Pajero vs Discovery
Moderaator: Moderators
Pajero vs Discovery
Tervitus,
Kuna ühel mu pereliikmel tekkis soov soetada maastur, siis teen siia teema tema eest.
Talle on silma jäänud 2 isendit, aga nüüd vaja targemate arvamust/nõu, et kumba maksaks soetada.
Endal mul vanema Pajeroga kogemus ja Pajero kohta ütlen enamasti ainult häid sõnu. Mis, aga Disco plussid miinused on, tüüpvead, asjad mida peaks enne ostu laskma kontrollida?!
http://www.auto24.ee/used/719924
http://www.auto24.ee/used/1242015
Tänud vastuste eest!
Joosep
Kuna ühel mu pereliikmel tekkis soov soetada maastur, siis teen siia teema tema eest.
Talle on silma jäänud 2 isendit, aga nüüd vaja targemate arvamust/nõu, et kumba maksaks soetada.
Endal mul vanema Pajeroga kogemus ja Pajero kohta ütlen enamasti ainult häid sõnu. Mis, aga Disco plussid miinused on, tüüpvead, asjad mida peaks enne ostu laskma kontrollida?!
http://www.auto24.ee/used/719924
http://www.auto24.ee/used/1242015
Tänud vastuste eest!
Joosep
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Re: Pajero vs Discovery
Gen 2 Pajerot soovitatakse pigem 2.8TD mootoriga osta. Põhjused ei tule hetkel meelde 
Natuke paneb kahtlema, et sellise raha eest korraliku Pajero saab. Mina ei saanud möödunud suvel üldse mingit Pajerot Eestist. Need mis varustuse poolest sobisid, olid väga ussitanud ja hinnad muidugi ikka kallimad kui sinu toodud lingil.

Natuke paneb kahtlema, et sellise raha eest korraliku Pajero saab. Mina ei saanud möödunud suvel üldse mingit Pajerot Eestist. Need mis varustuse poolest sobisid, olid väga ussitanud ja hinnad muidugi ikka kallimad kui sinu toodud lingil.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
- matikala
- Got ARB and Nitrous?
Aarmiselt optimistlik kutusekulu linnas kui maanteel molemal 
Kui ainult nende kahe vahel valida siis ilmselt Disco, vahe noorem masin ehk vblla vahem kulunud.
Odomeetri naidud ligilahedased kuid raske uskuda et ka toesed.
Disco juures on hairivaks asjaolu et myyja on ostjad "pressi alla " seadnud : soidankoheara jutuga. Sellised pinge all muumised tekitavad alati kohklusi ja kahtlusi, pohimotteliselt on labi lillede oeldud et osta ruttu ja ara kunagi enam mulle helista et nuriseda. Sellist ettekaanet kasutatakse rohkesti (ja olen ka ise kasutanud) kui remontimine hakkab pikapeale rahakoti peale kaima ja enam mehaanikut naha ei taha.
Pajero juures hairib "kiirmuugi hind" , kui on vaja paaniliselt lahti saada masinast,siis akki on selleks pohjust?
Aga noh,eks peab molemat soita proovima ja kolksu kuulama.

