o:w460 tagumine turvavoo
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
-
poiss
- Rock Crawler
o:w460 tagumine turvavoo
Tere tahax osta 460 üksiku turvavöö vastuse põrandasse , ja keskmise tagaistme turvavöö . Turvavöö vastus on sel trossi otsas.
Vahetaks 4x4- saani, paadi ja helikopteri vastu, saaks igapäev tööle, poodi ja koju.
Gl
Gl
-
poiss
- Rock Crawler
Re: o:w460 tagumine turvavoo
tere.
kas tõesti kellelgi ei vedele 460 tagumisi turvavöid. mul turritab taga põrandas juhi poolne 2ne vastus , puudu kunde poolne vastus ja keskmine turvavöö. lapsed tahavad turvaliselt lasteaeda saada uuel aastal aga.....
kas aretada millestki? kuda aga miilitsa ja üv onud sellesse suhtuvad.
kas tõesti kellelgi ei vedele 460 tagumisi turvavöid. mul turritab taga põrandas juhi poolne 2ne vastus , puudu kunde poolne vastus ja keskmine turvavöö. lapsed tahavad turvaliselt lasteaeda saada uuel aastal aga.....
Vahetaks 4x4- saani, paadi ja helikopteri vastu, saaks igapäev tööle, poodi ja koju.
Gl
Gl
Re: o:w460 tagumine turvavoo
Tee W124 turvavöödest, mida romulates hunnikutes, G omadega nad kokku ei lähe aga vahetades mõlemad pooled saab küll.poiss kirjutas:tere.
kas tõesti kellelgi ei vedele 460 tagumisi turvavöid. mul turritab taga põrandas juhi poolne 2ne vastus , puudu kunde poolne vastus ja keskmine turvavöö. lapsed tahavad turvaliselt lasteaeda saada uuel aastal aga.....![]()
Tel 56224693