Aga oled kindel, et tarkvara probleem ei ole. P0700 Solenoid supply voltage, viga viitaks sellele.mairo31 kirjutas:Leidsin siis siin soomes nn pädevad remondimehed kes rääkisid et 95% on viga vanas õlis ja õlifiltris.Kast näitas kahte viga, mille nad ära kustutasid.Üks vigadest oli solenoidide häireteist ei osanud nad öelda.Uus õli sees ja uus õlifilter.Auto ikka venib.Kutid helistasid siis mulle ja ütlesid et nüüd on viga 95% õlipumbas...deem. ei usu enam kedagi. On keegi tark mees kes mu jeebi korda teeks. Solenoidide kamm ei tohiks olla, 5 kuud tagasi ka see ära tehtud. Ma pole küll autoremondiluksepp aga olen kindel et viga on pistikutes või juhtmetes.
Jeep Grand Cherokee 2005 2,7d käigukast toimetab nagu tigu??
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Re: Jeep Grand Cherokee 2005 2,7d käigukast toimetab nagu ti
MB S205 C220 d 4Matic 2016
KAWASAKI Z900 2020

KAWASAKI Z900 2020

Nonii..vahetasin käigukastifiltri, käigukastiõli mb 236.10, remontitud käigukastimoodul, igaks juhuks ka tutikas aku ja üle vaadatud pädevatel meestel käigukasti aju, mis vajas ka natukene lisa tina. Sinna lisaks hulgal määral diagnosti ja vigade eemaldamisi...mõned led pirnid ka lasin paigaldada salongi et uuesti ellu ärganud Jeep tunneks end mugavalt...
2 päeva tööd 750 eur
Au ja Kiitus www.automehed.ee Tuukri 7, Tallinn...soovitan soojalt
2 päeva tööd 750 eur
Au ja Kiitus www.automehed.ee Tuukri 7, Tallinn...soovitan soojalt

Mis sa sellest rahast räägid? Räägi parem, kas käigukast toimetab ja mis see viga siis oli.mairo31 kirjutas:Nonii..vahetasin käigukastifiltri, käigukastiõli mb 236.10, remontitud käigukastimoodul, igaks juhuks ka tutikas aku ja üle vaadatud pädevatel meestel käigukasti aju, mis vajas ka natukene lisa tina. Sinna lisaks hulgal määral diagnosti ja vigade eemaldamisi...mõned led pirnid ka lasin paigaldada salongi et uuesti ellu ärganud Jeep tunneks end mugavalt...
2 päeva tööd 750 eur
Au ja Kiitus http://www.automehed.ee Tuukri 7, Tallinn...soovitan soojalt
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Selle auto vigadeks olid vana aku, vigane kasti aju ja sellest läbipõlenud käiguvahetuse moodul.
Lisaks sai õigeks tehtud ülemäärane õli kastis ja vahetatud läbipõlenud käigukangi magnetrelee.
Kui kellegil on vedelema jäänud mõni katkine käiguvahetuse moodul (elektroonika plaat käigukangi juures) siis olen nendest huvitatud.
Lisaks sai õigeks tehtud ülemäärane õli kastis ja vahetatud läbipõlenud käigukangi magnetrelee.
Kui kellegil on vedelema jäänud mõni katkine käiguvahetuse moodul (elektroonika plaat käigukangi juures) siis olen nendest huvitatud.
www.automehed.ee Diagnostika, remonditööd
Aku ei saa olla liiga vana, selle vastu on softiuuendusviinakaru kirjutas:Selle auto vigadeks olid vana aku, vigane kasti aju ja sellest läbipõlenud käiguvahetuse moodul.
Kasti juhtplokki probleemist kuulen esimest korda, kuliss saab lihtsalt otsa, see ei ole millegi tagajärg.
MB S205 C220 d 4Matic 2016
KAWASAKI Z900 2020

KAWASAKI Z900 2020

-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Mis point on akut hoida kui ta oma mahtuvuse on kaotanud?
See softiuuendus ei tee akut uueks vaid käsib autol mitte viriseda. Kuniks ühel halval hommikul starterit enam vedada ei jõua.
Kulissil sureb ära elektroonika ja elektroonikal teatavasti pole kuluvaid osi, mille pärast see otsa peaks saama.
Elektroonika läbipõlemisel on alati põhjus, tavaliselt kas tehase praak või valed pinged. GC kuliss ei ole erand.
Autole sai pandud uus kulissi elektroonika, mis 10 minutilise testisõidu järel otsad andis.
Nagu just mainisin siis elektroonika ülesütlemisel on alati põhjus ja antud juhul olid selleks kasti ajul külmjooted.
Peale ülejootmist panime järgmise kulissi plaadi ja auto sai õnnelikult sõitma.
P.S. maailmas on palju asju millest Sa kuulnud pole, see ei tee neid olematuks.
See softiuuendus ei tee akut uueks vaid käsib autol mitte viriseda. Kuniks ühel halval hommikul starterit enam vedada ei jõua.
Kulissil sureb ära elektroonika ja elektroonikal teatavasti pole kuluvaid osi, mille pärast see otsa peaks saama.
Elektroonika läbipõlemisel on alati põhjus, tavaliselt kas tehase praak või valed pinged. GC kuliss ei ole erand.
Autole sai pandud uus kulissi elektroonika, mis 10 minutilise testisõidu järel otsad andis.
Nagu just mainisin siis elektroonika ülesütlemisel on alati põhjus ja antud juhul olid selleks kasti ajul külmjooted.
Peale ülejootmist panime järgmise kulissi plaadi ja auto sai õnnelikult sõitma.
P.S. maailmas on palju asju millest Sa kuulnud pole, see ei tee neid olematuks.

www.automehed.ee Diagnostika, remonditööd
Õige jutt...olin ise selle 2 päeva remontimise juures ja kast toimetab nüüd ideaalselt...sujuvald käigud ja mõnus sõiduelamus 

Aitähh neile, kes tundsid huvi teemast ja kaasvestlejatele!!!