VANA

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
art
Fitting 38"

VANA

Postitus Postitas art »

VANA
Viimati muutis art, T Mai 28, 2013 10:49 am, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Re: Auto24.ee + kuulutuse muutmine

Postitus Postitas Alari »

Kõik tahavad autosid müüa, kuid keegi ei taha maksta. :D
Kuulutuse hind on päris tühine summa isegi 1000€ maksva auto puhul, seega minu meelest asjatu hädaldamine, kuulutuse lisamine auto24 portaali on vabatahtlik, võib vabalt ka mujal autot müüa kui tingimused ei sobi.
art
Fitting 38"

Postitus Postitas art »

Asi ei ole rahas.
Asi on selles, et kui sa oled maksnud reklaampinna eest, siis peaks olema ka võimalus seda makstud perioodi jooksul kasutada.
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

art kirjutas:Asi ei ole rahas.
Asi on selles, et kui sa oled maksnud reklaampinna eest, siis peaks olema ka võimalus seda makstud perioodi jooksul kasutada.
auto24.ee portaalis on kuulutust lisades üsna selgelt kirja : LISA SÕIDUKI KUULUTUS
Ma arvan, et see on üsna lihtsalt mõistetav, et müüakse kuulutus konkreetse sõiduki müümise tarbeks, mitte reklaamipind, mida saab korduvalt kasutada.
Ma ei ole kuidagi selle portaaliga seotud, kuid see kuulutuste sisu muutmise keelamine on ju täiesti loogiline äriline liigutus - see toob omanikele rohkem raha sisse, monopoolne seis autode müügiturul internetis lubab seda ka teha, see on lihtsalt äri.
Kõige rohkem teeb see liigutus meele nüriks kõikidel rondiärikatel, kuid mind isiklikult ei häiri, et auto müümiseks on vaja kulutada 10€ per auto, see on täiesti okei summa maksta selle eest, et autole ostja leida.
Kasutaja avatar
elmarm
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas elmarm »

Mina ka ei näe siin probleemi. Kui sa panid kuulutuse ja said müüdud, siis on ju sinu eesmärk 100% täidetud.
Kui ostad rongipileti Moskvasse ja poolel teel maha lähed, ei maksa sulle kahjuks keegi poolt piletiraha tagasi :roll:
Kuna kommentaari ootasid, siis on selline minu seisukoht ja ei ühine sinu ettepanekutega :?
Maastikuvõimekus
http://www.pritsumees.ee/
5 112 112
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Ei noh, on ikka mured :lol:

Ma vaataks asja hoopis teise külje pealt, kui autot selle 30 päevaga müüdud ei saa, mis Sa siis teed, nõuad raha tagasi kuna ei saanud autot müüdud või nõuad kuulutuse pikendamist?

Kui tingimustes on kirjas et 30 päeva kuulutus on ühele konkreetsele sõidukile siis nii ongi, kui ei meeldi siis kuuluta mujal. Konkureerivaid portaale on ju rohkem kui üks.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas CaveMan »

Ilmselt kõike saab aga iga asi maksab. Kui oleks tingimustes, et müü ühe kuulutuse raames nii mitu autot kui soovid 30 päeva jooksul, siis maksaks see ilmselt 30 mitte 10 €. Mis näoga sa nendele siis otsa vaatad, kellel ongi vaja ainult 1 auto müüa?
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Kilpkonn
Fitting 38"

Postitus Postitas Kilpkonn »

Saab ju müüa mitu, lihtsalt mudel peab sama olema :D
N.ö. hulgimüük.
Hulgimüügi puhul on asjad enamasti soodsamad ka, seega klapib :)
O|||||||O
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”