BFGoodrich A/T ja H/T valikul abi vaja
Moderaator: Moderators
BFGoodrich A/T ja H/T valikul abi vaja
Tere!
Äkki targemad annaksid nõu veits. Nimelt olen valimas rehve...sama tootja, sama mõõt, aga ühed on Long Trail, teised aga A/T rehvid. Muidugi, enamuse sõidan teedel, aga käin ka maastikul teinekord. Kas on kogemusi, kas A/T teeb suuremat müra, kui H/T ja kas viimasega maastikul on palju halvem? Kui valiksite, siis mida ja miks?
Ettetänades
H.
Äkki targemad annaksid nõu veits. Nimelt olen valimas rehve...sama tootja, sama mõõt, aga ühed on Long Trail, teised aga A/T rehvid. Muidugi, enamuse sõidan teedel, aga käin ka maastikul teinekord. Kas on kogemusi, kas A/T teeb suuremat müra, kui H/T ja kas viimasega maastikul on palju halvem? Kui valiksite, siis mida ja miks?
Ettetänades
H.
- helar
- I live off from the mud
Re: BFGoodrich A/T ja H/T valikul abi vaja
Mul on hetkel patrolil BFG AT rehvid all. Patrolisse valati tehases kõvasti rauda, heliisoliatsioon aga unustati peaaegu ära. Seega: AT on maanteel täiesti vaikne ja üsna võimekas maastikul ,sh lumega .Kui aga tõsisemalt offrõudida tahad ,ei sobi sulle neist kumbki.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Mul olid ennem rehvivalikut samad kartused aga võin Helari juttu kinnitada. AT sõidab vaikselt ja metsas ajab asja ära.helar kirjutas:Mul on hetkel patrolil BFG AT rehvid all. Patrolisse valati tehases kõvasti rauda, heliisoliatsioon aga unustati peaaegu ära. Seega: AT on maanteel täiesti vaikne ja üsna võimekas maastikul ,sh lumega .Kui aga tõsisemalt offrõudida tahad ,ei sobi sulle neist kumbki.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
A/T jääl ilma naastuta ei kõlba mitte kuskile....
-------------------------------------
Minu 4X4 ajalugu:
RAM 1500
Frontera Sport A 2,0i 31" AT (ex)
Cherokee XJ 4,0 31" SpecTrck (ex)
Minu 4X4 ajalugu:
RAM 1500
Frontera Sport A 2,0i 31" AT (ex)
Cherokee XJ 4,0 31" SpecTrck (ex)
- LR90
+1sultan kirjutas:A/T jääl ilma naastuta ei kõlba mitte kuskile....
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
- tuningman
bfg a/t sai metsas paksu lumega proovitud. Ühel autol oli lõigatud mustriga, teisel autol uus rehv. uus muster liiga tihe, võtab mustri lund täis ja hakkab tühja käima. lõigatud rehv kaevas mõnusalt. Maantee sõitu ei tea kommenteerida. 
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Puhas kuld.sultan kirjutas:A/T jääl ilma naastuta ei kõlba mitte kuskile....
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27