Jeep GC 2.7CRD küttenäidik

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
agent007
Rock Crawler

Jeep GC 2.7CRD küttenäidik

Postitus Postitas agent007 »

Täna siis sain ehmatuse osaliseks. Auto seisis töö juures parklas veidi üle 8 tunni. Sinna sõites näitas kütet 1/4 paaki ja kompuuter umbkaudu kalkuleeris 150km sõitu. No kompuutrit niikuinii ei usu aga see selleks. Peale tööd hüppasin autosse ning käivituse kallale. Tee mis tahad käima minna ei taha. Lõpuks siis ometi halastas mulle ning hüppas käima. Ning suureks imestuseks kütte seier jumala nullis kui käima sain. Kompuuter näitab 5km sõitu. Eks siis tasa ja targu lasin tanklasse ja 20L sisse. Siis hakkas vaevu vaevu tõusma.
Minu küsimus on see, et kuidas jeep kontrollib küttetaset. Kas mingi intervalli tagant või on koguaeg näidik taga? Ning auto oli täiesti tasase pinna peal. Enne seisma jätmist tiksus veel paar minutit.
Huvitav lugu. Hiljuti harutasin just sender uniti paagis lahti. Mõõtsin takistust ning tühimikke tähele ei pannud.

On see jeebi mõttes normaalne või peaks midagi üle vaatama? Tänan ette asjaliku nõu eest.
Jeep GC 2.7CRD
58454535
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Re: Jeep GC 2.7CRD küttenäidik

Postitus Postitas Pomo »

mul valetab alati rohkem või vähem.
Nagu kallakule vähegi jääb, nii valetab.Samas sellist pulli, et käima ei läheks, pole küll olnud.
Lihtsalt näitur paneb hullu, kütus on ju alles :eek
teex yhe zuicu
Kasutaja avatar
lairer
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas lairer »

Minul on nii, et kui auto on vasakule poole viltu, siis näitab, et on kütust vähem kui tegelikult. Ja kui on paremale poole viltu siis näitab, et on rohkem kui tegelikult. Seda siis, kui pargid auto kuhugi ääre peale viltu. Pärast sõitma hakkamist läheb jälle õigeks.
Ja kompuutri sõidan ma alati nulli, peale seda saan veel kuskil 20-30 km sõita. Kõige lihtsam on arvestust pidida nii, et paak täis ja number nulli. Talvel linnas tuleb 500 km täis paagiga, maantee kuskil üle 600 ja suvel läheb ökolt sõites pea 800km.
2002 grand cherokee WJ 2,7 CRD
Kasutaja avatar
agent007
Rock Crawler

Nojah aga huvitav on see, et ta oli kütte veidi alla lasknud. Kui peale panin 20l siis järgneval hommikul käivitus normaalselt jälle.
Jeep GC 2.7CRD
58454535
Kasutaja avatar
zyon
Fitting 38"

Postitus Postitas zyon »

lairer kirjutas:Minul on nii, et kui auto on vasakule poole viltu, siis näitab, et on kütust vähem kui tegelikult. Ja kui on paremale poole viltu siis näitab, et on rohkem kui tegelikult. Seda siis, kui pargid auto kuhugi ääre peale viltu. Pärast sõitma hakkamist läheb jälle õigeks.
Ja kompuutri sõidan ma alati nulli, peale seda saan veel kuskil 20-30 km sõita. Kõige lihtsam on arvestust pidida nii, et paak täis ja number nulli. Talvel linnas tuleb 500 km täis paagiga, maantee kuskil üle 600 ja suvel läheb ökolt sõites pea 800km.
Suvel puhkuse ajal sai proovitud, Tartus paak täis ja Hiiumaa poole ajama, 3 päeva Hiiumaal ringi sõidetud edasi Saaremaale ja sealt Tartusse. Täpselt Tartu piiril näitas spido, et 900km sõidetud ja kompu jõudis ka nulli. Sügisel näitas 1/4 paaki ja kompu 150km saab veel sõita ja läksin Põltsamaale, peaks ju edasi tagasi ära käima. Tagasi tulles näitas, et 50km saab sõita ja ei hakanud tankima, mõtlesin et veab välja. Puurmanis viskas kompu nulli ja käis mõte peast läbi kas jõuab Tartu välja - jõudis aga tanklas peale tankimist ei läinud kohe käima pidin kütte ülesse pumpama (kütusefilter asendatud nissani omaga kus on ka käsipump olemas). Loo lõpetuseks ütlen, et kui kompu näitab 0 siis ei soovita mööda maanteed üle 30km sõita, linnas üle 20km.
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
jeeps
Fitting 38"

