Pajero 2,8 td rihmaseib .ABI TARVIS KIIRE(ei saa süüdet)!!!
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Pajero 2,8 td rihmaseib .ABI TARVIS KIIRE(ei saa süüdet)!!!
Tere kaasfoormuslased
mure järgmine
Toimub autovahetus ning lasen oma Mitsul teatud remondid ära teha
Kõrgsurve pump sai karlas tehtud ning saadeti tagasi Rakvere Silberautosse
Nüdü tuleb välja ,et väntvõlli rihmaseib on n.ö B osa millel pole märke peal ja süüdet paika ei saa.
Kaks varianti
1.Ostan neil selle A osa ca 260 EUR ja olen veel nädala ilma autota või
2.Laenan kelleltki selle A osa ja saan süüte paika
Siinpool palungi kõikidelt abi(kompenseerin ka selle vaeva) kes laenaks või kellel vb niisama vedeleb antud rihmaseib A osa ja märkidega.
Samas Karla oli neile rääkinud ,et võtku esimene pihusti maha ja ajagu 1 silinder üles
Aga nagu ikka suuremosa teenindustes on kutsekooli poiste kes peale arvuti muud käes hoidnud ei ole.
Homme liigun ka Tallinna
minu tel: 56244605
Kordan veel ,et kompenseerin ja tagastan antud osa
Jään abi ootama ning suured tänud juba ette hea info eest
mure järgmine
Toimub autovahetus ning lasen oma Mitsul teatud remondid ära teha
Kõrgsurve pump sai karlas tehtud ning saadeti tagasi Rakvere Silberautosse
Nüdü tuleb välja ,et väntvõlli rihmaseib on n.ö B osa millel pole märke peal ja süüdet paika ei saa.
Kaks varianti
1.Ostan neil selle A osa ca 260 EUR ja olen veel nädala ilma autota või
2.Laenan kelleltki selle A osa ja saan süüte paika
Siinpool palungi kõikidelt abi(kompenseerin ka selle vaeva) kes laenaks või kellel vb niisama vedeleb antud rihmaseib A osa ja märkidega.
Samas Karla oli neile rääkinud ,et võtku esimene pihusti maha ja ajagu 1 silinder üles
Aga nagu ikka suuremosa teenindustes on kutsekooli poiste kes peale arvuti muud käes hoidnud ei ole.
Homme liigun ka Tallinna
minu tel: 56244605
Kordan veel ,et kompenseerin ja tagastan antud osa
Jään abi ootama ning suured tänud juba ette hea info eest
Re: Pajero 2,8 td rihmaseib .ABI TARVIS KIIRE(ei saa süüdet)
Ma olen kah päris mõnda mootorit näinud, aga enne pole trehvanud, et märgid väntvõlli rihmaseibil oleks olnud! Küll on aga tihti märgid hooratta poolel. Äkki saad sealt abi!
http://www.google.ee/search?q=mitsubish ... 72&bih=845
Maaks kirjutas:Ma olen kah päris mõnda mootorit näinud, aga enne pole trehvanud, et märgid väntvõlli rihmaseibil oleks olnud! Küll on aga tihti märgid hooratta poolel. Äkki saad sealt abi!
minu jaoks ongi müstika.
Ma mäletan kui rihmaseibeil oli leevendus see kummist osa läbi omadega ning sai tehtud tiftid jne et saaks edasi sõita.
siis oli seal küll mingid puurimise augud mis oli tehtud tasakaalu jaoks. kuskil oli vb isegi väike kolmnurk seal peal.kas siis krt silberautol oli raske see lahti võtta ning ilusasti üle vaadata.
Niisama ei saa esimest kolbi üles keerata, tuleb enne kindlaks teha, et kolb õige ringiga üleval on, Võta klapikambri kaan maha, seal märgid olemas, pajero rihma seibis ei tasu kindel olla, kuna seib on kummi leevendusega ja näiteks minu autol on südamik välimise osa suhtes ära keeranud ja märk täiesti kasutu ja viimati oli veerand ringi mööda. Teeksin nii, klapikambri kaan maha, esimene pihusti maha, keeradta niiakaua kui kolb üleval, siis peavad nukkvõlli ketiratta täpit üleval olema, kui all siis veel 1 ring vänta, ja ongi ok.
