Kuidas käivitus :D
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Kuidas käivitus :D
Ootasin siis huviga esimesi suuri külmasid!
Lõuna-Eestis möllas pakane ja väljas oli -25C täna hommikul.
Läksin siis huviga autosse, et vaadata mis juhtub!
Mul tegi Pajero sellist nalja, et ketrasin akut ja nagu lubas, aga käima ei läinud.
Siis andsin uuesti küünalt ja andsin natuke kaasi.
Peale seda turtsus ja madalatel pööretel hakkas käima!
Kas selline asi on normaalne ja teistel ka ?
Kõik küünlad vahetatud.
kuskil nii -15C käivitub poolest pöördest.
Ongi dislade omapära?
Lõuna-Eestis möllas pakane ja väljas oli -25C täna hommikul.
Läksin siis huviga autosse, et vaadata mis juhtub!
Mul tegi Pajero sellist nalja, et ketrasin akut ja nagu lubas, aga käima ei läinud.
Siis andsin uuesti küünalt ja andsin natuke kaasi.
Peale seda turtsus ja madalatel pööretel hakkas käima!
Kas selline asi on normaalne ja teistel ka ?
Kõik küünlad vahetatud.
kuskil nii -15C käivitub poolest pöördest.
Ongi dislade omapära?
- tuningman
- I live off from the mud
Re: Kuidas käivitus :D
Pole küll maastur, aga mu 740 volvo 2,4td käivitub kuni -10 normaalselt. pärast seda tahab plokisooja. Kui saba taha ei pane käivitub 10sekundiks, lonkab ja sureb ära. Teistkorda käivitades jääb käima, kui saba taga jääb esimesest korrast käima. 
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
Mu 3.3TD läks täna ca miinus kümnega nii käima - http://www.youtube.com/watch?v=kaCn8HVR ... e=youtu.be
mul paar eelsüüteküünalt läbi ka vist. Alguses turtsub väheke.
mul paar eelsüüteküünalt läbi ka vist. Alguses turtsub väheke.
Team saarlased
- Simsalabim
- Mudder
Mul vana Pajero 2,5tdi -91 Käivitub kuni -15C ilma plokisoojenduseta eduliselt aga alla selle siis tahab aku pealt kedrata pikemalt (akud erinevad ja suht vanad). Siin -28C ga kah proovisin- 1 katse jäi akude taha. Kui akud saunalaval soojaks sain, siis läksin uuele katsele. Esimesed 5 seki ajas tühja ringi ja siis hakkas käima vedama. Kokku ca 10 seki tahtis järjest kedrata,et käima saada. Kõrgsurvepump inises kah kergelt esimene minut, ehk kütuse pärast. Viimasel tankimisel müüja väitis ,et ca 21 C peaks kannatama.
Viimati muutis Simsalabim, E Jaan 21, 2013 10:20 pm, muudetud 1 kord kokku.
metsapoole...
- Bytewize
- Rock Crawler
Mul 2.5TD chero -15C läheb poolest pöördest käima, kuigi üks eelsüüteka juhe on katki. Rohkemaga pole uue akuga proovinud.
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Siis kui mootor veel korras oli, käivitus võtme näitamisest aga kui detsembri keskel üks hommik -20 oli, siis tegi mootor paar ringi ennem kui käima turtsatas. Kangemat külma pole paraku veel saanud.
Hetkel mootor (pump vist) pisut tõbine ning praegu päris võtme näitamisest ei piisa.
Hetkel mootor (pump vist) pisut tõbine ning praegu päris võtme näitamisest ei piisa.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Mazda B2500 eelmine aasta -30 tegi ühe pöörde ära ja läks käima, -25 pool pööret ja töötab
Jajah,usun ma jee saarlast.Saaremaal pole sellist külma olnudki peale 1953afanatt kirjutas:Mazda B2500 eelmine aasta -30 tegi ühe pöörde ära ja läks käima, -25 pool pööret ja töötab
LC105, LC61
Sa oled + märgi asemele kogemata - märgi pannud.fanatt kirjutas:Mazda B2500 eelmine aasta -30 tegi ühe pöörde ära ja läks käima, -25 pool pööret ja töötab
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- tuningman
- I live off from the mud
just laupäeval vastu pühapäeva oli -25cmargus11 kirjutas:Jajah,usun ma jee saarlast.Saaremaal pole sellist külma olnudki peale 1953afanatt kirjutas:Mazda B2500 eelmine aasta -30 tegi ühe pöörde ära ja läks käima, -25 pool pööret ja töötab
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
margus11 kirjutas:Jajah,usun ma jee saarlast.Saaremaal pole sellist külma olnudki peale 1953afanatt kirjutas:Mazda B2500 eelmine aasta -30 tegi ühe pöörde ära ja läks käima, -25 pool pööret ja töötab
Naera naera, meil paugutab praegu praktiliselt iga hommik siin -20 kuni -25
-
Andruzka
- Got ARB and Nitrous?
Minu 2,8 läheb koheselt, kui võtit näitad. Aga kui temperatuur on madalam kui -10, siis lonkab paar sekundit ja siis käib kenasti. Pihustid? ainukesed asjad, mis vahetamata.
D4; G270