Paisupaagis on must tundmatu õli??? Jeep Grand Cherokee 2005

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

mairo31
Off Roader Wannabe

Paisupaagis on must tundmatu õli??? Jeep Grand Cherokee 2005

Postitus Postitas mairo31 »

Uskumatu, et saan ühest murest lahti ja kohe uus probleem. Nimelt hakkas nagu tunduma et auto soojapuhur ei tööta nii nagu peab ja otsustasin uurida normi ja vajadusel juurde valada...Minu suureks üllatuseks sai see, et seal oli hoopis õli taoline ollus. Mida saaksin ise ära teha et hakata asja parandama? või viia auto taas remonti? kui kellelgi on sarnaseid juhtumeid, palun kirjutada ja ehk koos saab asjast jagu. :c
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Re: Paisupaagis on must tundmatu õli??? Jeep Grand Cherokee

Postitus Postitas Praks1 »

Remonti jah,sest seal on mootori õli ilmselt,või kui veab on radikas katki.
Proto
53951597
kadjakas2000
Rock Crawler

Postitus Postitas kadjakas2000 »

WK-l on vist ka käimakoti radikas mootoriradikaga ühes tükis. Kui märgatav kogus õli on veevärgis, peaks olema ka kast jahutusvedelikku täis. Mis pehmelt öeldes tähendaks, et sõit ei suju. Pigem on see vast mootoriõli. Kiika, mismoodi mootoriõli välja näeb.
Kasutaja avatar
Werner
Mudder

Postitus Postitas Werner »

Eks ta plokitihend ole. Lööb jahutusüsteemi ülerõhu sisse ja ongi jahutus häiritud.
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

Mis mootor on? Diislitel on õli vahejahuti põhiline sellise mure tekitaja. Ja iial ei lähe vahejahutist jahutus vedelik õlisse sest surve on õli poolel. Taob veesärgi nii õli täis et lõika hiljem noaga välja. Selle olluse pesu on paras peavalu hiljem. Oleme selle jamaga ikka mitu korda kokku puutunud.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

+1@ Heinza
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
mairo31
Off Roader Wannabe

Auto on 2,7 d. Mootoriõli uurides paistab see täiesti normaalne,aga mõõduvarda järgi on õli sees liiga palju...ehk see ongi asja süü.muidu õli normaalse värvusega nagu peab.
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Loe mu postitust uuesti. Sellel autol on õli vahejahuti mootori küljes. Sealt pressitakse õli survega läbi. Selles kopsikus voolab ka jahutusvedelik. Õli surve on kordades suurem kui jahutusvedelikul. Sellest tulenevalt pressitakse õli jahutusvedeliku sisse ja ongi kogu probleemi põhjus. Seda tüüpi mootoritel vahejahuti probleem pole üllatus.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
mairo31
Off Roader Wannabe

kust kohast oleks mõistlik see vee ja õli segu välja lasta. vahetan mootoriõli,panen normi ja vahetan radika vee.
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

mairo31 kirjutas:kust kohast oleks mõistlik see vee ja õli segu välja lasta. vahetan mootoriõli,panen normi ja vahetan radika vee.
Tegeleda tuleb põhjusega, mitte tagajärjega. Ma arvan et pead vahejahuti välja vahetama ja jahutussüsteemi puhtaks pesema. Välja lased ikka kõige madalamast kohast st. radika alumisest lõdvikust. Loomulikult pead ka õli ära vahetama.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

ibra kirjutas:
mairo31 kirjutas:kust kohast oleks mõistlik see vee ja õli segu välja lasta. vahetan mootoriõli,panen normi ja vahetan radika vee.
Tegeleda tuleb põhjusega, mitte tagajärjega. Ma arvan et pead vahejahuti välja vahetama ja jahutussüsteemi puhtaks pesema. Välja lased ikka kõige madalamast kohast st. radika alumisest lõdvikust. Loomulikult pead ka õli ära vahetama.
Vahejahuti vahetus on hädavajalik. Siis pesu ja õli.
mairo31
Off Roader Wannabe

Teab keegi palju maksab ja kust kohast tellida vahejahuti. Siin Soomes suured raskused üldse Jeebi varuosade saamisega. Ma ei mõista veel, miks õlivarras näitab nii meeletult palju.Kas üle normi õli ei ole põhjuseks. ok täna lähen kruttima seda vaheradikat...millest saan seal aru et see on rikkis?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

mairo31 kirjutas: Ma ei mõista veel, miks õlivarras näitab nii meeletult palju.
Mis värvi see õli seal vardal on? Mahlad segi...jahutusvedelik v. küte karteris?
margus61
Zootramm

Postitus Postitas margus61 »

mairo31 kirjutas:Teab keegi palju maksab ja kust kohast tellida vahejahuti. Siin Soomes suured raskused üldse Jeebi varuosade saamisega. Ma ei mõista veel, miks õlivarras näitab nii meeletult palju.Kas üle normi õli ei ole põhjuseks. ok täna lähen kruttima seda vaheradikat...millest saan seal aru et see on rikkis?
No kui vaheradikas laseb läbi, nagu oletatakse, siis loogiliselt võttes - mootori töö ajal surub õli jahutussüsteemi ning pärast mootori seisma jätmist on õlirõhk 0 ja jahutussüsteemis olev rõhk surub jahutusvedeliku/õli segu õlitussüsteemi tagasi.

Diagnoosimiseks pead ilmselt mahlad välja laskma (mida tuleb nagunii teha), kahtlase tüki üles leidma ja maha kruvima, emmale-kummale vaheradika poolele surve sisse tekitama ja vaatama, kas teisele poole läbi laseb.

Ja kui sul ropult õnne on ja suudad kaugjuhtimise teel vajaliku varuosa esmaspäeva õhtuks Tallinnasse Nõmmele sebida ning oled teisipäeval kuskil Helsinki Läänesadam-Lahti-Heinola-Jyväskylä-Savonlinna trajektooril, saan selle sulle oma 2,7CRD aknast kätte anda. Tel. nr. on profiilis, graafik väga kiire, kolmapäeval Savonlinna-Mikkeli-Hki.
mairo31
Off Roader Wannabe

Mis värvi jahutusvedelik autole läheb.ühesônaga lasen ölid ja veed välja. Kuhu ma täpselt selle surve lasen.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”