Vintsi paigaldus ZJ Grand Cherokeele
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Vintsi paigaldus ZJ Grand Cherokeele
Sattusin vaatama antud teemat -> http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=59&t=41909
Tekkis küsimus kas 5.2 sele annaks ka vintsi samamoodi stange sisse ära toppida või jääb mingi mudru seal ette?
Kui on teostatav siis otsiks inimest kes teeks vastava aluse ja selle korraliku paigalduse.
Samas on soov ka mingite kabedamat sorti puksiiraasade järgi.
Ainukeseks tingimuseks ongi see, et mingit jurakat metallrauda ette ei taha vaid kõik peab jääma originaali piiresse.
Ideid ja pakkumis võib panna siia või mailile linquist(at)hot.ee
Tekkis küsimus kas 5.2 sele annaks ka vintsi samamoodi stange sisse ära toppida või jääb mingi mudru seal ette?
Kui on teostatav siis otsiks inimest kes teeks vastava aluse ja selle korraliku paigalduse.
Samas on soov ka mingite kabedamat sorti puksiiraasade järgi.
Ainukeseks tingimuseks ongi see, et mingit jurakat metallrauda ette ei taha vaid kõik peab jääma originaali piiresse.
Ideid ja pakkumis võib panna siia või mailile linquist(at)hot.ee
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Re: Vintsi paigaldus ZJ Grand Cherokeele
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Tänud Urmas kuid need natuke liiga hardcore minuajaoks. Metsa langetama selle autoga ei lähe (vähemalt esialgu
), lihtsalt igast aparatuuri ja vahest ka ennast vaja sikutada.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Need ju ongi rohkem tänavale sobivad rauad.
Aga originaalstange alla mahub ka ZJ-l
Aga originaalstange alla mahub ka ZJ-l
Snegurochka ex.
Ma arvan,et ega sul seal midagi erilist rohkem ikka ei ole.Peaasi et uputad karbi võimalikult sügavale raami.Kui kont on näiteks naguinii pees siis korista selle radikas eest ära ja ruumi palju rohkem.Grandil on see raam võrreldes nt pajeroga palju õhemast materjalist ja kinnitused peavad minema võimalikult kaugele.Tõmbekronsad võid ju teha samasugused kui mul,mutter sisse keevitada ja konks otsa.
UAZ 315126 -KOLL-
Vedeleb üks ZJ vintsialus , mis on mahub stange taha ära.
Kui huvi on siis 51991545
Kui huvi on siis 51991545
- laqkaraza
- Fitting 38"
- Kontakt:
Milleks sa siis üldse vintsi tahad? Kõige suurema rõõmu tegelikult pakubki juba ainult see metallist stange. Vints seal sees on nn lisaboonusvolli kirjutas:... natuke liiga hardcore minuajaoks. Metsa langetama selle autoga ei lähe (vähemalt esialgu), ...
Asjal mitu tahku. Esimene on kindlasti esteetiline pool. Kuna käin selle masinaga ka pühapäeviti " nö. kirikuõpetaja juures teed joomas" siis mingit monstrumit ei taha sellest ehitada. Ega antud masinaga metsas raadamas ja ennast meelega uputamas ei käigi.
Jeebiga aga vahest kohe juhtub igast huvitavaid olukordi ja alati ei viitsi oodata kuni traktorist ennast kaineks magab
Jeebiga aga vahest kohe juhtub igast huvitavaid olukordi ja alati ei viitsi oodata kuni traktorist ennast kaineks magab
Et oleks motivatsiooni ikka asjaga tegeleda sai täna natuke manti koju tassitud. Vintsialuse eest tänud Rommmile.

- nymmik
- Rock Crawler
- Kontakt:
Kuna ma just enda ZJ-le ehitasin vintsiplaati, siis mulle jääb arusaamatuks mis väega see antud plaat auto küljes peaks olema?
Poolraamide vahel/peal? Tunne on et see käristatakse lihtsalt auto küljest ära nagu mul korra 2008 aastal D21-ga juhtus

poldid ei pidanud vastu.
Ma ise lõikusin poolraamide vahelt pleki minema, raami sisse läks T-tala mis on 4x12mm poltidega mõlemalt poolt kinni tõmmatud. T-talade vahel on alles siis U- karp.
Hetkel näeb selline välja

Ootab vintsi ja metalli tükkide lõikumist, et rauast stange teha.
Poolraamide vahel/peal? Tunne on et see käristatakse lihtsalt auto küljest ära nagu mul korra 2008 aastal D21-ga juhtus

poldid ei pidanud vastu.
Ma ise lõikusin poolraamide vahelt pleki minema, raami sisse läks T-tala mis on 4x12mm poltidega mõlemalt poolt kinni tõmmatud. T-talade vahel on alles siis U- karp.
Hetkel näeb selline välja

Ootab vintsi ja metalli tükkide lõikumist, et rauast stange teha.
Viimati muutis nymmik, R Jaan 11, 2013 9:50 am, muudetud 1 kord kokku.
Grandpa's Garage https://www.facebook.com/GrandpasGarage
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
Vintsi alusplaat kinnitatakse poolraami vahele,poolraami vaheline plekk tuleb ära lõigata.
Poolraami sisse tuleb panna tugevtus,et poltide kinni keeramisel poolraami kortsu ei keera.Tugevtuseks sobib näiteks toru jupp,millest lähevad poldid läbi.
Poolraami sisse tuleb panna tugevtus,et poltide kinni keeramisel poolraami kortsu ei keera.Tugevtuseks sobib näiteks toru jupp,millest lähevad poldid läbi.
Lisaks on vintsialusel ees kaks auku,kuhu kinnitatakse tõmbamis konksud ,ei ole vaja eraldi raami külge mingeid mutreid keevitada.