Kui ainult nende kahe vahel valida siis ilmselt Disco, vahe noorem masin ehk vblla vahem kulunud.
Odomeetri naidud ligilahedased kuid raske uskuda et ka toesed.
Disco juures on hairivaks asjaolu et myyja on ostjad "pressi alla " seadnud : soidankoheara jutuga. Sellised pinge all muumised tekitavad alati kohklusi ja kahtlusi, pohimotteliselt on labi lillede oeldud et osta ruttu ja ara kunagi enam mulle helista et nuriseda. Sellist ettekaanet kasutatakse rohkesti (ja olen ka ise kasutanud) kui remontimine hakkab pikapeale rahakoti peale kaima ja enam mehaanikut naha ei taha.
Pajero juures hairib "kiirmuugi hind" , kui on vaja paaniliselt lahti saada masinast,siis akki on selleks pohjust?
Aga noh,eks peab molemat soita proovima ja kolksu kuulama.
-------------------------------------------------------
2003 Shogun Warrior LWB 3.2 Di-D auto full UK spec's
Maakeeli valge mehe naftamootoril Pajeero,pika kerega
- helar
- I live off from the mud
Ehk on inimesel tekkinud ootamatu suurem väljaminek ja seepärast on vaja kiirelt auto realiseerida ? Üle ei tasu mõelda.
Sellise valiku kohalt koostaksin endale nimekirja kuluosadest ja uuriksin kui kiiresti ja missuguse hinnaga need on võimalik kätte saada.
Eks mõlemal on omad head- vead. Disco kasuks on talasillad.
Pajerol on saada 2,8 motot nii meh pumba kui ka meh- elektroonilise pumbaga. Valiksin mehaanilise kasuks. Sinu toodud lingil autol peaks olema ilma eletroonikata pump.
Kui pajerol oleks disco sillad all siis mina ostaksin sellise auto
Sellise valiku kohalt koostaksin endale nimekirja kuluosadest ja uuriksin kui kiiresti ja missuguse hinnaga need on võimalik kätte saada.
Eks mõlemal on omad head- vead. Disco kasuks on talasillad.
Pajerol on saada 2,8 motot nii meh pumba kui ka meh- elektroonilise pumbaga. Valiksin mehaanilise kasuks. Sinu toodud lingil autol peaks olema ilma eletroonikata pump.
Kui pajerol oleks disco sillad all siis mina ostaksin sellise auto

Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Pane need pajero kuulutuse telf. numbrid googelmoogeli otsingusse, siis saad aru, kui suur väljaminek tal onhelar kirjutas:Ehk on inimesel tekkinud ootamatu suurem väljaminek ja seepärast on vaja kiirelt auto realiseerida ? Üle ei tasu mõelda.

Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Pigem Pajero aga Eestist väga raske söödavat leida tõesti. Raam koputa kindlasti kruvikaga läbi 

Uued rehvid ja veljed Rehviparadiis.eu 

2,5 võib sobida Diskole, aga mitte Pajerole.
Eriti veel siis kui tegu pika kerega.
Olin kunagi ka sama valiku ees ja proovitud sai nii ühte kui teist.
Miu jaoks oli siis talasillast tähtsam - superselect ja tagasilla lukk.
Omale korraliku leidmine võttis pea 3 aastat ja algne eelarve kasvas 1,5 korda.
Seega, edu ja õnne valimisel!
Eriti veel siis kui tegu pika kerega.
Olin kunagi ka sama valiku ees ja proovitud sai nii ühte kui teist.
Miu jaoks oli siis talasillast tähtsam - superselect ja tagasilla lukk.
Omale korraliku leidmine võttis pea 3 aastat ja algne eelarve kasvas 1,5 korda.
Seega, edu ja õnne valimisel!
Igiliikur teab millest räägib. 
Oma 30-40 autot tuleb aastas ära. Kõik on hammasrihm vahetatud jookseb hästi ja vaikselt jne. Need mehed kuulutavad juba vähemalt 2 aastat. Autod reeglina turuhinnast poole odavamad või isegi enam. Mismoodi nii saab ei tea.
Hind muidugi selline, et kui on sitt, siis ei maksa imestada, et sitt.
2012a mina ostsin sama raha eest Pajero 1988 mis on kindlalt raipem kui see
Konkreetne juhus nende müüjatega 2011a
Nende meeste käest oleks saanud Nissan king-cab-i. Jälle turuhinnast üle poole odavam. Ütlesin, et ostan ära, sõitsin Tartu . Jõuan Tartu võtan telefoni välja, müüjalt sõnum tulnud "Sorry mu vend müüs auto juba maha". Egas midagi autol ots ringi ja kodu poole.

Oma 30-40 autot tuleb aastas ära. Kõik on hammasrihm vahetatud jookseb hästi ja vaikselt jne. Need mehed kuulutavad juba vähemalt 2 aastat. Autod reeglina turuhinnast poole odavamad või isegi enam. Mismoodi nii saab ei tea.
Hind muidugi selline, et kui on sitt, siis ei maksa imestada, et sitt.
2012a mina ostsin sama raha eest Pajero 1988 mis on kindlalt raipem kui see