Kuigi aru ma ei saa kuidas võetakse pump nii maha, et märke kokku ei keerata,
oleks ju oma märgid saanud teha 
Kuigi aru ma ei saa kuidas võetakse pump nii maha, et märke kokku ei keerata,
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
Kuidas sa saad rahuliku südamega edasi liigelda selle varjandi puhul. Liigub veel natuke ja mootor peetis.allar kirjutas: ja näiteks minu autol on südamik välimise osa suhtes ära keeranud ja märk täiesti kasutu ja viimati oli veerand ringi mööda.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
5249634
No ta saab sellepärast rahulikult magada, et tal mootor ketiga ja see huinja-muinja rihmaratas ajab ringi genekat, roolivõimu ja veepumppa äkki ainult?pilgrems kirjutas:Kuidas sa saad rahuliku südamega edasi liigelda selle varjandi puhul. Liigub veel natuke ja mootor peetis.allar kirjutas: ja näiteks minu autol on südamik välimise osa suhtes ära keeranud ja märk täiesti kasutu ja viimati oli veerand ringi mööda.
Just nii 
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
Mis tarvis pihusti maha vaja on võtta?
olge marurahulikud!
praegu suht kahlane kamm.
Silberauto proovis ühte ja teist pidi ei saanud tööle.Rääkisid mingit 9 ja 11 kraadi nurgast jne.Siis nad saatsid uuesti pumba Karlasse ja seal öeldi.Et sellisel kujul nagu nemad saatsid tagasi oleks pidanud tööle saama.Kuid siis keerati midagi ja puhastati mingi klapp ära:S samas oli arvel kirjas DET./AGREGAATIDE PUHAST.ULTRAH ??
kui võetakse pump lahti ja väidetavalt mingi jama sees sisi ei puhastatagi we? tihend vahele ja ok. maksad 145 eurtsi ja noki nina.
Hetkel siis nagu aru sain pump tagasi Rakvere silberis ja mingit uudist pole kuulda.
Selle ajaga ostsin juba uue auto omale (st uuema) 2007 aasta x-trail
Silberauto proovis ühte ja teist pidi ei saanud tööle.Rääkisid mingit 9 ja 11 kraadi nurgast jne.Siis nad saatsid uuesti pumba Karlasse ja seal öeldi.Et sellisel kujul nagu nemad saatsid tagasi oleks pidanud tööle saama.Kuid siis keerati midagi ja puhastati mingi klapp ära:S samas oli arvel kirjas DET./AGREGAATIDE PUHAST.ULTRAH ??
kui võetakse pump lahti ja väidetavalt mingi jama sees sisi ei puhastatagi we? tihend vahele ja ok. maksad 145 eurtsi ja noki nina.
Hetkel siis nagu aru sain pump tagasi Rakvere silberis ja mingit uudist pole kuulda.
Selle ajaga ostsin juba uue auto omale (st uuema) 2007 aasta x-trail
Siiberauto mehed pead saatma kooli või kõvasti ja ropusti kisama,ehk saavad siis käima.
olge marurahulikud!
ma tean .Silberautoga juba aastaid sõdinud;)
nonii täna siis Silber saatis e-maili ,et auto valmis.
Vahepeal soovisid auto saata OÜ Jassi Autotuba ehk sisi kolmanda osapoole juurde ,et auto käima saada.(kuid see õnneks jäi tegemata)
Võib olla kahtlus,et tehti mingile teisele detailile viga ning oodati kuna see saabub?
nonii täna siis Silber saatis e-maili ,et auto valmis.
Vahepeal soovisid auto saata OÜ Jassi Autotuba ehk sisi kolmanda osapoole juurde ,et auto käima saada.(kuid see õnneks jäi tegemata)
Võib olla kahtlus,et tehti mingile teisele detailile viga ning oodati kuna see saabub?