gaz 66 vahekastile kolmas kardaan
Moderaatorid: jr, Landy, Moderators
gaz 66 vahekastile kolmas kardaan
Kas on võimalik lisada ka GAZ 66 vahekastile teine tagumine kardaan nii nagu pildil on UAZikul ? Kui on, siis kas see on kohe tootja poolt ettenähtud võimalus või tuleb midagi ümber teha ?
- Manused
-
- normal_UAZ-6x6_3.jpg (50.2 KiB) Vaadatud 5710 korda
Re: gaz 66 vahekastile kolmas kardaan
Vahekastile saab lisada väljavõtte, sobivad postipuuri ja Btr´i väljavõtted, kuid iseasi on saadavus.
Tänan Külahull ! Kui teaks, et see 66 vahekast toimib sama hästi mõlemat pidi, siis saaks selle ju ka tagurpidi vahele panna. Nii, et tagumisele kardaanile mõeldud väjlavõte oleks ühendatud käigukastiga ja teisele poole jäävatele kahale väjavõttele saaks mõlemale kardaanid kinnitada. Mul on vaja kahte tahajooksvat kardaani...

- isakene
- I know how to fix stuff
Otsi parem ZiL-157 vahekast, seal juba algselt 3 kardaani + PTO.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Ega suurt vahet ju pole, et mispidi see vahekast all on. Ideekohaselt saab ka uue võlli tegemisel tuua kardaaniflantsi mõlemale poole välja, 100% kindel ei ole, kuid minumeelest olid võllide väljundid vahetatavad.
See ZIL 157 vahekast on ikka paras kobakas võrreldes GAZ 66 omaga
. Googeldades ei leia selle kohta ka eriti midagi- huvitav kui palju selline kaalub..?
Minu loogika ütleb ka, et vahe- ja käigukastid peaksid igat pidi töötama. Muidu ei kannataks ju ka mootoriga pidurdada ja autot käima tõmmata....

Minu loogika ütleb ka, et vahe- ja käigukastid peaksid igat pidi töötama. Muidu ei kannataks ju ka mootoriga pidurdada ja autot käima tõmmata....
Ainult et aeglusti muutub kiirendiks.maitus kirjutas:See ZIL 157 vahekast on ikka paras kobakas võrreldes GAZ 66 omaga. Googeldades ei leia selle kohta ka eriti midagi- huvitav kui palju selline kaalub..?
- isakene
- I know how to fix stuff
Kaalu esmase otsinguga tõesti ei leidnud. Aga ehitust ja skeeme on pihuga, näiteks:maitus kirjutas:See ZIL 157 vahekast on ikka paras kobakas võrreldes GAZ 66 omaga. Googeldades ei leia selle kohta ka eriti midagi...
http://zil130-131.ru/zil-130-131/razdat ... oj-korobki
http://www.ngpedia.ru/cgi-bin/getimg.exe?usid=20&num=15
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
Pagan...muutub kiirendiks jah kui 66 vahekast tagurpidi tööle panna..
.
Aga no mis imeelukas siis sellel pildil on mis ma siia üles panin ??? Uaz vahekastil selline väljavõte puudub samuti...kas on isearetatud pikem esikardaani väjavõtte võll või ? Kui nii, siis kui keeruline ja kallis selline ettevõtmine oleks?
Kas keegi on kunagi teinud midagi sellist ?

Aga no mis imeelukas siis sellel pildil on mis ma siia üles panin ??? Uaz vahekastil selline väljavõte puudub samuti...kas on isearetatud pikem esikardaani väjavõtte võll või ? Kui nii, siis kui keeruline ja kallis selline ettevõtmine oleks?
Kas keegi on kunagi teinud midagi sellist ?
- tuningman
- I live off from the mud
see on 3 sillaga uazik. nägin kuskil vene foorumis seda aparaati.
siin veel üks lahendus

siin veel üks lahendus

Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
Kolme sillaga uaz on see Grusiinide ime muidugi ..
, küsimus on aga selles, et kas sellist vahekasti on kunagi toodetud või on see omatehtud kompunn..?

Vene kastidel ju suht mõlemal pool polditavad otsad.teed uue võlli,otsid kas mõne sarnase simmeri pesa,või treid selle kah ja peakski nagu valmis olema.
Kasti teistpidi keerates saad ju täiesti erinevate kiirustega kardaanid

Proto
53951597
53951597
Nii see peaks vast olema jah, et tuleb uus võll teha. Selle kinnituseks:
автомобиль Тбилиси (на шасси УАЗ)
Автор автомобиля Гиви Квернадзе.
"Тбилиси" сделан на базе УАЗа. Трансмиссия доработана - изготовлен новый удлиненный вал привода переднего моста. От его заднего конца приводится третий мост ...
.
Gaz 66 kast on sama ehitusega ja pole vahet.
Mina seda võlli muidugi valmis ei tee ja tuleb metallimees leida, kes selle mõistliku hinna eest valmis teeks. Ülejäänuga saan ise hakkama arvatavasti.
Kasti teistpidi keerates saaks erinevad kiirused ainult sisselülitatud aeglustiga...srry....kiirendiga ikka
,
muidu on ülekanne 1:1 -ga.
автомобиль Тбилиси (на шасси УАЗ)
Автор автомобиля Гиви Квернадзе.
"Тбилиси" сделан на базе УАЗа. Трансмиссия доработана - изготовлен новый удлиненный вал привода переднего моста. От его заднего конца приводится третий мост ...

Gaz 66 kast on sama ehitusega ja pole vahet.
Mina seda võlli muidugi valmis ei tee ja tuleb metallimees leida, kes selle mõistliku hinna eest valmis teeks. Ülejäänuga saan ise hakkama arvatavasti.
Kasti teistpidi keerates saaks erinevad kiirused ainult sisselülitatud aeglustiga...srry....kiirendiga ikka

muidu on ülekanne 1:1 -ga.
Seda skeemi vaadates tundub, et võib võimalik olla, et ei peagi täiesti uut võlli tegema kui olemasoleval võllil hammasratta nuudid edasi freesida ja võll teistpidi pöörata ? Esimest kardaani mul vaja ei ole...
- tuningman
- I live off from the mud
Praksil õigus jah. keegi just uuris mõnda aega tagasi minumeelest umbes sama asja, et kuidas väljavõte teisele poole teha või oli koguni mõlemale poole, ei mäleta täpselt. Aga siis oli kah uue võlli tegemisest juttu. Kas sa nuputad seda teist kardaani sinna taha jõuvõtu võlli jaoks ? Oli nagu auto-moto foorumis sul vist seike teema ?Praks1 kirjutas:Vene kastidel ju suht mõlemal pool polditavad otsad.teed uue võlli,otsid kas mõne sarnase simmeri pesa,või treid selle kah ja peakski nagu valmis olema.

Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016