Olen mõned päevad 4x4 foorumit lugenud ja mulle on meeldinud see, mida olen näinud. Lõpuks otsustasin ise ka mõned tutvustavad tervitussõnad öelda.
Ütlen ausalt veel paar nädalat tagasi polnud ma ühegi neliveolise autoga sõitnud. Enne seda olen küll esi ja tagaveolisi metsa uputanud. Ühesõnaga sai siiber külameeste viinaga varustamisest.
Sai soetatud traktor, mis tõsi küll on ka neliveoline aga vaevalt selle foorumi kasutajad meelsasti traktori hingeelust rääkida tahavad. Mina ka ei taha.
Traktor ronib hästi aga ainukene jama on, et traktor on üks igav ja tuim tegelane.
Saatuse ja juhuse tahtel tekkis vaatevälja üks Jeep Cherokee 4.0 Piisas ühest gaasipedaalitallamisest kui maniakaalne irve sai kui nööriga kõrvade taha seotud
Laupäeval käisin metsas metsarahvale tere ütlemas ja proovimas, et kui kergesti masina kindlalt ära suudan parkida. Kulus 5 minutit ja Jeep oli suure saha poolt lükatud lumevalli otsas. istud kapotile esirattad maas ja tagumised õhus, istud tagaluugi alla vastupidi. ühesõnaga väga pees olukord. Vintsi ju ka ei olnud. Labidas kätte ja kaevama. Edasi olin ettevaatlikum. Või noh andsin vähemalt rohkem gaasi, et hoog ei raugeks... Mingi kuradi puujuurikas torkas rehvi läbi.
Ühesõnaga siit hakkab välja kooruma põhjus, miks ma siin olen ja mida otsin.
1. Algatuseks oleks huvi üks kompelkt rehve osta. Mida mul täpselt vaja on, seda ma veel täiesti kindlalt ei tea. Aga ma õpin.
2. Soovin kindlasti vintsi paigaldada. Siin foorumis oli ka üks superlahe Cherokee ümberehitus. Loodan, et selle projekti autor ei pahanda kui ma tema esistange vintsikarbiga maha vehin.
3 Olen huvitatud ka kusagil kollanokkade jaoks mõeldud üritustel osalemaks. Haridust soovin ühesõnaga.
Loodan, et mind kohe pimedasse kohta ei saadeta, kui ma miski lolli idee või küsimusega lagedale tulen.