Kust saab hea hinnaga korralikku täissünt õli Tallinnas?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
voo
Fitting 38"

Kust saab hea hinnaga korralikku täissünt õli Tallinnas?

Postitus Postitas voo »

Vaja Terrano 2- le 74kw diisel.

Vastake palun teemasse või Privasse!
230GE kurvameelsuse teraapiaks!
walkman
Rock Crawler
Kontakt:

Re: Kust saab hea hinnaga korralikku täissünt õli Tallinnas?

Postitus Postitas walkman »

No esimese hooga julgeks pakkuda, et poest. Või siis autoremondi- ning hooldusega tegelevatest ettevõtetest. Muud nagu endale küll pähe ei karga, aga usun, et minu pakutud variante proovides, jõuad lahenduseni küll :startrek Ma muidugi ei oska konverteerida mõistet "hea hind" kohalikku valuutasse, aga pakun, et ka eelpool minu välja toodud asutused jäävad samuti sellega veidi kimpu.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
insener007
Fitting 44"

Postitus Postitas insener007 »

Kas täissünt on sellele möödunud sajandile ikka päris kohustuslik elunorm ?!
Chero
Kasutaja avatar
beginner
True Softroader

Postitus Postitas beginner »

Kas täissünt ei ole hea sellesse mootorisse?
Kasutaja avatar
raulex
Fitting 44"

Postitus Postitas raulex »

Täissünt on minu arvates talvel vägagi hea.Terrano 2,7D mootor pole eriti nõudlik kütuse ega õli suhtes.
Kuna küsiti odavat õli, siis Terranole sobib väga hästi ka kõige odavamam ehitus- ja toidupoodides müüdav noname õli.
insener007
Fitting 44"

Postitus Postitas insener007 »

beginner kirjutas:Kas täissünt ei ole hea sellesse mootorisse?
Naised turul rääkisid, et täissünt ikka üsna vedel ollus ja tahab vanal (mitte eriti tihedal) mootoril igast võimalikust kohast hakata läbi tilkuma hakata. Päris kindlasti on see nii ameerikamaistel mootoritel.

Ja päris selge on see, et kui enne pole olnud täissünt sees, siis peab väga korralikult mootori puhtaks pesema, sest täissündil omadus igasugused kinniseenetanud ollused mootori sees lahti leotada.
Chero
Kasutaja avatar
raulex
Fitting 44"

Postitus Postitas raulex »

Mina küll mootoreid sünteetilise õli kasutamiseks puhtaks pesenud pole.Kõik on siiamaani elus ja mingeid ülemääraseid lekkeid ei esine.
Üks Terrano on mul sõtnud umbes 600 tuhat ja teie kurat teab kui palju.
P.S. Äkki see säästuka täissünt peseb saasta lahti kehvemini?
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

insener007 kirjutas:
beginner kirjutas:Kas täissünt ei ole hea sellesse mootorisse?
Naised turul rääkisid, et täissünt ikka üsna vedel ollus ja tahab vanal (mitte eriti tihedal) mootoril igast võimalikust kohast hakata läbi tilkuma hakata. Päris kindlasti on see nii ameerikamaistel mootoritel.

Ja päris selge on see, et kui enne pole olnud täissünt sees, siis peab väga korralikult mootori puhtaks pesema, sest täissündil omadus igasugused kinniseenetanud ollused mootori sees lahti leotada.
Ära usu seda mida naised turul räägivad.
Minu 7-sajane Volli on sõitnud täissündiga 687 Kkm, vahetatud selle ajaga mõlemad vända simmerid
ja ka nuka simmerid ning see on kõik. Õli kulu 10 Kkm jooksul on 0.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Matu
Mudder

Postitus Postitas Matu »

Naised on turul õiget juttu kuulnud ja edasi levitanud ! Kui pidevalt täissünti kasutada pole probleemi. Kui 20a oled poolsündiga sõitnud ning õlivahetuste ajal mootorit pesnud pole, siis kindlasti mitte sinna täissünti panna. Halvimal juhul lõppeb see õlivahetus sellega et tõmbab saale ringi. Kui sellest veel aru ei saa tuleb keps ka küljepealt välja.

