Offroad jüri lähistel

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

P6tu kirjutas:Ah need jubinad.Selge.Saab ka need soetatud :P .
Auto poole vähemalt 12mm ja hi-lifti poole sobisid vist 8mm .

Äärteult oluline on hi-lifti kasutades ohutustehika!
http://www.lahe.net/landy/niva/galerii/ ... mage14.htm
Korralikult kinni hoida, et sõrme luid ära ei murraks tagsilöögiga või varrega piki vahtimist ei saaks ja teiega midagi sellist ei juhtuks:
Pilt

P.S. Paar pilti kasutus koolituselt:
http://www.landrover.ee/est/galerii/200 ... image3.htm
http://www.landrover.ee/est/galerii/200 ... mage10.htm
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Patrol2,8
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Patrol2,8 »

Sai siis ostetud hi-lift ainuke asi oli et aabe-s oli ainult 60''-ne ja noh vķtsin siis selle :lol: .Neid seekleid peaks kodus leiduma küll.Pärastpoole lähen otsin kusagilt veolinte ka paar tükki.Küsimus kas puukaitse vöö (vist nim. nii) saab teha ka tavalisest lindi jupist kahe kordselt.Mingi 7,5 cm lai ja kahe laiusega siis toetuks puule :roll:
Volvo remont ja varuosad! Tel: 53433254
seff
Rock Crawler

Postitus Postitas seff »

Patrol2,8 kirjutas:Sai siis ostetud hi-lift ainuke asi oli et aabe-s oli ainult 60''-ne ja noh vótsin siis selle :lol: .Neid seekleid peaks kodus leiduma küll.Pärastpoole lähen otsin kusagilt veolinte ka paar tükki.Küsimus kas puukaitse vöö (vist nim. nii) saab teha ka tavalisest lindi jupist kahe kordselt.Mingi 7,5 cm lai ja kahe laiusega siis toetuks puule :roll:
ära tee ise . osta parem korralik, mis on testitud ja lubatud katkemistugevusega, usu mind see ei ole naljakas kui täie pinge all olev pael katki läheb ja asjad lendama hakkavad
Silvar@katsetaja
Kasutaja avatar
Indrek
Fitting 44"

Postitus Postitas Indrek »

Patrol2,8 kirjutas:Sai siis ostetud hi-lift ainuke asi oli et aabe-s oli ainult 60''-ne ja noh vķtsin siis selle :lol: .Neid seekleid peaks kodus leiduma küll.Pärastpoole lähen otsin kusagilt veolinte ka paar tükki.Küsimus kas puukaitse vöö (vist nim. nii) saab teha ka tavalisest lindi jupist kahe kordselt.Mingi 7,5 cm lai ja kahe laiusega siis toetuks puule :roll:
Osta ehituspoest (ise olen sisseoste teinud Veerenni tänaval asuvast Knokest, Subaru keskuse lähedal) ikka ca.15-20 cm laiune ja 2m lint, mida saad kasutada puukaitsevööna. 7-8 cm laiune lõhub puukoort, minu arust pole sellisel "puukaitsevööl" mingit mõtet, lihtsalt bakazuha. Lisaks sellele peab ka vastu, ei rebene. Isetehtud ei pea vastu, taas omad kogemused. Samas poest saad ka korralikud, erinevate mõõtudega seekleid. Laupäeval, kui saab sõitma mindud võin sulle kogu varustust näidata mida metsas vaja.
Defender 110, Discovery V8
Kasutaja avatar
Patrol2,8
Got ARB and Nitrous?

Indrek kirjutas:Osta ehituspoest (ise olen sisseoste teinud Veerenni tänaval asuvast Knokest, Subaru keskuse lähedal) ikka ca.15-20 cm laiune ja 2m lint, mida saad kasutada puukaitsevööna. 7-8 cm laiune lõhub puukoort, minu arust pole sellisel "puukaitsevööl" mingit mõtet, lihtsalt bakazuha. Lisaks sellele peab ka vastu, ei rebene. Isetehtud ei pea vastu, taas omad kogemused. Samas poest saad ka korralikud, erinevate mõõtudega seekleid. Laupäeval, kui saab sõitma mindud võin sulle kogu varustust näidata mida metsas vaja.
Selge siis homme ilmselt knoke-sse minek. :twisted:
Kasutaja avatar
Patrol2,8
Got ARB and Nitrous?

