ajee nalja ka VOL8

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
Puucoy
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Re: ajee nalja ka VOL8

Postitus Postitas Puucoy »

Sõidab Venemaa avarustes üks G klassi viimase peal tuuninguga Mersedes. Miilits vaatab, et siit saab teenida ja peab auto kinni tema üllatuseks aga asotsiaal no sihuke täielik haisev ja puha. Miilits siis pinnima, et kust sul küll selline auto niikuinii varastasid, boms vastu ei minu oma, miilits ei usu ja vaidlevad seal hulga aega. Boms lõpuks saage aru mul on selline sitt et kui seda isegi tuumaallveelaeva peal pikalt töötanud mehed endale pähe määrivad hakkavad neil juuksed mühinal kasvama. Miilits küll natuke umbusklikult aga siiski nõuab oma hõreneva kupli tarbeks ka väärt ravimit. Boms selleks et minema saada eraldabki pika nuiamise peale natuke paberkandjal ja miilits laseb autol minna ise rahulolevalt endale seda kraami pähe määrides. Kui auto on natuke eemale saanud kostub aoto tagaistmelt vene uusrikka hääl, kui järgmisele miilitsale ka pähe situd siis saadki auto omale. :D
Arvamus on nagu p....e igaühel on oma.
Nissan Patrol 3,3 td 84a.
Volvo C 303 3,0 b 78a.
Volkswagen Transporter syncro 2,5 td 98a.
MB Sprinter 4x4 2,2 2004a.
Sõidan millega tahan.
+372 51 38983
Krooniline
Rock Crawler

Postitus Postitas Krooniline »

Ärge võtke isiklikult vaid huumoriga:
Eestlane on ikka huvitav inimene. Läbi aegade on ta olnud orjarahvas ja mõisnike eest kogu töö ära teinud. Nüüd, kus see "keskaeg" läbi on, ei ole ta ikka rahul ja läheb "mõisnikele" lausa koju järgi, et seal nende eest kogu töö ära teha. :roll:
Kasutaja avatar
Külahull
Rock Crawler

Postitus Postitas Külahull »

Krooniline kirjutas:Ärge võtke isiklikult vaid huumoriga:
Eestlane on ikka huvitav inimene. Läbi aegade on ta olnud orjarahvas ja mõisnike eest kogu töö ära teinud. Nüüd, kus see "keskaeg" läbi on, ei ole ta ikka rahul ja läheb "mõisnikele" lausa koju järgi, et seal nende eest kogu töö ära teha. :roll:
Hapud viinamarjad?
Krooniline
Rock Crawler

Külahull kirjutas:
Hapud viinamarjad?
Ikka tunneb keegi puudutatuna ? :D
Kasutaja avatar
Külahull
Rock Crawler

Postitus Postitas Külahull »

Krooniline kirjutas:
Külahull kirjutas:
Hapud viinamarjad?
Ikka tunneb keegi puudutatuna ? :D
Ei tunne :) . Igaühel on oma elu ja neid on ainult üks. Ilgelt rõve komme on teisi elama õpetada või neid halvustada!
Krooniline
Rock Crawler

Õige!
Ega muidu pole see huumori teema siin... :D
karla1
Mudder

Postitus Postitas karla1 »

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... FLw8aH-M2w Huvitav.kust ta seda vaa lisaõhku saab :mrgreen:
karla1
Mudder

Kobras tuleb tööriista poodi ja palub 5 pudelit puiduliimi.
"Ahaa, uus projekt käsil..." arvab müüja.
"Ei, kõht on lahti ..."
karla1
Mudder

Ameeriklased vihkavad japse peaaegu sama palju kui venelased sakslasi.
Ometi on mõlemi vihatud toodang nende lemmikuteks.

sama värk on eestlaste puhul venelaste aadressil
Sellest põlvkonnast on veel paljud elusad, kes heldimusega meenutavad neid vene asju, mis kunagi ei lagunenud või kui lagunesid, siis korda tegemiseks oli tarvis veidi si*ta, natuke tatti, kuvaldat ja joptvajumatti.
karla1
Mudder

Käisin täna Rimis, et osta 20 kg kott Pedigree koeratoitu. Järjekorras seistes küsis mu taga seisev naine, kas mul on koer. Mida kuradit ta ometi mõtles, elevanti pean kodus? No igaljuhul otsustasin oma igavasse ellu lisada vähe vürtsi. Ma ütlesin naisele, et ei, mul ei ole koera, vaid olen otsustanud uuesti alustada Pedigree-dieediga. Lisasin, et see ei pruugi olla hea mõte, sest eelmine kord lõpetasin ma haiglas, kuid teisest küljest olin kaotanud 25 kilo selleks ajaks kui ärkasin intensiivravi osakonnas, kanüül mõlemas käes ja voolik igas augus mis kehal leidub. Ma ütlesin naisele, et dieet töötab nii, et topitakse taskud Pedigreed täis ja igakord kui näljatunne üllatab visatakse paar tükikest suhu. Pedigree on täielikult tasakaalustatud toit, nii et dieet töötab väga hästi.
(Selleks ajaks kuulaks kogu järjekord kõrvad kikkis) Naine küsis õudusega, kas olin sattunud intensiivravi osakonda, kuna sain koeratoidust mürgituse. Vastasin, et sugugi mitte: olin astunud ettevaatamatusest sõiduteele nuusutades armsa kuldse retriiveri perset ja auto sõitis must üle. Ees seisev mees naeris nii kövasti, et ma olin täiesti kindel, et ta saab infarkti. Kaupluse juhataja kutsuti kohale ja mul keelati edaspidi Rimisse minna. Homme lähen Selverisse...
pilgrems
Rock Crawler

Postitus Postitas pilgrems »

igav . vaata 2 lehte tagasi 5 postitust
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
muddogbob
Fitting 38"

Postitus Postitas muddogbob »

Nissan Patrol Y60 2.8Td
Suzuki Samurai 1.3
Toyota Land Cruiser HJ61 4.0Td
AINIONU
Fitting 38"

Postitus Postitas AINIONU »

Viimati muutis AINIONU, R Jaan 11, 2013 10:25 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kjen
Der Sponsor

Postitus Postitas Kjen »

AINIONU kirjutas:Kohati suhteliselt karm vaatepilt http://www.prochan.com/view?p=6e6_1356694240
Huvitav, mitu naljakat siutasiooni selles videos ka olema peaks? Ma vaatasin 2/3 ära, no ühtegi ei olnud?
heeringas
Rock Crawler

Postitus Postitas heeringas »

AINIONU kirjutas:Kohati suhteliselt karm vaatepilt http://www.prochan.com/view?p=6e6_1356694240
No mõnel on ikka naljast oma arusaam.
Loodan et sul endal ikka mõni naerupahvakas ka tuli.

Võiks ikka valida kuhu postitada.
HEIKER OÜ
5057572 Heiki
heeringa@hot.ee
Suletud

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”