oled ehk lugenud pikemaid reisikirjasid siin foorumis
ja kas see Jeep on üldse võimeline seal liiklema kus -40C on

Moderaator: Moderators
Need tõmbeaasad on seal originaalis sellised - see pole päris hiina masin, kus traadist aasad küljes peavad olema.uputaja kirjutas:Zilli vedrukammitsad on tõmbeaasaks pandudKus selliseid õudsaid stangesid toodetakse ?
Ma ei vaadanud su esimeses postituses olevaid linke ja millegipärast arvasin,et seda koledat Dodget tahetakse osta.suvekas kirjutas:Mõni loll lihtsalt tahab sõita ka seal, kus diiselkütus talvel ära hangub...ja ärge tulge mulle rääkima mingitest lisaainetest ja muust sitast, on seda diislit testitud ja see ei toimi iga päev, kui külmakraadid ületavad -40. Eks igaüks ostab autot vajaduse järgi ja minu vajadus on bensiinimootori järele ja tegelikult ma polegi eriti loll.
Selle koleda dodgega on palju liigeldud +48c juures, kuid külmapiiriks on jäänud Eesti külmus ainult. Miks nad ei peaks -40 kestma?Movistar kirjutas:Ma ei vaadanud su esimeses postituses olevaid linke ja millegipärast arvasin,et seda koledat Dodget tahetakse osta.suvekas kirjutas:Mõni loll lihtsalt tahab sõita ka seal, kus diiselkütus talvel ära hangub...ja ärge tulge mulle rääkima mingitest lisaainetest ja muust sitast, on seda diislit testitud ja see ei toimi iga päev, kui külmakraadid ületavad -40. Eks igaüks ostab autot vajaduse järgi ja minu vajadus on bensiinimootori järele ja tegelikult ma polegi eriti loll.
Aga selle Jeebiga ei sõideta seal nagunii kus on - 40 ja rohkem .
uputaja kirjutas:Zilli vedrukammitsad on tõmbeaasaks pandudKus selliseid õudsaid stangesid toodetakse ?
Ma saan aru, et diisliarmastus on suur aga kas päris sitta maksab sellepärast postitama hakata?Movistar kirjutas:Irww@kana ja kala![]()
Aga jah.Need uued on samuti mõttetud.
5,7 V8 omab aeglasemat kiirendust ja vähem väänet kui 3 l diisel aga kütust tarbib 2 x rohkem.
Kes see loll omale sellise ostab ja mis argumendiga huvitav ?
Olen suuri haagiseid ja paate paar aastat vedanud diisliga ja sitta ajad sa iserommel kirjutas:Ma saan aru, et diisliarmastus on suur aga kas päris sitta maksab sellepärast postitama hakata?Movistar kirjutas:Irww@kana ja kala![]()
Aga jah.Need uued on samuti mõttetud.
5,7 V8 omab aeglasemat kiirendust ja vähem väänet kui 3 l diisel aga kütust tarbib 2 x rohkem.
Kes see loll omale sellise ostab ja mis argumendiga huvitav ?
Muuseas, haagiseid (k.a. paate) on hemiga tunduvalt mugavam vedada kui crd-ga.
No mida juttu...pane paadi asemel sinna min kaaluga 3500kg kaater taha ja siis mõtle uuesti kas hemiga on hea vedadarommel kirjutas:
Ma saan aru, et diisliarmastus on suur aga kas päris sitta maksab sellepärast postitama hakata?
Muuseas, haagiseid (k.a. paate) on hemiga tunduvalt mugavam vedada kui crd-ga.
Vabandused, kui kedagi nüüd hingest solvasin:) Kasutaja Runn on stange autor ja eeskujuks on olnud Kennesaw tehtud tooted. Praktilisuse poolelt on 5+ vidin ja ilu on vaataja silmades.v6rrimees kirjutas:uputaja kirjutas:Zilli vedrukammitsad on tõmbeaasaks pandudKus selliseid õudsaid stangesid toodetakse ?
Kuule mees võta vähe tuuri maha.
Seda Dodge stange moodi asja näen ma esimest korda.