Landy kirjutas:Kult kirjutas:
Kasulik voiks ju olla aga kui meeldiv peaks olema tikutopsiga soita 2500km-i?
EfGa See land Roveriga sõitmiset hullem ei tohiks olla ju. Kütusekulu ka ilsmlet jupi väiksem....
Ehk natuke hilja, aga...
Olen korra paar elus sellises mõõdus aparaadiga kokku puutunud. Mitte kuidagi ei julge väita, et tegu on Eesti keskmist kasvu (1,80;90kg+1,9; 95kg) kodanike jaoks talutava sõiduvahendiga.
Istudes kahekesi esiistmele, tekkis kohe probleem uste sulgemisega. Kui uksed kinni, siis oli kohe järgmine mure juhtseadmete käsitsemisega, Rool kõhus, põlved roolis kinni, pea laes.
Kui iste võimalikult kaugele sõita, siis jäi automaatselt 7-st kohast alles 3,5. Sõidumugavus... Olematu. Peale 4mehe sisenemist ja metsavarustuse laadimist, oli põhi vastu maad (kj. oli vist napp400kg?) väike mootor, mis andis"palju kära, vähe villa", olematu vedrustus, pidev tunne et lähed kummuli. Ja mistahes ohuolukorras sooviks kasvõi maantekkirusel välja hüpata, sest avarii korral...
Ma ei tea, ...ma pole Land-Roveriga (Defenderiga) küll elu sees sõitnud, aga kui seal väidetavalt samad tingimused on, siis ei soovi ka. Samas on kuulda, et Defenderiga on ka korduvalt pikki reise ette võetud, lausa mandrilt mandrile, mida teemaks olevate karpide kohta küll meenutada ei suuda.
Aiatraktoriks peaks küll igate sobiv doonor olema...