Lääba puksid - kummi vs poly?
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
- isakene
- I know how to fix stuff
Lääba puksid - kummi vs poly?
Härrased, šeerige infi - y60-l tagasilla pukside täisvahetus ees. Mida eelistada, kummi või polüuretaani ja kui viimast, siis milist ja millest eemale hoida? Niipalju, et tegemist igapäevase tavaseades tööloomaga, mis küll tõsist offroadi ei saa, see-eest aga igasuguses konditsioonis teid ja raske haagise vedu. Võtmesõna peaks olema vastupidavus.
Eriti oodatud on omal nahal proovijate kogemused ja kommentaarid.
Eriti oodatud on omal nahal proovijate kogemused ja kommentaarid.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
- sambla-aadu
- Rock Crawler
Re: Lääba puksid - kummi vs poly?
SuperPro polü puksid nt? kui soovid originaali,siis mul on olemas korralik komplekt originaal puksidega vardaid tagasillale
51963080
Inseneeril vist on midagi,mis kestab,mingeid sinakas lillasi pukse katsetasime,paigaldades on hea,kui korra sõidad kohe läbi
,äkki olid austraalia omad,ei mäleta.Kollakas beez pakk oli,suht palju pakutakse neid.
Proto
53951597
53951597
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
SuperPro Samurai all ei kestnud
Räägitakse, et Polybush pidada hea olema http://www.polybush.co.uk/shop/view/49_ ... onwards%29
Räägitakse, et Polybush pidada hea olema http://www.polybush.co.uk/shop/view/49_ ... onwards%29
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
See on mingi Auside toodang jah Känguru on veel paki peal. Mulle soovitas neid kangesti 4x4cruiser. Hetkel siis need samad ka auto all koos uute vedrudega. Suurt palju sõitnud pole ~pool aastat 1000km äkki. Eks paistab mis need teevad seal all.Praks1 kirjutas:Inseneeril vist on midagi,mis kestab,mingeid sinakas lillasi pukse katsetasime,paigaldades on hea,kui korra sõidad kohe läbi,äkki olid austraalia omad,ei mäleta.Kollakas beez pakk oli,suht palju pakutakse neid.
- Veiko
Kui tahad kestvat asja ja iga löögist tekkiv müra ei sega võta punased Polybush http://www.polybush.co.uk/ Kestavad kenasti.Olen neid just pannud Land Roveritele mis rasket käru veavad.
Edu
Veiko
Edu
Veiko
+372 5232468
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Life is short drive hard.
Ronin off-road-i meeskond
Nüüd sa Tyrk paned vist pada.Te lihtsalt vähe peksa andnud neile puksidele.Sa mõtled kindlasti neid siniseid mis cruiser müüb.Igatahes tundub ,et ikka ei ole head,muidugi neid ka sihtotstarbeliselt kasutatud .Vaja oleks paremaid mis ikka kestaksid.3 x aastas on liig palju neid vahetada.MahviaDeTyrk kirjutas:SuperPro Samurai all ei kestnud
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
- grouse
- Got ARB and Nitrous?
Minu traktoril on küll esisillas super pro puksid juba üle 2 aasta. Läbisõit peaks olema natuke alla 20 000 km.
Kasutuses jahiautona sihtotstarbeliselt(auklikud kruusateed, põllud, jne).
Ei ole küll palju kogemusi, aga tundub, et selle raha eest on puksi maa ja ilm.
Kasutuses jahiautona sihtotstarbeliselt(auklikud kruusateed, põllud, jne).
Ei ole küll palju kogemusi, aga tundub, et selle raha eest on puksi maa ja ilm.
Navara 3,0
- isakene
Nu 20000 läbisõitu on peenraha, ma eeldan, et puksid ikkagi kümme korda niipalju vastu peavad. Poolteise aastaga on mul läbisõitu üle 60 000, ja selle on isegi praegused juba ostes niruvõitu kummipuksid üle elanud. Korra aastas ei tahaks nagu kuidagi pukse vahetama hakata...
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Ma seda ju kirjutasingi, et SuperPro ei kestnud Samurai allsrock kirjutas:Nüüd sa Tyrk paned vist pada.Te lihtsalt vähe peksa andnud neile puksidele.Sa mõtled kindlasti neid siniseid mis cruiser müüb.Igatahes tundub ,et ikka ei ole head,muidugi neid ka sihtotstarbeliselt kasutatud .Vaja oleks paremaid mis ikka kestaksid.3 x aastas on liig palju neid vahetada.MahviaDeTyrk kirjutas:SuperPro Samurai all ei kestnud
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
Mul need kah 61 diagonaalvardal. Uued taketist ostetud puksid kestsid 2 päeva need polyd sügisest saati vastu pidanud. Sõidan umbes 3000km kuus ja kasutan autot iga päev ka maastikul.fanatt kirjutas:See on mingi Auside toodang jah Känguru on veel paki peal. Mulle soovitas neid kangesti 4x4cruiser. Hetkel siis need samad ka auto all koos uute vedrudega. Suurt palju sõitnud pole ~pool aastat 1000km äkki. Eks paistab mis need teevad seal all.Praks1 kirjutas:Inseneeril vist on midagi,mis kestab,mingeid sinakas lillasi pukse katsetasime,paigaldades on hea,kui korra sõidad kohe läbi,äkki olid austraalia omad,ei mäleta.Kollakas beez pakk oli,suht palju pakutakse neid.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
sry Tyrk,lugesin või sain valesti aru su jutustMahviaDeTyrk kirjutas:Ma seda ju kirjutasingi, et SuperPro ei kestnud Samurai allsrock kirjutas:Nüüd sa Tyrk paned vist pada.Te lihtsalt vähe peksa andnud neile puksidele.Sa mõtled kindlasti neid siniseid mis cruiser müüb.Igatahes tundub ,et ikka ei ole head,muidugi neid ka sihtotstarbeliselt kasutatud .Vaja oleks paremaid mis ikka kestaksid.3 x aastas on liig palju neid vahetada.MahviaDeTyrk kirjutas:SuperPro Samurai all ei kestnud
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene