Grand Cherokee 3.0CRD

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

MaxL
Mudder

Re: Grand Cherokee 3.0CRD

Postitus Postitas MaxL »

Võtsin ka huvi pärast selle toru turbo küljest lahti ja uurisin, mis näha. 65000kmga oli sealt tõesti õliseks muutunud, võtsin kaltsu ja pühkisin ära. Kui see õli sealt igal hooldusel ära pühkida ei tohiks küll mingit probleemi tekkida.
hindrek555
Mudder

Postitus Postitas hindrek555 »

Oskab keegi öelda kas Laredo,Limited,Overland pakettidel on sildade sisud ühesugused?
On mingil kindlal mudelil nt LSD või mingi muu diff lukk sillas ?

Olen näinud kunagi Laredo tagadiffrit ilma kaaneta,seal nagu oli mingi luku taoline asi sees,isegi mingi toru või juhe jooksis silda sisse.Võibolla ma ka eksin.

Ja kas kõikidel mudelitel on QD II vahekast?
laf1247
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas laf1247 »

hindrek555 kirjutas:Oskab keegi öelda kas Laredo,Limited,Overland pakettidel on sildade sisud ühesugused?

Olen näinud kunagi Laredo tagadiffrit ilma kaaneta,seal nagu oli mingi luku taoline asi sees,isegi mingi toru või juhe jooksis silda sisse.Võibolla ma ka eksin.

Quadra-Trac I pidev nelikvedu (ameeriklased)
Quadra-Trac II pidev nelikvedu (vahekastil ka neutraal ja aeglusti)
Quadra-Drive II pidev nelikvedu (vahekastil ka neutraal ja aeglusti)

Quadra-Trac II ja Quadra-Drive II: mõlemal on NV245 vahekast, erinevus on selles, et Trac puhul puuduvad silla lukud

The Quadra-Trac II transfer case is fully automatic in the normal driving 4 HI mode. The Quadra-Trac II transfer case provides three mode positions — four wheel drive high range, neutral, and four wheel drive low range.

This transfer case is fully automatic in the 4 HI mode. This transfer case divides engine torque almost evenly with 48 percent of engine torque to the front axle and 52 percent of engine torque to the rear axle. When speed differences are increased between the front and rear drive shafts, the transfer case can transmit up to 100 percent of available engine torque to the front or rear drive shafts.

When additional traction is required, the 4 LOW position can be used to lock the front and rear driveshafts together and force the front and rear wheels to rotate at the same speed. The 4 LOW position is intended for loose, slippery road surfaces only. Driving in the 4 LOW position on dry hard surfaced roads may cause increased tire wear and damage to driveline components.

When operating your vehicle in 4 LOW, the engine speed is approximately three times that of the 4 HI position at a given road speed. Take care not to overspeed the engine and do not exceed 25 mph (40 km/h).

The optional Quadra-Drive II System features three torque transfer couplings. The couplings include ELSD (Electronic Limited Slip Differential) front and rear axles and Quadra-Trac II transfer case.

The optional ELSD axles are fully automatic and require no driver input to operate. Under normal driving conditions the units function as standard axles balancing torque evenly between left and right wheels. With a traction difference between left and right wheels the coupling will sense a speed difference. As one wheel begins to spin faster than the other, torque will automatically transfer from the wheel that has less traction to the wheel that has traction.
MB S205 C220 d 4Matic 2016
KAWASAKI Z900 2020

Pilt
Pilt
hindrek555
Mudder

Postitus Postitas hindrek555 »

Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

hindrek555 kirjutas:Selline asi siis http://www.youtube.com/watch?v=kq0_8PM7BeM
Päris karmi värvi õli jooksis difrist välja ikka :shock: Olen tavaliselt oma LC hoolduse juures ja sellisele ligilähedaselgi pole kunagi tagadifri õli olnud...vahekasti ja esidifri õlid pea värvi üldse muutmata ja kenasti kollased.
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

hindrek555 kirjutas:Oskab keegi öelda kas Laredo,Limited,Overland pakettidel on sildade sisud ühesugused?

Vahekast sama aga sildade sisu erinev. Overlandil reeglina QD II varustuses. Eestis myydavatel Limided varustusega pakuti 2005-06 ka ainult QD II systeemiga koos. Laredod olid reeglina ilma QD II veoskeemita, sai lisavarustusena juurde tellida. Hiljem olid ka Limited varustusega autod ilma QD II veoskeemita aga hind oli sama. Lisaraha eest sai seel juurde osta.
Soovitan seda autot ainult koos QD II veoskeemiga. Netis pn palju erinevaid linke kus nende veoskeemide tööd kirjeldab ja liikuvat pilti näitab. Yks nendest: http://www.wkjeeps.com/wk_4x4.htm#QDII
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
ashoot
Mudder

Postitus Postitas ashoot »

ivan kirjutas:

Vahekast sama aga sildade sisu erinev. Overlandil reeglina QD II varustuses. Eestis myydavatel Limided varustusega pakuti 2005-06 ka ainult QD II systeemiga koos. Laredod olid reeglina ilma QD II veoskeemita, sai lisavarustusena juurde tellida. Hiljem olid ka Limited varustusega autod ilma QD II veoskeemita aga hind oli sama. Lisaraha eest sai seel juurde osta.
Soovitan seda autot ainult koos QD II veoskeemiga. Netis pn palju erinevaid linke kus nende veoskeemide tööd kirjeldab ja liikuvat pilti näitab. Yks nendest: http://www.wkjeeps.com/wk_4x4.htm#QDII
Minul GC 2.7, 2002a laredo,kirjas on et quadra drive,kas siis ei ole?
Grand Cherokee 2.7 crd
kadjakas2000
Rock Crawler

Postitus Postitas kadjakas2000 »

ashoot kirjutas:
ivan kirjutas:

Minul GC 2.7, 2002a laredo,kirjas on et quadra drive,kas siis ei ole?
Üsna tõenäoliselt ongi QD-I. Miks ei peaks olema?
walkman
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas walkman »

Siin on jälle see lugu, et ei vaevuta teksti lugema ja siis tulistatakse seda, mis juhtub. Üks räägib vanast grandist ja teine veel vanemast.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
ashoot
Mudder

Laredol QD-1,ning limitedil ja overlandil QD-2,kui õigesti aru saan? :? Või oleneb kah aastaarvust?
Grand Cherokee 2.7 crd
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

ashoot kirjutas:Laredol QD-1,ning limitedil ja overlandil QD-2,kui õigesti aru saan? :? Või oleneb kah aastaarvust?
Kindlasti ei ole nii!
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
laf1247
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas laf1247 »

ashoot kirjutas:Laredol QD-1,ning limitedil ja overlandil QD-2,kui õigesti aru saan? :? Või oleneb kah aastaarvust?
Siin teemas on juttu WK Grand Cherokeest, mitte WJ. :floff

WK 2005-2010
WJ 1999-2004

ehk sinu masin ei puutu teemasse

WK puhul on enamus QD II-ed, ei olene aastaarvust vaid oleneb kerest. :br
MB S205 C220 d 4Matic 2016
KAWASAKI Z900 2020

Pilt
Pilt
ashoot
Mudder

Selge pilt :!: Avastan alles Jeepide maailma! :mrgreen:
Grand Cherokee 2.7 crd
Kasutaja avatar
ivanvillis
Fitting 38"

Postitus Postitas ivanvillis »

Mul pole õnnestunud siiamaani tehingut sooritada aga vahepeal olen käinud paljusid vaatamas.
Kas kellegile on tuttav selline kiri SERVICE 4WD SYSTEM
Nelivedu nagu toimiks aga aeglustit sisse ei lülita, võib see mingi suur probleem olla?
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”