Postitus Postitas jeeps »

zyon kirjutas:
lairer kirjutas:Minul on nii, et kui auto on vasakule poole viltu, siis näitab, et on kütust vähem kui tegelikult. Ja kui on paremale poole viltu siis näitab, et on rohkem kui tegelikult. Seda siis, kui pargid auto kuhugi ääre peale viltu. Pärast sõitma hakkamist läheb jälle õigeks.
Suvel puhkuse ajal sai proovitud, Tartus paak täis ja Hiiumaa poole ajama, 3 päeva Hiiumaal ringi sõidetud edasi Saaremaale ja sealt Tartusse. Täpselt Tartu piiril näitas spido, et 900km sõidetud ja kompu jõudis ka nulli. Sügisel näitas 1/4 paaki ja kompu 150km saab veel sõita ja läksin Põltsamaale, peaks ju edasi tagasi ära käima. Tagasi tulles näitas, et 50km saab sõita ja ei hakanud tankima, mõtlesin et veab välja. Puurmanis viskas kompu nulli ja käis mõte peast läbi kas jõuab Tartu välja - jõudis aga tanklas peale tankimist ei läinud kohe käima pidin kütte ülesse pumpama (kütusefilter asendatud nissani omaga kus on ka käsipump olemas). Loo lõpetuseks ütlen, et kui kompu näitab 0 siis ei soovita mööda maanteed üle 30km sõita, linnas üle 20km.
Kusjuures niis ongi , Nii kui 50 km näitab on lõpp. ise enam peale selle kui küte otsa kunagi sai siis alla poole paagi ei lasegi.
Jeep
Kasutaja avatar
zyon
Fitting 38"

Postitus Postitas zyon »

jeeps kirjutas:
zyon kirjutas:
Kusjuures niis ongi , Nii kui 50 km näitab on lõpp. ise enam peale selle kui küte otsa kunagi sai siis alla poole paagi ei lasegi.
Olen tavaliselt tankinud nüüd siis kui tulukese põlema lööb, kompul siis 50km ees.
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

Mul kui tule põlema lööb, siis ka enamasti sebin tankla poole, aga vahest on nii kiire, et saab venitatud ja venitatud, kuni lõpuks sõidad nullliga. Teele pole veel kunagi jäänud.
Ükskord läks 69.7l sisse. Palju see paak üldse on? :eek
teex yhe zuicu
Kasutaja avatar
agent007
Rock Crawler

79L peaks paagi maht olema.
Jeep GC 2.7CRD
58454535
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

ma arvasin kompuutrit jälgidse, et eks ta 70 vast ole.
Enamasti läheb sisse 65-67l :roll:
teex yhe zuicu
margus61
Zootramm

Postitus Postitas margus61 »

RTFM. Minu kasutusjuhend ütleb kütusepaagi mahuks ligikaudu 76 liitrit.

http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/ ... manual.pdf
lk. 116 (juhendi 114).
Kasutaja avatar
lairer
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas lairer »

ma teadsin algul, et 80 on paak, aga kui järele mõelda, et siis üle 73 väga sisse pole mahtunud. Nii, et see 76 võib täitsa reaalne olla.
2002 grand cherokee WJ 2,7 CRD
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”