Toyota Hilux 3.0 D-4D 126kW
Moderaator: Moderators
- Hussar
- Got ARB and Nitrous?
Toyota Hilux 3.0 D-4D 126kW
Tere,
Kas keegi on Tartu Tähe Amservis seda Hilux'it käinud vaatamas/näppimas? See on minus väga suure huvi äratanus aga pole ise jõudnud veel vaatama minna. Ehk kui keegi käinud, siis jagage palun muljeid!
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1226272
Kas keegi on Tartu Tähe Amservis seda Hilux'it käinud vaatamas/näppimas? See on minus väga suure huvi äratanus aga pole ise jõudnud veel vaatama minna. Ehk kui keegi käinud, siis jagage palun muljeid!
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1226272
Mihkel 53437860
- Hussar
- Got ARB and Nitrous?
Re: Toyota Hilux 3.0 D-4D 126kW
Kuna oma silm on kuningas, siis lähen kaen homme masina üle! Aga kui Hilux'i omanikud nüüd kiirelt häält teevad, siis kas on miskeid üliolulisi kohti, mida peaks silmas pidama? Pommikindel masin küll aga siiski .... 
Mihkel 53437860
Meie töö omadel 6st viiel küljeakende servad roostetama hakkasid ja rooste tuli värvi alt, mitte, et oleks mingi kivi täke või midagi. Samuti oli kasti kattega, mille servade alla oli teip panemata ja kate liikudes värvi maha hõõrus. Kahel autol vahetati garantii korras soojenduse mootor, mis häält tegema hakkas.
Ja muidugi turbod olid eraldi teema pea kõigil hakkasid undama. Esinduse diagnoos - labad kõverad ja turbo vahetusse. Meil muidugi ka 2,5 sed.
Aitab nüüd küll kurtmisest. Muidu hea ja töökindel auto.
Ja muidugi turbod olid eraldi teema pea kõigil hakkasid undama. Esinduse diagnoos - labad kõverad ja turbo vahetusse. Meil muidugi ka 2,5 sed.
Aitab nüüd küll kurtmisest. Muidu hea ja töökindel auto.
algaja
Kallitest asjadest, proovi kas taga lukk töötab, esimesed poolassid loksuta ka üle,sisemised otsad.
- TiitR
- I live off from the mud
Sellisel juhul peaks tegu olema ju läbiva roostega ehk rooste trügib seestpoolt väljapoole ning kas see mitte 12a. keregarantii alla ei lähe?ott1 kirjutas:Meie töö omadel 6st viiel küljeakende servad roostetama hakkasid ja rooste tuli värvi alt, mitte, et oleks mingi kivi täke või midagi.
- Hussar
- Got ARB and Nitrous?
Sai siis käidud masin üle vaadatud ja mulle meeldis ja sobis
. Tuhat tänu Toivole, kes leidis aja ka inspekteerima tulla. Avastasime kummalise rapsimise kiirendades, mis osutus kardaaniristi süüks. Amserv lubas selle ruttu ära vahetada. Eks elam-näeme aga ehk järgmisest nädalast see juba minu õuel.
Tagumine lukk töötas väga hästi. Müügimees hoidid pead kätega kinni kui me Toivoga testimas käisime.
Leidsin ka pisikesed rooste täpikesed esiklaasi ja katuse piirilt, nähtavasti siis kivitäketest. Ja selle kordategemine garantii alla ei lähe, sellise info ma neilt sain.
Keegi targem nüüd siis äkki ütleb, tegu peaks vist siis olema LSD diffriga taga. Mis protsendiga ta lukus on?
Tagumine lukk töötas väga hästi. Müügimees hoidid pead kätega kinni kui me Toivoga testimas käisime.
Leidsin ka pisikesed rooste täpikesed esiklaasi ja katuse piirilt, nähtavasti siis kivitäketest. Ja selle kordategemine garantii alla ei lähe, sellise info ma neilt sain.
Keegi targem nüüd siis äkki ütleb, tegu peaks vist siis olema LSD diffriga taga. Mis protsendiga ta lukus on?
Mihkel 53437860
Kolmesel lukku ei ole, minumeelest. Kas tal sama süsteemiga ei ole nagu Länkul, et hakkab vaba ratast piduriga kägistama?unobstructed kirjutas: Keegi targem nüüd siis äkki ütleb, tegu peaks vist siis olema LSD diffriga taga. Mis protsendiga ta lukus on?
Toyota LC80
TiitR kirjutas:Sellisel juhul peaks tegu olema ju läbiva roostega ehk rooste trügib seestpoolt väljapoole ning kas see mitte 12a. keregarantii alla ei lähe?ott1 kirjutas:Meie töö omadel 6st viiel küljeakende servad roostetama hakkasid ja rooste tuli värvi alt, mitte, et oleks mingi kivi täke või midagi.
Läks küll garantii alla, kõigil värviti uksed ära ja pandi kleepsud peale pärast.
algaja
- Hussar
- Got ARB and Nitrous?
Nii palju kui ma internetis ringi surfasin siis peaks taga ikkagi olema LSD differ. Ja kui me testisõitu tegime siis mudas/lumes kohal korralikult ära minnes (aeglustiga), siis rebisid mõlemad rattad, mis minu arvamust ka kinnitavad siis.
Mihkel 53437860
Olen kolmest automaati lammutanud, lsd on seal olemas, differ ise sama nagu 88a aga ülekanded teised, tegelt on mul üks lahtine taga sild kaa kodus, ja samuti 3.0 kasti ei tea.ir kirjutas:Kolmesel lukku ei ole, minumeelest. Kas tal sama süsteemiga ei ole nagu Länkul, et hakkab vaba ratast piduriga kägistama?unobstructed kirjutas: Keegi targem nüüd siis äkki ütleb, tegu peaks vist siis olema LSD diffriga taga. Mis protsendiga ta lukus on?
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
- Hussar
- Got ARB and Nitrous?
Masin siis õue peal ja juba tublis töös! Tänan kõiki kaasamõtlejaid ja eriline tänu Toivo
kes oli kaasas proovisõidul!
Mihkel 53437860
- Hussar
- Got ARB and Nitrous?
Nii, tekkis küsimus, kuna ühed räägivad üht ja teised teist. Kas nii uuel masinal peaks peale neliveo välja lülitamist meetrikese tagurdama või mitte, et esimesed rummud ennast ohutult lahti lüliks?
Mihkel 53437860
Ma lülitan enda oma sõidupealt sisse-välja. Samamoodi sai tehtud 2007 aasta Hiluxiga, mingit muret nagu ei täheldanud.
Oled kindel,et mingid rummulukud üldse on?unobstructed kirjutas:Nii, tekkis küsimus, kuna ühed räägivad üht ja teised teist. Kas nii uuel masinal peaks peale neliveo välja lülitamist meetrikese tagurdama või mitte, et esimesed rummud ennast ohutult lahti lüliks?
AMAROK 190kW 01/2019
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
Lukke pole