Omanik võiks mulle privasse kirjutada!

Moderaator: Moderators
Apelsin kirjutas:Kommentaarid kuulutuse all on teemas...
Lugedes kommentaare - no on ikka krdi pubekatel jmt vändagänsteritel viitsimist teiste inimeste aega raisata?Apelsin kirjutas:Kommentaarid kuulutuse all on teemas...
TiitR kirjutas:Lugedes kommentaare - no on ikka krdi pubekatel jmt vändagänsteritel viitsimist teiste inimeste aega raisata?Apelsin kirjutas:Kommentaarid kuulutuse all on teemas...
Juhtisin tähelepanu nende kommentaaride sisuleJupats kirjutas:Apelsin kirjutas:Kommentaarid kuulutuse all on teemas...
Kuna mul osta.ee-s kontot ei ole. Küsisin lihtsalt sellepärast,et antud kutil on mobiil väljas! Ja sellepärast ma siia postitasingi.
Miks ei peaks saama ? Nojah eks see roosteauk võibolla veidi suur ole jah..igiliikur kirjutas:Ma küsiks hoopis, et kas tõesti saab sellisele aparaadile legaalselt ülevaatuse teha?
võibolla. Aga ülevaatuse ajal olid ehk kiired tanavasoidu rehvid all. Maeiteaigiliikur kirjutas:Kas 37" kohta ei ütle ülevaataja midagi?
pole teab mis raketiteadus se konto omale teha kui masina vastu huvi olemas!safaritel on antud masin osalenud ja väga edukalt,ja ülevaatuse osas usun,et probleeme ei teki.Jupats kirjutas:Apelsin kirjutas:Kommentaarid kuulutuse all on teemas...
Kuna mul osta.ee-s kontot ei ole. Küsisin lihtsalt sellepärast,et antud kutil on mobiil väljas! Ja sellepärast ma siia postitasingi.
Tere! Konto juba tehtud! Kui sa selle auto ja omaniku kohta nii palju tead, siis ytle omanikule edasi,et ta oma fõuni sisse lüliks!ints20 kirjutas:pole teab mis raketiteadus se konto omale teha kui masina vastu huvi olemas!safaritel on antud masin osalenud ja väga edukalt,ja ülevaatuse osas usun,et probleeme ei teki.Jupats kirjutas:Apelsin kirjutas:Kommentaarid kuulutuse all on teemas...