Discovery 2

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
taaaavi
Rookie

Discovery 2

Postitus Postitas taaaavi »

Tere!

Tekkis siis huvi soetada teise generatsiooni Land Rover Discovery ja hakkas silma auto24'es üks kena väljanägemisega ja (minu arvates) mõistuspärase hinnaga 2003. aasta masin (link: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1255756).

Hoolega vaadates tekkisid aga mõned küsimused. Kirjutasin Landyle ka, aga ei tea kas tal on mahti vastata, seega küsin igaks juhuks siit ka.

Manuaalkäigukast, mida sellest arvata D2 puhul? Ei ole just palju liikvel näinud neid käsikastiga. On see hea kast või peaks ikka automaadi poole vaatama?

Sellel masinal saan tekstist aru, et on mindud üle tavaliste vedrude peale. Kuidas sõiduk nendega käitub, kas ma jään millestki väga ilma, kui kohe tavaliste vedrudega Disco ostan? Kas selle ümbertegemise juures saab midagi niivõrd valesti minna, et vajaks erilist tähelepanu ostul?

Pildilt seal näen keskmise diferentsiaali luku kleepekat, kui see seal olemas on, kas saab olla, et see 2003. aasta masin tuli tehasest selle hoovastikuga? Olen muidu internetis leiduvast kirjandusest aru saanud, et lõviosal D2 oli olemas keskmine diffrilukk, aga hoovastikku ei tulnud tehasest kaasa.

Võttes arvesse läbisõitu ja iga, siis millele sellel masinal eriliselt tähelepanu peaks pöörama kuluvate ja hooldust vajavate osade mõttes?

Ega sellel konkreetsel masinal mingit teadatuntud koletut ajalugu pole? Saan täiesti aru, et puudub praegu nii numbrimärgi kui ka VIN koodi info. Proovin lähiajal kontakteeruda ka müüja endaga. Praegu üritaks maad kombata pisut.

Kas äkki on veel mõni tähelepanuväärne D2 müügis?

Igasugune info ja nõu ostu osas on vägagi teretulnud. Samuti head ja halvad kogemused sellises vanuses ja läbisõiduga Discoverytega.
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Re: Discovery 2

Postitus Postitas tyyp07 »

Kui vähegi võimalik siis mine astu nende meeste juurest läbi:

Cartom Grupp OÜ
Kontaktisik: Veiko Varik
e-post: veiko@lowgear.ee
GSM: 5232468 (Veiko)
või
55612671(Jaanus)
Paldiski mnt 225
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”