Mis õli sildadesse?
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Mis õli sildadesse?
Komplekteerin hetkel sildu ning tekkis küss, et mis määrdeid ja õli kasutada.
Mis määre rummudesse?
Mis õli sildadesse, ühes on LSD.
Mis määre rummudesse?
Mis õli sildadesse, ühes on LSD.
#redneckengineeringestonia
Re: Mis õli sildadesse?
Ma ei saa aru, siin on nagu lasteaed. Iga päev on üks ja seesama küsimus. Ise oled juba piisavalt kaua autodega tegelenud, aeg oleks juba oma peaga mõelda.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Tänks mees, kui ma viimati omapäi autodega tegelesin siis oli tavott ja dat, täna on poes riiul jõhkralt kirju ja tavaliselt klienditeenindaja teab veel vähem kui mina. Youtube on näidanud ka sünteetilisi rattalaagri määrdeid etc millega ma ei ole isiklikult kokku puutunud.
Soovita midagi asjalikku või lase vahepeal klaviatuuril puhata.
Soovita midagi asjalikku või lase vahepeal klaviatuuril puhata.
#redneckengineeringestonia
SAE 90 EP või SAE 80W90. Esisilda 2,5-3,0 l ja tagasilda 2,5l LSD märgistusega transmissioonõli.
Nissan Patrol Y60 2.8Td
Suzuki Samurai 1.3
Toyota Land Cruiser HJ61 4.0Td
Suzuki Samurai 1.3
Toyota Land Cruiser HJ61 4.0Td
Minu autole pakub 2 varianti 75W90 või 80W90!Mis teadjamad arvavad,kumb meie kliimasse on parem?
LC105, LC61
- uputaja
- I live off from the mud
75w90 jääb vanale sillale veic vedelaks. Ise eelistan ja ka kasutan 80w90 LS lisandiga õli nii sillas kui ka kastides.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Tere.
Enamustel tõsiseltvõetavatel õlimüüjatel on vastav otsikataloog kodulehelt leitav- saab nii margiti otsida sobivaid määrdeid ja õlisid, kui ka jahutus, piduri jne. manuseid.
Jõudu
Lauri
Enamustel tõsiseltvõetavatel õlimüüjatel on vastav otsikataloog kodulehelt leitav- saab nii margiti otsida sobivaid määrdeid ja õlisid, kui ka jahutus, piduri jne. manuseid.
Jõudu
Lauri
TR3
-
- Rookie
Tere, API GL4 või API GL5 ,
kontrolli seda,kui valid õli,mis peab olema, manuali järgi.
LP
kontrolli seda,kui valid õli,mis peab olema, manuali järgi.
LP