Otsin puutöö tegijat!
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Otsin puutöö tegijat!
Otsin inimest kes puutööga sinapeal on ning ühte Mustamäe keldriboksi veidi kõpitseks. Endal puuduvad linnas tööriistad ja materjalid.
Vaja veidi boksi seinu tugevdada ning teha prussidest riilutite karkass ja lõigata plaadid peale.
Materejal peaks olema töö tegija poolt.
Info ja pakkumised teha:
GSM:5010599 Kristjan
Vaja veidi boksi seinu tugevdada ning teha prussidest riilutite karkass ja lõigata plaadid peale.
Materejal peaks olema töö tegija poolt.
Info ja pakkumised teha:
GSM:5010599 Kristjan
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Re: Otsin puutöö tegijat!
Pole kedagi, kellel oleks oskused, tööriistad ja tahtmine?
Või tegu nii väikese tööga, et pole mõtet end vaevata?
Või tegu nii väikese tööga, et pole mõtet end vaevata?
Äkki on probleem Tellija erakordselt kokkuhoidliku inimese maines?
Ma kujutan ette, et 100Eur eest oleks mina nõus mõne märtsikuise laupäeva Sinu keldris veetma ja korra ka ehituspoodi külastama. Kus tekkinud arve omakorda Sul tasuda tuleks.
Ja ma olen veendunudet see pakkumine on liiga kallis
Ma kujutan ette, et 100Eur eest oleks mina nõus mõne märtsikuise laupäeva Sinu keldris veetma ja korra ka ehituspoodi külastama. Kus tekkinud arve omakorda Sul tasuda tuleks.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Tule vaata objekt üle ja tutvu Tellija soovidega ning arutame projekti maksumust. Tehtavale tööle on kaks nõuet - funkstionaalsus ja vatupidavus. Erilist suurt esteetikat taga ei aja (saab kasutada oavamat materjali).Kjen kirjutas:Äkki on probleem Tellija erakordselt kokkuhoidliku inimese maines?
Kokkuhoidlik küll aga ihnuskoi ei ole. Niisama ka rahaga ei lehvita.
Ländi, mis kuradi moodi sa oma hobitalu pead, kui sul sellise töö koha pealt ka käed p***est välja kasvavad???
Suva riistapoest el cheapo saag, mõõdulint, nurgik, puusepa pliiats (mingi kahjustada saanud multitool nuga sul vist oli, no et pliiatsit teritada) ja naelad-haamer kaasa ja kogu moos? Plaadid võid lasta mõõtu lõigata juba poes ja sinu loganisse peaks kogu vajalik kraam, prussid incl (mida sa võid ise platsil nüsida, ei pea maksma) üsna rõõmsalt sisse ära mahtuma, pole vaja isegi käruga jantida (mis sul peaks ka olemas olema ju)?
Või sa arvad, et nimetatud riistade hankimiseks tuleks jälle riigihange korraldada, nagu oksasae teraga?
Meenutades su sondeerivaid hinnapäringuid teemal "kott õlut pruugitud aku eest, ega ma äkki ikka tünga ei saa" - on sul ehk tõesti lootus see kõik 30 euri ja 3 tunniga kätte saada ning loomulikult hööveldatuna, ilma pinnu saamise ohuta?
Vabandust isiklikuks minemise pärast, aga tõesti, nagu suvilat hakkaks ehitama... Ühe päeva nokkimine ju?
EDIT: P.S: ma võtaks Kjeni pakkumise kahel käel vastu. 100 € nii et materjalid sees on - väga hea hind minu arvates.
Suva riistapoest el cheapo saag, mõõdulint, nurgik, puusepa pliiats (mingi kahjustada saanud multitool nuga sul vist oli, no et pliiatsit teritada) ja naelad-haamer kaasa ja kogu moos? Plaadid võid lasta mõõtu lõigata juba poes ja sinu loganisse peaks kogu vajalik kraam, prussid incl (mida sa võid ise platsil nüsida, ei pea maksma) üsna rõõmsalt sisse ära mahtuma, pole vaja isegi käruga jantida (mis sul peaks ka olemas olema ju)?
Või sa arvad, et nimetatud riistade hankimiseks tuleks jälle riigihange korraldada, nagu oksasae teraga?
Meenutades su sondeerivaid hinnapäringuid teemal "kott õlut pruugitud aku eest, ega ma äkki ikka tünga ei saa" - on sul ehk tõesti lootus see kõik 30 euri ja 3 tunniga kätte saada ning loomulikult hööveldatuna, ilma pinnu saamise ohuta?
Vabandust isiklikuks minemise pärast, aga tõesti, nagu suvilat hakkaks ehitama... Ühe päeva nokkimine ju?
EDIT: P.S: ma võtaks Kjeni pakkumise kahel käel vastu. 100 € nii et materjalid sees on - väga hea hind minu arvates.
Viimati muutis tanel, T Veebr 12, 2013 9:36 pm, muudetud 1 kord kokku.
tegime pulli, aitab
Espaki kaubahoovis on üks ruum kus platesaag olemas ja nad lõikavad erinevaid puitmaterjale mõõtu.
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Sitaks offroadi aastast 2008
Hästi sõnastatudtanel kirjutas:
Ja ega Ländy ka alla ei jää " Projekti maksumus ja tellija soovid "
Korralik huumorinurk.
HM Racing Team
- uputaja
- I live off from the mud
Ländroveri klubi võiks talgute korras selle ära teha- ikkagi El Presidete kelder 
Asjas sees 2005. Sügissõidust.