M: Jeep-i 1999-2004 varuosad 50 euri kõik kokku !
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Re: M: Jeep-i 1999-2004 varuosad
kas esi istmed on alles?
tagaluuk alles, tagu sild koos ketaste (vb suporditega) alles, amordid samuti ( korralikud )
Uste elektrimootorid koos sinnakuuluvaga ning klaasid kah ülejäänud emex.
Keegi ei taha lähi ajal siis läheb kõik metall emexi ära. kes tuleb kogu kremplile järgi saaks 180 euroga kõik asjad mis alles on. Esistange, sild, luuk ja muud pudipadi. Katusereeling kah alles.
Teine number nüüdsest: 5664 6null58
Uste elektrimootorid koos sinnakuuluvaga ning klaasid kah ülejäänud emex.
Keegi ei taha lähi ajal siis läheb kõik metall emexi ära. kes tuleb kogu kremplile järgi saaks 180 euroga kõik asjad mis alles on. Esistange, sild, luuk ja muud pudipadi. Katusereeling kah alles.
Teine number nüüdsest: 5664 6null58
Viimati muutis Nrgchris, T Apr 22, 2014 7:33 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kuna nädalavahetusel hauka laat meie kandis, siis saab ka hinda paremaks. Helistage ja saame kaubale.
Kiiruga ei viitsinud teemat läbi ajada. Mis mootoriga isend oli? Kas transmissiooni osakonnast midagi alles on?
Juhiukse polster (must, mäludega), küljekarbi plastikud (kuna endal astmelaudadega ja ei taha metsas lauad küljes püsida)?
Juhiukse polster (must, mäludega), küljekarbi plastikud (kuna endal astmelaudadega ja ei taha metsas lauad küljes püsida)?
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
tervist, oli 3.1 diisel. Polstreid pole kahjuks enam, uksed läksid vanarauda koos polstritega ja tihenditega. Küljekarbi plastikuid samuti pole.Ax kirjutas:Kiiruga ei viitsinud teemat läbi ajada. Mis mootoriga isend oli? Kas transmissiooni osakonnast midagi alles on?
Alles on tagasild koos difri sisuga, supordi, ketaspiduritega. Amordid kah mingid. See nagu üks komplekt kui müüks.
tagaluuk alles, koos polstri, klaasi ja juhtmestikuga.
Esistange koos udukate ja esiotsa võredega.
Muud asjad tilulilud. Kui keegi tuleks midagi ostma, annaks selle peenikese kraami lihtsalt kaasa, asjad võtavad lihtsalt ruumi ja endal vaja ei lähe midagi.
Täna kolades leidsin originaal võimu kah üless. Kõlarid olid ammu, aga keegi nagunii ilma võimuta ei osta siis panen selle komplekti kah müüki.
2x tweeterid 2x ovaalid 2x ringid + originaal infity võim.

Panen hinnaks 50 eurot( terve komplekt) . Eraldiostes kallim.
2x tweeterid 2x ovaalid 2x ringid + originaal infity võim.

Panen hinnaks 50 eurot( terve komplekt) . Eraldiostes kallim.
A kes ütleb, mis seisus kõllid on ? Mul esiustes plärisevad ja keerasin maha, nii et tagumised müdisevad ainult.
XC 70
Kõlarid kõik töötavad, proovisin järgi makitaga.puhvel kirjutas:A kes ütleb, mis seisus kõllid on ? Mul esiustes plärisevad ja keerasin maha, nii et tagumised müdisevad ainult.
Makitaga ?? Ma tean sellist tööriista firmat ainultNrgchris kirjutas:Kõlarid kõik töötavad, proovisin järgi makitaga.puhvel kirjutas:A kes ütleb, mis seisus kõllid on ? Mul esiustes plärisevad ja keerasin maha, nii et tagumised müdisevad ainult.

XC 70
Paistab, et kellegil on päev korda läinud nüüdpuhvel kirjutas:Makitaga ?? Ma tean sellist tööriista firmat ainultNrgchris kirjutas:Kõlarid kõik töötavad, proovisin järgi makitaga.puhvel kirjutas:A kes ütleb, mis seisus kõllid on ? Mul esiustes plärisevad ja keerasin maha, nii et tagumised müdisevad ainult.![]()
![]()

Proovisin pioneer maki külge toppida ja asjad toimisid vägagi selgelt.
Oleks huviline 2 tweeterile, kui on korralikud. Hind?
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
Luugil tänasest mõned kriimud peal, kukkus ümber. tagasilda sai samuti liigutatud teise kohta. Kuu aja jooksul need ära ei lähe siis emexi kaup. 175 euri ja saab kõik tavaari endale, stange, udukad, võre, luugi, tagasilla, katusereelingu jne
Viimati muutis Nrgchris, N Sept 26, 2013 11:48 am, muudetud 1 kord kokku.
Kas tagumine stabika varras on alles?