Honda 6,5 hp mootorile sidur

Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.

Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators

Kasutaja avatar
marxkoll
Rock Crawler

Honda 6,5 hp mootorile sidur

Postitus Postitas marxkoll »

Mõttes siis ehitada poisile kart honda (generaatori) mootoriga- poes need suht norm hinnaga! Mure aga lendsiduri leidmisel! kokkupuude oli kunagi ühe laste atv ga mille sidur ei kannatanud kriitikat üldse. Seega vaja sellist tummisemat mis vasta peab- hobikartidel peax ju olema kasutusel miskit sarnast. aga pole saand vaadata millega tegu.
Nii et kes oskab- 8) see aitab
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
kalle211
Fitting 44"

Re: Honda 6,5 hp mootorile sidur

Postitus Postitas kalle211 »

Ehitasin kunagi ka ühele kardile honda geneka mootori peale.Siduriks kasutasin venelaste ropu mootorsae ural sidurit.Midagi oli vaja sellel siduril veits modida paremaks ka aga ei mäleta enam täpselt sest sellest palju aastaid möödas juba.Seda tean et toimetama ta igatahes hakkas.Aga äkki võiks kasutada mingit rolleri variaatorit.
Kasutaja avatar
Puucoy
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas Puucoy »

Minult võid saada druzba ja taiga samuti stihli detaile aga selleks pead Jänedale tulema kindlasti helista ette võib juhtuda et ehitan Pärnus "lumememme" (jääfest) 5138983
Arvamus on nagu p....e igaühel on oma.
Nissan Patrol 3,3 td 84a.
Volvo C 303 3,0 b 78a.
Volkswagen Transporter syncro 2,5 td 98a.
MB Sprinter 4x4 2,2 2004a.
Sõidan millega tahan.
+372 51 38983
kalle211
Fitting 44"

Postitus Postitas kalle211 »

Druzba sidur põleb maha esimese poole tunni jooksul. Stihli ja taiga siduri peale ei ole mõtet üldse kõvatada, neil juba läbimõõt suht väike.
ULME
Mudder

Postitus Postitas ULME »

Soovitaks ikkagi seda rolleritelt tuntud tsentriffugaal siduri põhimõtet. Sealt oleks siis võimalik edasi modifitseerida kas suurte vasturaskustega otse ketile või variaatoriga rihmülekandega.
Seal kus lõppeb asfalt seal ootan sind kallis.

Vallo 53069913
AsTroSS
Fitting 44"

Postitus Postitas AsTroSS »

Oled sa endale mootori juba soetanud,mul oleks pakkuda uus ja komplektne 5,5 hj Techumsen (USA).

Sai paar aastat tagasi Meerikast see ühe lintidega lumepuhuri projektik jaoks ostetud aga teema on soiku jäänud ja nüüd on uued mõtted..

Kui huvi on võta ühendust.
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35

Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
WotS
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas WotS »

Mootorsaagide sidurid on natukene liiga lahjad sinu jaoks. Üle 3Kw saage ei liigu eriti. Omalt poolt julgeks ainult soovitada Stihli ketaslõikurite sidureid. TS 800 on 5kw ehk 6.8 HP. Sidur rakendus umbes 2500-2800 pöörde juures kui õigesti mäletan. Need sidurid on nii,et on omakorda rull laagri peal väntvõlli otsas. Hind kusakil 30-40 eurot uuest peast. Need rihm ülekandega ja siis eks ise mõtle kuidas trumli teed. Üldiselt soovitan mujalt vaadata kuna need sidurid pole mõeldud libistamiseks vaid ikka on/off töötamiseks. Metall vastu metalli neil . Osad lumepuhurid peaksid ka tsent. sidurit kasutama.
Kasutaja avatar
uhti
Fitting 38"

Postitus Postitas uhti »

Mina sain Rapla kardikeskuse meeste käest 2 kasutatud sidurit 2 uut hammakat siduri külge ja paar piduriketast koos flantsidega 500 eeki eest.Tookord oli neil kasutatud juppe kõvasti.
Mul telefonis mingi number ka aga ei julge väita,et 100% õige 56723174 Raimo
Sidurist hetkel mul netis pilti pole aga aretasin Tööriistamarketist ostetud mootori koos selle siduriga sellisele bagile.
Pilt
GENERAATORITE , STARTERITE remont,testimine ja müük!
Carsmart Baltic OÜ Tartus Tähe 127 f
WotS
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas WotS »

Lihtsalt huvi pärast küsin ,et kas need sidurid on siis nö komplektsed? Et keerad nagu väntvõlli külge ning trummel jookseb eraldi seal laagri peal?

Igasugused lambi sidurid eeldavad õiget keeret või vahetükki ning hulga muud mässamist.
Kasutaja avatar
uhti
Fitting 38"

Postitus Postitas uhti »

Need olid täiesti komplektsed tükid ainult,et võlli läbimõõt oli siduril suurem.Treisin torust hülsi sisse ja tegin kõrgema kiilu.
GENERAATORITE , STARTERITE remont,testimine ja müük!
Carsmart Baltic OÜ Tartus Tähe 127 f
Kasutaja avatar
Pomo
Rock Crawler

Postitus Postitas Pomo »

tublid mehed olete.
Mul ka mõlgub midagi meeles, aga kardatavasti see sinna jääbki.
Mul on esialgu olemas murutraktori sild vedavaks sillaks ja 5.5HP Honda muruniiduki mootor :P
teex yhe zuicu
WotS
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas WotS »

Pomo kirjutas:tublid mehed olete.
Mul ka mõlgub midagi meeles, aga kardatavasti see sinna jääbki.
Mul on esialgu olemas murutraktori sild vedavaks sillaks ja 5.5HP Honda muruniiduki mootor :P
Orginaalis käib murutraktorile vahele variaator veel ning "siduriks" on see,et rihm tõmmatakse pingule. Huvitav kooslus oleks küll .Sul lihtsam vast oleks ehitada vanast murutraktorist juba sõiduriist .
Kasutaja avatar
Kampkase
Fitting 44"

Postitus Postitas Kampkase »

Kas pesumasina sees ei näinud ma kunagi umbes nagu sae sidurit aga oli suurem.Muidugi ei tea palju see väänet talub?
Tlf.5146199
Lammutan
GC ZJ 97a
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Kampkase kirjutas:Kas pesumasina sees ei näinud ma kunagi umbes nagu sae sidurit aga oli suurem.Muidugi ei tea palju see väänet talub?
Pesumasina sees on ka, aga seal siduri sees on ka viltuhammastega planetaar, mille hammakad pole mitte metallist.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kalamees
Fitting 44"

Postitus Postitas Kalamees »

Vasta

Mine “Modifikatsioonid edasijõudnutele”