Konkreetne juhus nende müüjatega 2011a
Nende meeste käest oleks saanud Nissan king-cab-i. Jälle turuhinnast üle poole odavam. Ütlesin, et ostan ära, sõitsin Tartu . Jõuan Tartu võtan telefoni välja, müüjalt sõnum tulnud "Sorry mu vend müüs auto juba maha". Egas midagi autol ots ringi ja kodu poole.
Pajero 1988 ehk Lumivalgeke 25 aastat hiljem; EX
Pajero 1995 ehk Sammalhabe; EX
Ehh põrra põrra ...
Pajero 1995 ehk Sammalhabe; EX
Ehh põrra põrra ...
Ma pole nüüd kindel kas olid need tegelased või analoogne seltskond TLN-st, aga tegelased ostavad lihtsalt võimalikult odavalt kokku "kiirmüügi hinnaga" autosid ja lisaks lõikavad enne müüki kõikidelt autodelt katalüsaatorid ka alt 

Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Sa oled õigel teel 

Teema algusesse tagasi tulles siis nagu ikka väga palju sõltub auto eelmistest omanikest. Minul on olnud 98a Pajero 2,8 ja 96 aasta Range Rover ja ma ei ostaks omale enam ELUSEES Pajerot (mitte et ma tegelt sellest ennem juba väga sillas oleks olnud), samas Range Roveri kohta mul polegi midagi halba õelda peale selle, et keegi seda remontida ei tahtnud vaatamata vea lihtsusele või raskusele. Enamik siin foorumis arvavad teistmoodi ja sellepärast ma siia vahele hõikasingi, et võib ka vastupidi juhtuda nagu minul juhtus 

- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Kuulan huviga sinu argumente.sigaelmar kirjutas:Minul on olnud 98a Pajero 2,8 ja ma ei ostaks omale enam ELUSEES Pajerot
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
- matikala
- Got ARB and Nitrous?
(Tuppa siseneb Matikala,istub nurka pingile ning jaab ka huviga kuulama)
-------------------------------------------------------
Üks asi miks ma Mitsubishisid alati pelganud olen, on mootorid. OK sai siis just selle argumendi pärast valitud 2,8td, kuna tean kui õnnetu on see 2,5td. Aga ikkagi sain selle lühikese omamise aja jooksul plokikaane remondi ära teha mis tuli välja oli veel keraamiliste põlemiskambritega ja läks kallimaks veel kui oleks 2,5 remont läinud. Sillaosad on küll odavamad võrreldes konkurentidega aga ei kesta ka. Auto kiirendust võis kalendriga mõõta (mul oli automaatkastiga). Küttekulu...mnjah, sõitsin oma diisel - Pajeroga tagasillaga, esisild rummulukkudest välja lülitatud ja ei olnud see küttekulu märkimisväärselt väiksem kui Range Roveril, mis sõitis V8 bensiinimootoriga ja pideva nelikveoga. Linnas tuli küll suurem vahe sisse aga maantesõidul küll mitte. Sõidumugavust ma arvan, et ei pea võrdlema hakkamagi.
Nagu ma ütlesin, siis palju sõltus eelmisest omanikust muidugi. Pajero sisse ma panin poole aastaga 1400€ ja Range Roveri sisse poole aastaga ca 200€ kui sedagi
Nagu ma ütlesin, siis palju sõltus eelmisest omanikust muidugi. Pajero sisse ma panin poole aastaga 1400€ ja Range Roveri sisse poole aastaga ca 200€ kui sedagi
-
- Got ARB and Nitrous?
Niipalju infoks, et Pajero 2,8 väikese hoolduse intervall on 7500km. Siis vahetatakse õhufilter, kütusefilter ja õlifilter+ mootoriõli. See maksab keskmiselt 85 euri ilma töörahata. Kui Pajero on korras, siis on temaga hea sõita. Aga alati peab valmis olema, et midagi läheb katki. Ise olen teinud kapremondi piduritele, remontinud kliimapumpa jms, tagasilla olen ära vahetanud mitteundava vastu. Kui auto maksis 4500, siis samapalju olen siisse pannud sh ostnud rauad ja vintsi. Suvel läheb raami remonti ja kere värvimisse. Kui need tööd ka nüüd otsa lüüa, siis saaks odavama otsa alates 2006 Pajero juba kätte. Selline asi selle vana autoga.
D4; G270