit et kinnisel teritoorjumil kujuntada ringi mulla kuhilad ning siluda territoorjumi pinnalaotust tööd on võimalik teostada endale sobival ajal kas või öösel maksta suudan ni arvega kui ka sulas täpsema info saamiseks palun helistada nr 56930400 või 15150
auto remont se on imelihtne
Re: vaja koppa ja kallurit
Ma väga vabandan, aga see keelekasutus, kirjavahemärgid ja õigekiri...hai kirjutas:Oleks vaja teostada mulla planeerimis töid hüürus keila lähistel minu nägemus asjast oleks et vaja on ühte koppa ja kallurit et kinnisel teritoorjumil kujuntada ringi mulla kuhilad ning siluda territoorjumi pinnalaotust tööd on võimalik teostada endale sobival ajal kas või öösel maksta suudan ni arvega kui ka sulas täpsema info saamiseks palun helistada nr 56930400 või 15150
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Mina ei vabandaks, sest jäi silma 19+3 kirjaviga ja ma ei olnud koolis oivik.al kirjutas:Ma väga vabandan, aga see keelekasutus, kirjavahemärgid ja õigekiri...hai kirjutas:Oleks vaja teostada mulla planeerimis töid hüürus keila lähistel minu nägemus asjast oleks et vaja on ühte koppa ja kallurit et kinnisel teritoorjumil kujuntada ringi mulla kuhilad ning siluda territoorjumi pinnalaotust tööd on võimalik teostada endale sobival ajal kas või öösel maksta suudan ni arvega kui ka sulas täpsema info saamiseks palun helistada nr 56930400 või 15150
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Jätke nüüd see tähenärimine! Tehke enda masinad mudaseks, või midaiganes.
Kodanik pakub tööd, mitte ei tee eesti keele riigieksamit.
Kodanik pakub tööd, mitte ei tee eesti keele riigieksamit.
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
-
- Rock Crawler
Ja õpetajatel on jultumust palka juurde nõuda?! 

Pakkuda soolokallureid 6x2 või 6x4, tunnihind sulle 22.-
51904594
51904594
mini ekskavaator, planeerimiskopaga 20,- tund
Puksiirteenus 56626099
Hea hinnaga nissani originaal varuosad.
Hea hinnaga nissani originaal varuosad.
Vahest paned infot ka mobiili kaudu. Siis on tõesti suuri tähti ja kirjavahemärke tülikas laduda. Eriti veel kui kiire on. Samuti ei tea ju mis keeles autor koolis õppis.
Usun, et mõttest saadi aru ning tore, et sellepärast ei jätnud vastamata need, kes saavad aidata
Usun, et mõttest saadi aru ning tore, et sellepärast ei jätnud vastamata need, kes saavad aidata