Aga et siis kahe autoga julgem on mudas seigelda,siis küsiks et millal sa P6tu saaksid ise tulla? :)
Kasutaja avatar
P6tu
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas P6tu »

Patrol2,8 kirjutas:Aga et siis kahe autoga julgem on mudas seigelda,siis küsiks et millal sa P6tu saaksid ise tulla? :)
Niih,ma sean sammud kohe poe poole nüüd ja siis kontakteerun Rommiga korraks ja siis pärast seda olen valmis liikuma.Kas ma su numbri saaks või lepime siin avalikult kokku,kus ja millal kohtume,juhuks kui keegi veel mõtleb viimasel hetkel kaasa tulla?
Kasutaja avatar
Patrol2,8
Got ARB and Nitrous?

P6tu kirjutas:Niih,ma sean sammud kohe poe poole nüüd ja siis kontakteerun Rommiga korraks ja siis pärast seda olen valmis liikuma.Kas ma su numbri saaks või lepime siin avalikult kokku,kus ja millal kohtume,juhuks kui keegi veel mõtleb viimasel hetkel kaasa tulla?
Ma arvan et hea kohtumispaik oleks jüri bensujaamas alexela,aga mis kell seda ei tia täpselt.Ilmselgelt jääb asi pimeda peale mis on iseenesest huvitav :twisted: .Aga kui sobib vķiks umbes kell 15.30 seal kohtuda vķi siis 16.00.tel.53433254 Rennet.
Kasutaja avatar
P6tu
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas P6tu »

Patrol2,8 kirjutas:
P6tu kirjutas:Niih,ma sean sammud kohe poe poole nüüd ja siis kontakteerun Rommiga korraks ja siis pärast seda olen valmis liikuma.Kas ma su numbri saaks või lepime siin avalikult kokku,kus ja millal kohtume,juhuks kui keegi veel mõtleb viimasel hetkel kaasa tulla?
Ma arvan et hea kohtumispaik oleks jüri bensujaamas alexela,aga mis kell seda ei tia täpselt.Ilmselgelt jääb asi pimeda peale mis on iseenesest huvitav :twisted: .Aga kui sobib vķiks umbes kell 15.30 seal kohtuda vķi siis 16.00.tel.53433254 Rennet.
Et siis 16.45 oli kah täitsa hea aeg :P .

Sai siis käidud ja eks kinni kah istutud.Tänu Rommile jõudsime mõlemad ikka koju magama nii,et -> :hail Rommi ees.Muidu istuksin vist ikka veel per*eli vees... :roll: :oops:
Kasutaja avatar
Patrol2,8
Got ARB and Nitrous?

Ma olen ka igati tänulik rommile,kes nägi ikka pķhilist vaeva,et meid seal sikutada.See oli igati ķpetlik ja huvitav retk mudas :twisted: . :driving teinekordki vķiks aint siis loodaks juba endale ka vintsi muretseda.
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

tore et meeldis... tglt oleks pidanud laskma teil seal veidi ise nuputada :P
...aga enne kui vintsi ostad, mõtle ka korralikuma rehvimustri peale. Mitte, et praegustega talvel libedaga sõita ei kannataks aga tavaline naastrehv mudas väga ei toimi.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Lihtsalt huvi pärast uurin, et kaua te seal hi-liftiga vintsite, ennee kui pilli põõsaase viskasite?
Kasutaja avatar
Patrol2,8
Got ARB and Nitrous?

ķnneks vķi kahjuks :lol: ei pidand seda kasutama :D See oleks ilmselt meie vaeva pikendand 2-3 tunni vķrra :roll:
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Patrol2,8 kirjutas:ķnneks vķi kahjuks :lol: ei pidand seda kasutama :D See oleks ilmselt meie vaeva pikendand 2-3 tunni vķrra :roll:
Kiirelt annate alla! :D Selle 2-3 tunniga oleks ilmselt üsna mitukümmend meetrit saanud juba ennast edasi vintsida/hi-liftida. :wink:
Viimati muutis Landy, P Dets 10, 2006 3:23 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
P6tu
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas P6tu »

Landy kirjutas:
Patrol2,8 kirjutas:ķnneks vķi kahjuks :lol: ei pidand seda kasutama :D See oleks ilmselt meie vaeva pikendand 2-3 tunni vķrra :roll:
Kiirelta annate alla! :D Selle 2-3 tunniga oleks ilmselt üsna mitukümmend meetrit saanud juba ennast edasi vintsida/hi-liftida. :wink:
Amm,ainuüksi mind sai korra kuskil 20 meetrit vintsitud ja sinna siis veel otsa üks lühem alla 10 meetrine vintsimise ots...Patrolit sai vintsitud "tsipake" rohkem :roll: .

Vintsi peaks isegi muretsema kuid ma ei teagi nüüd,kas ennem teen tõste ära või siis panen ennem vintsi ja ei tea,kas üldse tegelen 4Runneriga või võtan ühe teise soojas oleva masina ehitamiseks...
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”