Vaja abi Otepaa ja Sangaste vahel
Moderaator: Moderators
Vaja abi Otepaa ja Sangaste vahel
Abi siis vaja pick upi välja sikutamisel. Läksin mage vallutama ja kui mäe otsa jõudsin lõppes lume põhi ara ja siin ma siis olen. Oleks hea kui abistajal oleks ka mõni kois,rihm jõi vits sest tõmmata tuleb ca 25 m kauguselt muidu tuleb mäkke tõmmata. Kes saab appi tulla siis 56737948. Asjaga suht kiire. Kui vaja siis koordinadid 57 57 30.0. 026 28 27.2 Appitulijal võiks olla vähe kobedam rehv ka. Miski kompensatsion ka ettenähtud antud üritusele.
Nissan Patrol 3,0 118 kw
BMW X5 160kw+
BMW X5 160kw+
-
- Rookie
Re: Vaja abi Otepaa ja Sangaste vahel
Önneks joudsid välja kui ma uuesti helistasin ja uurisin! Järgmine kord helista kohe kindlasti, number nüüd Sul ju olemas!
Auto käes aitäh neile kes abi pakkusid.
Nissan Patrol 3,0 118 kw
BMW X5 160kw+
BMW X5 160kw+
Aitäh sulle! Ja kindlasti helistan.UteWohlrab kirjutas:Önneks joudsid välja kui ma uuesti helistasin ja uurisin! Järgmine kord helista kohe kindlasti, number nüüd Sul ju olemas!
Nissan Patrol 3,0 118 kw
BMW X5 160kw+
BMW X5 160kw+
-
- Rookie
Mul joudis sama abikutse jälle postkasti. Oled jälle hädas? Sinu telefon kahjuks "välja lülitatud vöi vörgupiirkonnas väljas pool..."
Aitan heameelega!
Aitan heameelega!
Tere! Ma saatsin selle et auto käes ja aitäh abistajatele. Huvitav miks sa jälle sama teksti said. Aga aitäh sellegi poolest.UteWohlrab kirjutas:Mul joudis sama abikutse jälle postkasti. Oled jälle hädas? Sinu telefon kahjuks "välja lülitatud vöi vörgupiirkonnas väljas pool..."
Aitan heameelega!
Nissan Patrol 3,0 118 kw
BMW X5 160kw+
BMW X5 160kw+
-
- Rookie
Puh, önneks leidsin Su vastust. Saan siis rahulikult magama minna. Kartsin juba, et ikka veel oled hangete vahel!
Anna siis otseselt märku, kui saan aidata!
Ute
PS: kui appi tulen, keeldun kompensatsiooni vastu vötta
Ute

Ok! Oleme kokku leppinud!UteWohlrab kirjutas:Puh, önneks leidsin Su vastust. Saan siis rahulikult magama minna. Kartsin juba, et ikka veel oled hangete vahel!
Ute
Nissan Patrol 3,0 118 kw
BMW X5 160kw+
BMW X5 160kw+