Tegelikkuses paras jamps, juhe katkeb hoogsa sättimise järel ja plastkorpus annab järgi. Valgusvihk hea ja aku peab ka 3-4 tundi max. režimis vastu. Või on's kellelgi paremaid pakkumisi?
Moderaator: Moderators
Palju terve komplekt maksab,kus on sees ka laadija ja muu vajalik trani?smtasku kirjutas:Kasutan igapäevaselt tööl seda Hiina pealampi. Mingi poolteist aastat juba. Kaasas kannan kaelas või tunkede taskus. Paarist kohast olen plastikut natuke liiminud.
Minu kaudu saab lambi 12 euriga. Akud-laadijad tulevad eraldi lisaks. Tellimisega läheb umbes 4 nädalat.
Laadijaid ja akusid on erinevaid. Kuid piisab tavalisest laadijast 7.- ja Trustfire 18650 2400 mAh akudest 2tk 14.-RAMBO kirjutas:Palju terve komplekt maksab,kus on sees ka laadija ja muu vajalik trani?
Terv.
RAMBO
Nojah, sellal kui ma akudega poolteist aastat tagasi eksperimenteerisin, eneloop extreme veel olemas ei olnud, nii et minu inf pisut vananenud... muideks, maakeelset infi eneloop.ee lehelt saada ei õnnestunudki, keegi hea mees oli selle ära häkkinudFlammablE kirjutas:Eneloop extreme on kirjade järgi vähemalt 2500mAh...