Paisupaagis on must tundmatu õli??? Jeep Grand Cherokee 2005
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Paisupaagis on must tundmatu õli??? Jeep Grand Cherokee 2005
Uskumatu, et saan ühest murest lahti ja kohe uus probleem. Nimelt hakkas nagu tunduma et auto soojapuhur ei tööta nii nagu peab ja otsustasin uurida normi ja vajadusel juurde valada...Minu suureks üllatuseks sai see, et seal oli hoopis õli taoline ollus. Mida saaksin ise ära teha et hakata asja parandama? või viia auto taas remonti? kui kellelgi on sarnaseid juhtumeid, palun kirjutada ja ehk koos saab asjast jagu. 

Re: Paisupaagis on must tundmatu õli??? Jeep Grand Cherokee
Remonti jah,sest seal on mootori õli ilmselt,või kui veab on radikas katki.
Proto
53951597
53951597
-
- Rock Crawler
WK-l on vist ka käimakoti radikas mootoriradikaga ühes tükis. Kui märgatav kogus õli on veevärgis, peaks olema ka kast jahutusvedelikku täis. Mis pehmelt öeldes tähendaks, et sõit ei suju. Pigem on see vast mootoriõli. Kiika, mismoodi mootoriõli välja näeb.
Eks ta plokitihend ole. Lööb jahutusüsteemi ülerõhu sisse ja ongi jahutus häiritud.
Mis mootor on? Diislitel on õli vahejahuti põhiline sellise mure tekitaja. Ja iial ei lähe vahejahutist jahutus vedelik õlisse sest surve on õli poolel. Taob veesärgi nii õli täis et lõika hiljem noaga välja. Selle olluse pesu on paras peavalu hiljem. Oleme selle jamaga ikka mitu korda kokku puutunud.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
- uputaja
- I live off from the mud
+1@ Heinza
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Auto on 2,7 d. Mootoriõli uurides paistab see täiesti normaalne,aga mõõduvarda järgi on õli sees liiga palju...ehk see ongi asja süü.muidu õli normaalse värvusega nagu peab.
Loe mu postitust uuesti. Sellel autol on õli vahejahuti mootori küljes. Sealt pressitakse õli survega läbi. Selles kopsikus voolab ka jahutusvedelik. Õli surve on kordades suurem kui jahutusvedelikul. Sellest tulenevalt pressitakse õli jahutusvedeliku sisse ja ongi kogu probleemi põhjus. Seda tüüpi mootoritel vahejahuti probleem pole üllatus.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
kust kohast oleks mõistlik see vee ja õli segu välja lasta. vahetan mootoriõli,panen normi ja vahetan radika vee.
Tegeleda tuleb põhjusega, mitte tagajärjega. Ma arvan et pead vahejahuti välja vahetama ja jahutussüsteemi puhtaks pesema. Välja lased ikka kõige madalamast kohast st. radika alumisest lõdvikust. Loomulikult pead ka õli ära vahetama.mairo31 kirjutas:kust kohast oleks mõistlik see vee ja õli segu välja lasta. vahetan mootoriõli,panen normi ja vahetan radika vee.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Vahejahuti vahetus on hädavajalik. Siis pesu ja õli.ibra kirjutas:Tegeleda tuleb põhjusega, mitte tagajärjega. Ma arvan et pead vahejahuti välja vahetama ja jahutussüsteemi puhtaks pesema. Välja lased ikka kõige madalamast kohast st. radika alumisest lõdvikust. Loomulikult pead ka õli ära vahetama.mairo31 kirjutas:kust kohast oleks mõistlik see vee ja õli segu välja lasta. vahetan mootoriõli,panen normi ja vahetan radika vee.
Teab keegi palju maksab ja kust kohast tellida vahejahuti. Siin Soomes suured raskused üldse Jeebi varuosade saamisega. Ma ei mõista veel, miks õlivarras näitab nii meeletult palju.Kas üle normi õli ei ole põhjuseks. ok täna lähen kruttima seda vaheradikat...millest saan seal aru et see on rikkis?
- TiitR
- I live off from the mud
Mis värvi see õli seal vardal on? Mahlad segi...jahutusvedelik v. küte karteris?mairo31 kirjutas: Ma ei mõista veel, miks õlivarras näitab nii meeletult palju.
-
- Zootramm
No kui vaheradikas laseb läbi, nagu oletatakse, siis loogiliselt võttes - mootori töö ajal surub õli jahutussüsteemi ning pärast mootori seisma jätmist on õlirõhk 0 ja jahutussüsteemis olev rõhk surub jahutusvedeliku/õli segu õlitussüsteemi tagasi.mairo31 kirjutas:Teab keegi palju maksab ja kust kohast tellida vahejahuti. Siin Soomes suured raskused üldse Jeebi varuosade saamisega. Ma ei mõista veel, miks õlivarras näitab nii meeletult palju.Kas üle normi õli ei ole põhjuseks. ok täna lähen kruttima seda vaheradikat...millest saan seal aru et see on rikkis?
Diagnoosimiseks pead ilmselt mahlad välja laskma (mida tuleb nagunii teha), kahtlase tüki üles leidma ja maha kruvima, emmale-kummale vaheradika poolele surve sisse tekitama ja vaatama, kas teisele poole läbi laseb.
Ja kui sul ropult õnne on ja suudad kaugjuhtimise teel vajaliku varuosa esmaspäeva õhtuks Tallinnasse Nõmmele sebida ning oled teisipäeval kuskil Helsinki Läänesadam-Lahti-Heinola-Jyväskylä-Savonlinna trajektooril, saan selle sulle oma 2,7CRD aknast kätte anda. Tel. nr. on profiilis, graafik väga kiire, kolmapäeval Savonlinna-Mikkeli-Hki.
Mis värvi jahutusvedelik autole läheb.ühesônaga lasen ölid ja veed välja. Kuhu ma täpselt selle surve lasen.