Väiksed 4wd pakibussid

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Re: Väiksed 4wd pakibussid

Postitus Postitas Landy »

Kult kirjutas: Kasulik voiks ju olla aga kui meeldiv peaks olema tikutopsiga soita 2500km-i?
EfGa See land Roveriga sõitmiset hullem ei tohiks olla ju. Kütusekulu ka ilsmlet jupi väiksem.
Tasub ära juhul,kui saad sinnsete (ja lähiriikide ) hindadega võrreldes jupi soodsamalt või uuema/parema.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
AsTroSS
Fitting 44"

Postitus Postitas AsTroSS »

Ma olen UK'st kaks väikest traktorit ostnud (üks on veel minu poole teeel) ja võin kinnitada,et ise neile järgi minna ei tasu . Ilmselt ei tasu ka mikroskoopilist bussi sõites ära tuua.

Õnneks on seal Timo, kelle teeneid olen kasutanud ja ta suudab neid mõistliku hinnaga siia transatada.

Minu teema alustamise põhjus oli pigem see,et uurida kas meie koduriigis võiks kuskil selline mikroskoopiline liikur kasutult vedeleda.
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35

Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
Kasutaja avatar
tphnd
True Off Roader!

Postitus Postitas tphnd »

selline kandiline subaru seisab Õismäe siseringil nukralt, pane silt kojamehe vahele, paistab et ei ole pidevas kasutuses
#redneckengineeringestonia
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Mitsu L300 jääb juba liiga suureks?

Auto24-s on juba pikemat aega üks "projektiks" sobilik vedelemas. http://www.auto24.ee/used/866920

Üks pildil näidatust eelmise põlvkonna Libero oli seal ka mõni aeg tagasi alla 1K euri saadaval, aga kas kuulutus aegus, või müüdi ära, ei teagi.
AsTroSS
Fitting 44"

zum kirjutas:Mitsu L300 jääb juba liiga suureks?

Auto24-s on juba pikemat aega üks "projektiks" sobilik vedelemas. http://www.auto24.ee/used/866920

Üks pildil näidatust eelmise põlvkonna Libero oli seal ka mõni aeg tagasi alla 1K euri saadaval, aga kas kuulutus aegus, või müüdi ära, ei teagi.
See on liiga suur ja raske.
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35

alla
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas alla »

AsTroSS
Fitting 44"

alla kirjutas:Üks müüki tulnud: http://www.auto24.ee/used/1245793
Tore pill küll aga min jaoks mõtetult kallis,kuna ma saaksin kasutada sellest ainult veermikku koos mootoriga

Plaan on teha midagi sellist, ehk kallutava kastiga 4wd liikur:
Pilt

Asjal on jumet ainult siis kui liikuva tooriku saab kätte ca 500.-€
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35

Kasutaja avatar
Kult
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Kult »

Kui sul midagi sellist plaanis siis miks mitte kohe osta valmis kujul.
Ma myysin sellise aparaadi(pel-job) paar aastat tagasi ebay-s £1300-1500-ga( ei maleta enam palju oli) maha ja kui otsida siis tuleb moni jalle sellise hinnaga. Enamus kyll hakkavad £2k alates. Kas sa roomikutega variandi peale pole moelnud, sellega muidugi kiirelt ei saa soita ja pikemat otsa ka ei viitsi.
Pilt
5I65692
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

Landy kirjutas:
Kult kirjutas: Kasulik voiks ju olla aga kui meeldiv peaks olema tikutopsiga soita 2500km-i?
EfGa See land Roveriga sõitmiset hullem ei tohiks olla ju. Kütusekulu ka ilsmlet jupi väiksem....
Ehk natuke hilja, aga...
Olen korra paar elus sellises mõõdus aparaadiga kokku puutunud. Mitte kuidagi ei julge väita, et tegu on Eesti keskmist kasvu (1,80;90kg+1,9; 95kg) kodanike jaoks talutava sõiduvahendiga.
Istudes kahekesi esiistmele, tekkis kohe probleem uste sulgemisega. Kui uksed kinni, siis oli kohe järgmine mure juhtseadmete käsitsemisega, Rool kõhus, põlved roolis kinni, pea laes.
Kui iste võimalikult kaugele sõita, siis jäi automaatselt 7-st kohast alles 3,5. Sõidumugavus... Olematu. Peale 4mehe sisenemist ja metsavarustuse laadimist, oli põhi vastu maad (kj. oli vist napp400kg?) väike mootor, mis andis"palju kära, vähe villa", olematu vedrustus, pidev tunne et lähed kummuli. Ja mistahes ohuolukorras sooviks kasvõi maantekkirusel välja hüpata, sest avarii korral...
Ma ei tea, ...ma pole Land-Roveriga (Defenderiga) küll elu sees sõitnud, aga kui seal väidetavalt samad tingimused on, siis ei soovi ka. Samas on kuulda, et Defenderiga on ka korduvalt pikki reise ette võetud, lausa mandrilt mandrile, mida teemaks olevate karpide kohta küll meenutada ei suuda.
Aiatraktoriks peaks küll igate sobiv doonor olema...
Utiilikuningas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Utiilikuningas »

AsTroSS kirjutas: Asjal on jumet ainult siis kui liikuva tooriku saab kätte ca 500.-€
Sõbra esivanematel vedeles see vanema kerega subaru buss, äkkitsi oli mingi veepumba rikkega...
Kui huvi võin asja uurida, saada ps kui huvi, asub teine kesk eestis.

Ühel kohalikul metalliärikal oli ka selline püss suvel hoovis, ei ole kursis kas alles või juba pastaka vedrudeks tehtud.

PS! Defkaga on ikka üliluks pikka maad kulgeda võrreldes selle "püssiga"!
Kasutaja avatar
M.A.R.E.K
Rock Crawler

Postitus Postitas M.A.R.E.K »

kle mul tuli üks mõte-kui viitsid sõida keilasse karjakülla ja otsi ülesse karusloomakasvandus.(seal tee ääres vedeleb üks lennuk kui tallinna poolt tuled siis paremal)ja mine küsi sealt seal peaks sellised valmislahendused olema ja ma arvan,et pool piduse saad sealt kätte ka.Kui ise audrus rebaseid kasvatasime olid meil selliseid küll aga see oli siis äkki joppab
Kasutaja avatar
enx
True Off Roader!

Postitus Postitas enx »

Ei tea kas oled juba leidnud, aga silma jäi selline isend
http://www.soov.ee/parnumaa/Subaru_Domi ... m?ca=1&w=3
Sämmy Offroad Team
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”