Vaakumpumbaga generaator.

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Tarmu
Rock Crawler
Kontakt:

Vaakumpumbaga generaator.

Postitus Postitas Tarmu »

Kuna mu Daihatsu Rockyl on tänaseks voolutarbimine läinud väga suureks , tekib vajadus kangema geneka järele mis ei olekski nii väga suur probleem kui selle taga ei oleks mulle eluks vajalikku vaakumpumpa.
Rocky genekas on ise on kahjulks vaid 45 A.
Millel oleks peal samasuguse vaakumpumbaga genekat kuid vähemalt 2-3x võimsamat ?
Kronsad kannatab ju alati ringi teha et midagi muud sinna aretada.
Äkki on kellegil midagi huvitavat pakkuda ?
Rocky(peer) Viis Kolm Neli Kaks Seitse Kuus Null Üks

http://tr-trans.eu/
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

Re: Vaakumpumbaga generaator.

Postitus Postitas tuningman »

Tarmu kirjutas:Kuna mu Daihatsu Rockyl on tänaseks voolutarbimine läinud väga suureks , tekib vajadus kangema geneka järele mis ei olekski nii väga suur probleem kui selle taga ei oleks mulle eluks vajalikku vaakumpumpa.
Rocky genekas on ise on kahjulks vaid 45 A.
Millel oleks peal samasuguse vaakumpumbaga genekat kuid vähemalt 2-3x võimsamat ?
Kronsad kannatab ju alati ringi teha et midagi muud sinna aretada.
Äkki on kellegil midagi huvitavat pakkuda ?
sünnist saati 2 akuga 2,5d transit näiteks. oli mingi 90a äkki.kui mitte rohkem. Omal vahetasin suvel aga ei mäleta neid numbreid. Mul 75a akud 2tk laadis ilusti täis. :hihi:
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Kasutaja avatar
Tarmu
Rock Crawler
Kontakt:

Hetkel on suureks voolutarbijaks 12v hüdropump mis lumesahka liigutab , kuid kevadel vintsiga metsas möllates jään ma selle genekaga kindlasti hätta. Akuks on peal 120 ah exide.
Pole küll elektris väga tugev aga mu loogika ütleb et 45A genekaga ei ole võimalik laadida täis 120 ampertunnist akut, eriti kui tarbimine on nii suur ???

Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

Postitus Postitas tuningman »

Kui garaazi satun vaatan üle, mis need näitajad olid, kui äkki huvitab.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Kasutaja avatar
Tarmu
Rock Crawler
Kontakt:

Kõik huvitab mis on kellegil sellite genekate kohta õelda ! :roll:

Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Tarmu kirjutas: Pole küll elektris väga tugev aga mu loogika ütleb et 45A genekaga ei ole võimalik laadida täis 120 ampertunnist akut...
Millel see loogika põhineb?

45A on 120Ah akule küll ja veel. Sellist voolu on aku võimeline vastu võtma ehk esimesed 10 minutit laadimise algusest, kui ta päris tühi peaks olema, edasi jääb ta kusagil 10-20A vahele tiksuma. Võimsat generaatorit on sul siis vaja, kui sul massiliselt tarbijaid kogu aeg taga on ja asi nende jaoks lahjaks jääb.
Ja kui sa nii kõvasti vintsi otsas kavatsed rippuda, et voolust pidevalt puudu tuleb, on ehk mõistlikum juba mehaanilisse või hüdrovintsi investeerida.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Kasutaja avatar
Tarmu
Rock Crawler
Kontakt:

Just ju rääkisin 12 voldise tagaluuktõstuki mootorist mis mul saha hüdraulikat toidab ja mul 2-3 tunniga aku nii tühjaks kurnab , et tuled ees vaid hõõguvad ja raadio sootuks vait jääb !
On see normaalne ?
Gene ise laeb 13,8 voldiga ja kui pilli pöördes hoian siis suudab isegi tühja akuga vaikselt sahka liigutada. vintsi tarbimine on ju kordades suurem kui mingil hüdropumbal ? (Hüdropumba andmeid kahjuks öelda ei suuda kuid see mootor on suht pisike mitte starteri mootori pealt) Kuid see eest tööd teeb ta väga tihti (ei ole pidevalt taga vaid siis kui sahka tõstan või keeran)
Wranglerile sai peale pandud Audi S-8 genekas mis oli minu mäletamistmööda mingi 180 A ja see suudab toita nii esimest kui tagumist vintsi.

Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Tarmu kirjutas:Just ju rääkisin 12 voldise tagaluuktõstuki mootorist mis mul saha hüdraulikat toidab ja mul 2-3 tunniga aku nii tühjaks kurnab , et tuled ees vaid hõõguvad ja raadio sootuks vait jääb !
On see normaalne ?
Gene ise laeb 13,8 voldiga ja kui pilli pöördes hoian siis suudab isegi tühja akuga vaikselt sahka liigutada. vintsi tarbimine on ju kordades suurem kui mingil hüdropumbal ? (Hüdropumba andmeid kahjuks öelda ei suuda kuid see mootor on suht pisike mitte starteri mootori pealt) Kuid see eest tööd teeb ta väga tihti (ei ole pidevalt taga vaid siis kui sahka tõstan või keeran)
Wranglerile sai peale pandud Audi S-8 genekas mis oli minu mäletamistmööda mingi 180 A ja see suudab toita nii esimest kui tagumist vintsi.
Ei see vints nüüd kordades rohkem kindlasti võta. :lol: Usun, et nõrgema tirimise juures võtavad päris võrdselt. Ja vaevalt et sa 2-3 tundi järjest kavatsed vintsi otsas rippuda.

Aga vaakumiga suur genekas on läbi aegade kuum teema olnud. Lihtsam on sul vist teine genekas esimesele kõrvale aretada.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Kasutaja avatar
Tarmu
Rock Crawler
Kontakt:

Ka selle peale olen mõelnud ja ruumi on ka piisavalt aga kui võimalik siis piirduks ühe ja võimsamaga.

Kasutaja avatar
Tarmu
Rock Crawler
Kontakt:

Äkki on kellegil kaasfoorumlastest midagi mulle sinna lahjakese asemele pakkuda ?

Kasutaja avatar
Kalill
Rock Crawler

Postitus Postitas Kalill »

Kia pealt pärit genekad oleks pakkuda. 110A ja 120A laia rihmaga ja siduriga. Kannataks soonrihma seibi sinna aretada küll. Näevad korralikud välja.
Kasutaja avatar
Tarmu
Rock Crawler
Kontakt:

Mitu eurorubla küsid ja kus neid oma näpuga katsuda saaks ?

Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

Mida kuradit sa selle suure akuga teed?Kui ta on tagaosas kaalujaotuse pärast,siis ok.Investeerisin ka kunagi Cherole suure aku paigaldamisse ja tulemus ei olnud seda väärt.Pärast esimest pikemat vintsimist oli voltmeeter väga nukras asendis.Samas kunagi Einariga võidu Vene Raua sõidul vintsisime tundide kaupa(oli mul siis veel väike aku) ja ei olnud mingeid probleeme(generaatoriks Chero oma)
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Kasutaja avatar
Tarmu
Rock Crawler
Kontakt:

Olen ka sellele mõelnud et panna vähe väiksem aku mida jõuaks paremini laadida kuid see sai üle mõõdetud ja koormatud ning kuni see veel korras on pole ju mõtet seda vahetama hakata.
Pole ka ledidesse investeerind mis voolu kokku hoiaks vaid mul siiski säravad vanad head H-7 med ! :)
Minumeelest on see gene siiski metsaautole ilmselgelt lahja .

Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Y60 Trollil oli mälu järgi 80A genekas. Suht bolt on visuaalselt. Peaks piisama.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”