Täissünt õli SISALDAB pesuaineid. Olenemata sellest kas ta on noname või väga tuntud name. Mootorist lahtipestud nõgi satub õlituskanalisse või nende ette ja pole rohkem vajagi.
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Ma võin saladuskatte all ütelda, et isegi normaalsed mineraalõlid omavad igasuguseid kõntsa ladestumist takistavaid ja seda leotavaid lisandeid. Kindluse mõttes võite ju 100km pärast õlivarda välja tõmmat ja vajadusel uuesti filtrit vahetada. Et vedelam õli paremini aukudest välja voolab, on siililegi selge.
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

Natuke selgitust oma eelnevale jutule siis igal õlivahetusel on
imetud karteri põhjast paksem ollus välja, ise olen juures olnud.
Auto olnud minu käes 10 a. ja ise sõitnud 400 kkm.
Aga eks ma jään ootama seda kepsu või saale ringi käimist,
saabki uut otsima hakata.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Matu kirjutas:Naised on turul õiget juttu kuulnud ja edasi levitanud ! Kui pidevalt täissünti kasutada pole probleemi. Kui 20a oled poolsündiga sõitnud ning õlivahetuste ajal mootorit pesnud pole, siis kindlasti mitte sinna täissünti panna. Halvimal juhul lõppeb see õlivahetus sellega et tõmbab saale ringi. Kui sellest veel aru ei saa tuleb keps ka küljepealt välja.

Täissünt õli SISALDAB pesuaineid. Olenemata sellest kas ta on noname või väga tuntud name. Mootorist lahtipestud nõgi satub õlituskanalisse või nende ette ja pole rohkem vajagi.
Loll jutt suhu tagasi.See lahtipesemine kehtib eriti seest kõntsaste mootorite puhul. Kui mootoril on regulaarselt tehtud õlivahetust, siis pole seal midagi lahti pesta ja ei tekigi midagi,mis võiks mootorit saastada.Kui on mingi vana roim, mis sõidab juba mitu aastat mingi vana saastaga, siis on küll igasuguse uue õli vahetusel lahtipesemise oht. Ega tavaline mineraalõli võib samuti mootorist klimpe lahti pesta. Olen näinud igasuguseid mootoreid.Neid, mis pole oma elu jooksul kordagi sünti näinud, aga on olnud reg. õlivahetused ning on üldjuhul seest puhtad.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Matu
Mudder

Postitus Postitas Matu »

See ei ole loll jutt kuid tõesti oleneb see eelnevatest õlivahetustest. Kui oled ise pikemat aega auto omanik olnud ja korrapäraselt seda hooldanud ei teki probleemi. Kui ostad omale 15a vana auto ja on sõidetud poolsündiga oleks mõistlik seda ka edasi teha. Loomulikult on täissündil poolsündi ees eeliseid, eriti talvel.

Ei räägi teooriast või ala naised saunas. ise vahetan õli 8-10 tuhat km tagant. Poolsündile üle minnes ei olnud vaja kaua oodata kui keps küljepealt väljas oli, klapid kõverad ja kolb karteris kildudeks. Loomulikult andis see kõik ennem sellist lõppu märku, kuid mootorivahetus oli nagunii plaanitud seega ei pidanud sealt midagi järgi jäämagi.

Usun, et siit on paljud inimesed kasvõi klapikambri kaant maha võtnud. Väljaspoolt hall alumiiniumi värvi seestpoolt seinad pruunid. Kui see oleks puhas peaks ka seespoolt sama värvi olema.
Kasutaja avatar
Maaks
Rock Crawler

Postitus Postitas Maaks »

Matu kirjutas:Poolsündile üle minnes ei olnud vaja kaua oodata kui keps küljepealt väljas oli, klapid kõverad ja kolb karteris kildudeks. Loomulikult andis see kõik ennem sellist lõppu märku, kuid mootorivahetus oli nagunii plaanitud seega ei pidanud sealt midagi järgi jäämagi.
Ega mootori hooldus ainult õlivahetusest koosne, aeg-ajalt tuleks ka mootoririhm üle vaadata :lol:
Sinupoolt väljatoodud sümptomid nüüd küll puudulikule õlitusele ei viita!
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”