Fiskarsi kirve valimine

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Krooniline
Rock Crawler

Re: Fiskarsi kirve valimine

Postitus Postitas Krooniline »

Ma olen täheldanud, et K-Rauta`s on asjad hulga odavamad. Kuna Viljandis seda poodi pole ja spetsiaalselt Tartu selleks sõitma polnud ka mõtet hakata, siis ostsin Bauhausist. Hinnad on kavalalt, et täpselt kütuse raha võrra kallimad kui Tartus :D
MeelisV
Fitting 38"

Postitus Postitas MeelisV »

Espakis hetkel x7 ja x25 komplekt kaardiga 67,-
janno
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas janno »

vanaisa kirjutas:väike X17 turuuuring - ehk abiks:
Bauhaus - 59.90
Maksimarket - 49.90
Ceres - 53.-
X17-t võiks müüa ka 44,40-ga ja ikka "jääks püksid jalga".
silkroad
Rookie
Kontakt:

Postitus Postitas silkroad »

Ise kasutan X15-t ja olen väga rahul, küll pakkude lõhkumiseks ei kõlba kuid muud raiumised teeb kenasti ära!! Niiet soovitan X15-t!!!
Erinevad metallitööd, keevitustööd, aedade ehitus, väravate valmistamine, erinevate metallkonstruktsioonide valmistamine, metallpiirete valmistamine.

Kontakt: silkroadou@gmail.com
53061469
Jupats
Mudder

Postitus Postitas Jupats »

Ostsin siin paar kuud tagasi selle x25 variandis oleva kirve . Ja pean tõdema,et lõikab hästi :) Need mingid x11-med jne jne jäävad lahjaks ( Loe totaalne pask)
meli666
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas meli666 »

Jupats kirjutas:Ostsin siin paar kuud tagasi selle x25 variandis oleva kirve . Ja pean tõdema,et lõikab hästi :) Need mingid x11-med jne jne jäävad lahjaks ( Loe totaalne pask)
See nüüd küll on jama jutt. Võiksid tutvuda toodete niiöelda omadustega, mille jaoks on nad mõeldud. X25 ja X27 kirved on ette nähtud jämedate pakkude lõhkumiseks. Peenemaid leppi nendega lõhkuda on ikka väsitav. Selleks sobivadki väiksema seeria kirved. .
Krooniline
Rock Crawler

Postitus Postitas Krooniline »

Kaua Fiskarsi toodetel garantii on ? Üks oksalõikur andis saba ja tsekki muidugi alles pole. On kellegil kogemusi otse maaletoojaga suhtlemisel, et kas vahetatakse ringi või ei ? :roll:
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”