Nissan kingcab?
Moderaator: Moderators
Nissan kingcab?
Lugu siis selline,et minu vend sai nüüd tänu minu Patrolile kah vea külge. Tema unelm on kastiga maastur ja nii jäi talle silma Kingcab mis kah Nissan aga kastiga. Müügis enamasti 2,5l diislid aga mina ei oska talle selle kohta eriti nõu anda. Palju sel üldse Patroliga ühist on? Mida arvata sellest autost? Vabandan juba ette kui teema on varem foorumist läbi käinud. Kiiruga sirvides silma ei jäänud. Kui on vana teema siis kustutage ära, kui ei siis andke nõu. Praegu on luubi all see konkreetne isend.http://www.auto24.ee/used/1074827
Re: Nissan kingcab?
Neil tasub eriti hoolikalt raami jälgida. Kui ühes tükis siis kannatab sõita küll. Patroliga suht vähe ühist.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Peale raami võiks küljekarpe ja kasti ka korralikult uurida. Kui kastil plastiksisu sees, siis võiks vaadata kas selle sisu all põhi ka olemas on.
See sinine oli algselt bensukas. Diisel mootor ilma turbota, kw on ilmselt õhust võetud.
Googeldades
https://www.google.ee/search?hl=et&q=si ... 0QW_hoHwDA
Googeldades
https://www.google.ee/search?hl=et&q=si ... 0QW_hoHwDA
Selle teema võib minugipoolest lukku panna. Tänud nõuandjatele. Huvi Kingcabi vastu on jahtunud. Põhjuseks nende vähene valik selles hinnaklassis ja tegelikult ka esisilla ehitus. Mul on selline väike kiiks, et maastur peaks olema kindlasti talasildadega e. sõltuv vedrustus. See Kingcabi topeltõõtsadega, torsioonvedrudega ja katmata veovõllidega süsteem ei äratanud eriti usaldust. Praegu mõtted ühe Discoveri peal.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Disco kohta võid juljelt lisaks uurida minu käest.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Katmata veovõllidel pole häda midagi senikaua, kui oksavaalude/raielangi peale ragistama ei lähe.Pat5 kirjutas: See Kingcabi topeltõõtsadega, torsioonvedrudega ja katmata veovõllidega süsteem ei äratanud eriti usaldust. Praegu mõtted ühe Discoveri peal.
Tulemuseks on imekiirelt 4x puruks rebenenud püsika kantossi
Kõnetraat 51922951
Just sellepärast ei sobigi minuarust omavahel katmata veovõll ja maastur.PARUN kirjutas:Katmata veovõllidel pole häda midagi senikaua, kui oksavaalude/raielangi peale ragistama ei lähe.Pat5 kirjutas: See Kingcabi topeltõõtsadega, torsioonvedrudega ja katmata veovõllidega süsteem ei äratanud eriti usaldust. Praegu mõtted ühe Discoveri peal.
Tulemuseks on imekiirelt 4x puruks rebenenud püsika kantossi
Tänan hea pakkumise eest. Minu jaoks on Landrover täiesti võõras masin aga mida rohkem ma selle kohta uurisin, seda rohkem see masin mulle meeldis. Eriti hea on minu arust see, et suurem osa tuttavatest tõmbas Roverist kuuldes hetkega näost ära. See on ju ilge s--t jne. Aga kui küsid neilt, et miks ta s--t on siis on jutt otsas. Keegi ei tea miks. See Rover mis silmapiiril oli läks kahjuks ruttu ära. Vennal on eelarve piiratud. 2000 eurot on piir ja Roverit selle eest ei saa. Pakuti ühte Range Roverit aga see ei klapi meie pildiga metsaautost. Kui Roverinõu vaja kasutan sinu pakkumist kindlasti ära.Landy kirjutas:Disco kohta võid juljelt lisaks uurida minu käest.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Eestist 2000 EUR eest mõitlikus seisus Discot raske (võimatu) leida. Vaata kaugemale:
http://suchen.mobile.de/auto/search.htm ... itCountry=
http://suchen.mobile.de/auto/search.htm ... itCountry=
-----------------------------------------------------------------
Nonii. Nüüd see teema siis otsas. Masin sai ostetud ja loodetavasti vennas rahul. Lõpuks siis lühikese kere, tõste, snorkli ja korralikus mõõdus ratastega Pajero venna õues. Polnud küll päris see mida otsisime aga asi seegi. Eks paistab siis kuidas need kattekummid neil veovõllidel vastu peavad. Sildades olev vesi sai kah esimese asjana õliga asendatud. Loodan, et sealt miskit kohe lagunema ei hakka kuna selle auto remont jääb paraku suuresti minu kanda.
Nii, et tänud kõigile ja järgmise teemani.
Nii, et tänud kõigile ja järgmise teemani.