Jeep Grand Cherokee 2005 2,7d käigukast toimetab nagu tigu??
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Re: Jeep Grand Cherokee 2005 2,7d käigukast toimetab nagu ti
Ehk oskab keegi siis pädevat meest leida kel hammas peale hakkab Tallinna piirkonnas...
-
- Rookie
Ameerika Autos on kastispetsialist, võta nendega ühendust. Oskab telefoni teel ka sümptomite järgi enam-vähem hinnata mis viga aga kastiga ole nagu tavaliselt kõige teise muredega, silmaga peab nägema. Telefoni teel või kirja lugedes on raske ennustada.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Pigem saksa auto teema see kast. Palju neid ameeriklastel ikka peal on. Vbl MB foorumist saad abi, kui siit ei saa.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
-
- Rookie
Härra selles majas tegeleb kõikide kastidega, mitte ainult Ameeriklaste omadega. Volvod, BMWd, Jeebid, Chryslerid nii euro kui usakad, volkarid jne. Enamus kastid saadetakse talle, sest tehas ei näe kastiremonti ette ja kastimehi on mõni üksik Eestis. Ta tegelenud 15-16 aastat kastidega, seega võib vabalt sinna helistada. 

Appppiii....Tegin väikse uurimistöö ja tõstsin auto taevasse ja tegin lahti käigukasti karteri ning lasin välja käigukastiõli, et näha kas seal leidub mingeid rauatükke vms. Lasin siis õlid välja ja öli oli täiesti puhas, kuid värvus oli vanns päris tumedat värvi-see ehk viitab sellele et öli on vana.minuarust peaks see olema punast värvi ATF4- ok vötsin ära filtri ja puhastasin ära.Käigukasti minev pistik oli kaa õlist puhas.Õnneks oli käimakast siis vist korras.Lasin auto taas alla ja huvi pärast keerasin syyte sisse ja uskumatu et need tulukesed olid jälle põlema läinud mis käigukangil all on N,D,1,2,3,R-need tuled ei põlenud ka siis kui see rike mul hakkas.ok...lahe kallasin siis selle õli taas käigukasti ja keerasin taas syyte sisse ja fakkk tulukesed enam ei põlenud ja rike sama...NÜÜD suure ringi küsimus. Kas tõesti läheb käigukast kuidagi avariise kui õli või filter on vana.Väga väike tõenäosus on see et tulukesed said yhendust just siis kui öli oli kastist väljas ja siis jälle ei saanud kui öli oli kastis tagasi

Isegi mina kes ma olen elu aeg käsitsi käike vahetanud tean, et automaatkasti vana musta õli tagasi ei valata. Sulle ju enne soovitati, et vaheta õli ära.
Ma ei tea küll vähematki automaatkasti remondist, aga kuna seda kasti siiski elektriga tüüritakse ja elekter tuleb ja läheb, siis mina võtaks pistikud lahti, puhastaks kontaktid ära ja vaataks ega kuskil juhe silmnähtavalt katki või isolatsioon maas vms ei ole. Äkki ei olnud maagia seotud sellega mis sa õliga tegid, vaid pigem sellega et sa seal töö käigus juhtmeid liigutasid?
MB ise soovitab sinna panna 236.14-specile vastavat vedelikku (http://bevo.mercedes-benz.com/bevolisten/236.14_en.html)
algselt (kui see kast välja tuli) oli seal ametlik 236.10 aga hiljem soovitati 236.14't.
vt ka http://foorum.clubmb.ee/showthread.php?tid=6243
vot!
algselt (kui see kast välja tuli) oli seal ametlik 236.10 aga hiljem soovitati 236.14't.
vt ka http://foorum.clubmb.ee/showthread.php?tid=6243
vot!
arvan et panen sinna sisse ATF+4 või mis te arvate. Kas 5,5 L on õige otsus?
Sa võid sinna ka vene TAP õli sisse panna ja ääreni täis.mairo31 kirjutas:arvan et panen sinna sisse ATF+4 või mis te arvate. Kas 5,5 L on õige otsus?
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- Lomp
- Rock Crawler
- Kontakt:
.
Viimati muutis Lomp, N Veebr 21, 2013 7:00 pm, muudetud 1 kord kokku.
Ja kui sa otsid soomes mõistliku hinnaga autoremonti siis võta ühendust FH Auto Oy.Mõistlik hind ja meeldiv seltskond.olen isegi lasknud seal autot remontida.
Tel.+358400448132
+37256672599
Jeep Grand Cherokee 2009a 3.0 CDR 2"
Nissam Patrol y61 4,2 3" 37x12,5
+37256672599
Jeep Grand Cherokee 2009a 3.0 CDR 2"
Nissam Patrol y61 4,2 3" 37x12,5
kuna sul juba probleemid on, siis võid ju panna.mairo31 kirjutas:arvan et panen sinna sisse ATF+4 või mis te arvate. Kas 5,5 L on õige otsus?

MB tehnikale ei ole mõeldud tavalised tooted, neil on endal väga palju erinevaid määrdeid, asju jne, mis on tõesti oluliselt paremad.
Sinna käib ikka alates 236.10 õli, soovitatavalt 236.14
MB S205 C220 d 4Matic 2016
KAWASAKI Z900 2020

KAWASAKI Z900 2020

Ma küll ei tea mida need nr sul tähendavad . Aga jeebiku kasti ongi ette nähtud ATF õli.laf1247 kirjutas:kuna sul juba probleemid on, siis võid ju panna.mairo31 kirjutas:arvan et panen sinna sisse ATF+4 või mis te arvate. Kas 5,5 L on õige otsus?![]()
MB tehnikale ei ole mõeldud tavalised tooted, neil on endal väga palju erinevaid määrdeid, asju jne, mis on tõesti oluliselt paremad.
Jeep
jeeps kirjutas:Ma küll ei tea mida need nr sul tähendavad . Aga jeebiku kasti ongi ette nähtud ATF õli.laf1247 kirjutas:kuna sul juba probleemid on, siis võid ju panna.mairo31 kirjutas:arvan et panen sinna sisse ATF+4 või mis te arvate. Kas 5,5 L on õige otsus?![]()
Muidugi ATF ehk AUTOMATIC TRANSMISSION FLUID, aga mitte ATF+4
(3) Remove cap (2).
(4) Insert clean Funnel 8908 in transmission fill
tube.
(5) Add following initial quantity of Shell 3403 to
transmission:
(a) If only fluid and filter were changed, add 5.0
L (10.6 pts.) of transmission fluid to transmission.
http://mb-info.ru/liquids/msds/atf_3403_m115_eg.pdf
MB S205 C220 d 4Matic 2016
KAWASAKI Z900 2020

KAWASAKI Z900 2020