Ostan odavat maasturit!
Moderaator: Moderators
Ostan odavat maasturit!
Tere oleks vaja siis mingit maasturit,millega oleks hea metsavahel liikuda(kalal,jahil)ja kuna metsa siis ei oma tähtsust ka ÜV ja kind. Hind võiks jääda 1000€ piiridesse tean küll et paljud hakkavad ütlema et pane kohe paar tuhat otsa jne,kuid mulle on pakutud ka 800€ diisel maasturit ja loodan et siin ka kellegil vedeleb kodus kukil mingi millega ei sõideta.Asukohaks võiks olla Lõuna-Eesti kuna ise elan Valgamaal ja väga kaugele ei soovi minna järgi.Auto võiks siis olla diisel mootoriga,kärukonksuga,ja pikap aga muidugi võib kõike pakkuda.Autol võib pisivigu ka olla aga päris ära mädanenud ka ei sooviks,dokumendid peaksid ka olemas olema jne.Eks tehke siia pakkumisi jätke kindlasti oma kontaktid,auto pildid,palju kütet võtab ja mis vead on asjaga suhteliselt kiire.
PS:vabandan kui mõni kirjaviga on ei süvenenud võibolla mõnes kohas!
Tel:56085921
Email:audi.kaju@gmail.com
PS:vabandan kui mõni kirjaviga on ei süvenenud võibolla mõnes kohas!
Tel:56085921
Email:audi.kaju@gmail.com
Viimati muutis jeepimees, K Mär 20, 2013 8:45 pm, muudetud 1 kord kokku.
Re: Ostan odavat maasturit!
Olen sellel isendil silma peal hoidnud aga ei tihka tema eest 899 maksta kuna kui sul 4s käik välja hüppab siis pole sellel kastil pikka pidu ja pärast maksan nagu loll,kui hinda saab alla kasvõi kui midagi maha võtad mis sõitmist ei sega jne vb siis saab kaubale aga eks vaatab ootab ka teisi pakkumisi!Aga aitähh pakkumast.
jeepimees kirjutas:Olen sellel isendil silma peal hoidnud aga ei tihka tema eest 899 maksta kuna kui sul 4s käik välja hüppab siis pole sellel kastil pikka pidu ja pärast maksan nagu loll,kui hinda saab alla kasvõi kui midagi maha võtad mis sõitmist ei sega jne vb siis saab kaubale aga eks vaatab ootab ka teisi pakkumisi!Aga aitähh pakkumast.
Arvan, et 800 saaks kätte!
Ok,siis kahjuks pole huvitatud selle raha eest pakutakse suti korralikumaid ka,vast selle pärast polegi keegi sult ostnud seda et käike välja viskab!Järelmaksuga ka müüd? 

Mitte käike, vaid käiku ja mismoodi see järelmaks välja näeks? Ja kui huvitatud pole, miks järelmaksu pakud. Tahad niisama hinda alla lüüa?jeepimees kirjutas:Ok,siis kahjuks pole huvitatud selle raha eest pakutakse suti korralikumaid ka,vast selle pärast polegi keegi sult ostnud seda et käike välja viskab!Järelmaksuga ka müüd?
ma räägin et kui sa müüd järelmaksuga siis ma vb isegi ostaks kui midagi muud ei pakkuta!
Saatsin PS-i.
Pakkuda terrano ll.Valget värvi 2,7td pikk varjant 7kohta.Ülevaatus kehtib detsembri lõpuni.Kõik mis küljes töötab väljaarvatud konditsjoneer.Auto harjumaal Vasalemmas kokkulepel toon kuhu vaja.hind 1000 euri (kroomraud selle hinnasisse ei kuulu).Pildid saadan meilile. tel 5276606 Alar.
Ikka otsin võib olla bensiin ja remontivajav võimalikult odav !!!
-
- Rock Crawler
Jeep GrandCherokee 2011 overland
Jeep GrandCherokee 285/75R16 Special track, 12000lbs vints.
Dodge RAM
F15
Mida võimsam Jeep, seda kaugemale on Patrolit vaja !
Jeep GrandCherokee 285/75R16 Special track, 12000lbs vints.
Dodge RAM
F15
Mida võimsam Jeep, seda kaugemale on Patrolit vaja !

Ikka ostan võib olla väga halvas seisus jne hind nüüd max 800€