Ostaks akuga pealambi, aga...

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Pleku
Got ARB and Nitrous?

Ostaks akuga pealambi, aga...

Postitus Postitas Pleku »

Oman, kuid tahaks veel. Telliks Hiinast mingi 100 tk., kuid pole sellega enne kokku puutunud, ehk kellelgi kogemusi pajatada? Näituseks Alibaba-st.
Pilt
Tegelikkuses paras jamps, juhe katkeb hoogsa sättimise järel ja plastkorpus annab järgi. Valgusvihk hea ja aku peab ka 3-4 tundi max. režimis vastu. Või on's kellelgi paremaid pakkumisi?
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Re: Ostaks akuga pealambi, aga...

Postitus Postitas tyyp07 »

A mis sa sellest sitast siis ostad kui juba eos teada et see paras jama on? :eek
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Postitus Postitas Praks1 »

Mul sama lamp,kuid vanem mudel,pole mingit jama olnud,tuttav toob neid sealt vahel,kui käib ja hind oli äkki 20 euri.
Proto
53951597
Kasutaja avatar
Bytewize
Rock Crawler

Postitus Postitas Bytewize »

K-rauast saab analoogse asja, millel kolm AAA patareid sees, firma nimega Camelion oma, valgustab superhästi ja maksab kümpa ringis.

Siiamaani pole patareid veel nõrkema hakanud, juba nädal aega kasutanud, sealhulgas mitu tundi välitingimustes auto kapoti all mässanud.
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Kasutaja avatar
smtasku
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas smtasku »

Kasutan igapäevaselt tööl seda Hiina pealampi. Mingi poolteist aastat juba. Kaasas kannan kaelas või tunkede taskus. Paarist kohast olen plastikut natuke liiminud.

Enne seda ostsin jahipoest Led Lenser H7 (miski 900 eeku maksis). Lamp ise töötas ilusti, kuid plastik lagus mul paari kuuga ära. Lõpuks ei andnud enam liimida ka. Ausalt öeldes olen Hiinlasega palju rohkem rahul, valgust ka rohkem.

Ühe suure 18650 akuga peavad lambid tunduvalt rohkem vastu, kui 3x AAA akudega. Eriti, kui veel kasutada korralikke akusid (odavama otsa omadest näiteks Trustfire "flame"). 18650 tüüpi akuelemente võib leida ka vanade läpaka akude seest, mis on enamasti kokku pandud kvaliteetsetest Sanyo, Panasonicu, Samsungi.... elementidest.

Minu kaudu saab lambi 12 euriga. Akud-laadijad tulevad eraldi lisaks. Tellimisega läheb umbes 4 nädalat.
Kasutaja avatar
RAMBO
True Off Roader!

Postitus Postitas RAMBO »

smtasku kirjutas:Kasutan igapäevaselt tööl seda Hiina pealampi. Mingi poolteist aastat juba. Kaasas kannan kaelas või tunkede taskus. Paarist kohast olen plastikut natuke liiminud.
Minu kaudu saab lambi 12 euriga. Akud-laadijad tulevad eraldi lisaks. Tellimisega läheb umbes 4 nädalat.
Palju terve komplekt maksab,kus on sees ka laadija ja muu vajalik trani?

Terv.
RAMBO
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
laf1247
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas laf1247 »

Tuntud nimedest soovitaks mina kas PETZl, BLACK DIAMOND või LED LENSER
MB S205 C220 d 4Matic 2016
KAWASAKI Z900 2020

Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
smtasku
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas smtasku »

RAMBO kirjutas:Palju terve komplekt maksab,kus on sees ka laadija ja muu vajalik trani?
Terv.
RAMBO
Laadijaid ja akusid on erinevaid. Kuid piisab tavalisest laadijast 7.- ja Trustfire 18650 2400 mAh akudest 2tk 14.-
Varem pakkusin odavaid Ultrafire akusid juurde, kuid nende kvaliteet on alla igasugu arvestust.

Seega tuleks komplekt 33.-.
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Igasuguseid Hiina pealampe saab tellida näiteks http://dx.com/. Saadavad tasuta siia ära. Ostad mitu tükki, siis näitab ka väikest alet.
Aga elu näitab, et üks korralik Petzl või näiteks Fenix on asjalikum kui mitu Hiinakat. Kolisin nüüd kõik oma Fenixid AA patareidelt Eneloop Extreme akudele üle. Ühelt poolt kestavad 18650 jms kasutavad lambid kauem, aga suvalisel hetkel külapoest või kellegi kindalaekast neid tavaliselt ei leia.
Mõistlik on valida vähemalt 2 või 3 AA patareid kasutav lamp. 1xAA on küll kergem, aga tänapäevaste valgustugevuste juures tuleb jube tihti patakaid vahetada.
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

Kasutan samasugust. Ebayst koos saatmisega €15.
Käib teist aastat. Plastik on s*tt, üks kinnituskõrv murdus üsna kohe ja asendit ka enam reguleerida enam ei saa. Ühe korra sulas cree trükkplaadilt lahti, või oligi ta kehva jootega, see õnnestus endal edukalt tagasi joota ja rohkem probleeme pole olnud. Aga muidu töötab ja kasutan ma teda palju.
Kui osta, siis kindlasti AA akudega, AAA peab täisvõimsusel vastu vaid tunni-kaks. Eneloop ei ole muideks parim valik, vaid siis kui kasutad vähe ja asi peab pidevas töövalmiduses olema. Eneloopi AA mahutavus on kusagil 2100 mAh, paremad akud annavad praegu 2700, reaalis on vahe kusagil 1 tund tööaega. Kui pidevalt kasutada ja paar komplekti on pidevalt ringluses, siis on suurema mahtuvusega ja lühema seisuajaga akud parem valik. Värskelt laetud 2700 mAh akudega siis kusagil 4-5 tundi, eneloopiga vastavalt vähem. Kasutan Sony, Camelion ja GB akusid, hinnaks keskmiselt 2-4 raha tükist ja see poolteist aastat ei ole veel mahtuvuse olulist vähenemist ühelgi täheldanud.

Lühidalt, hinna-kvaliteedi suhtelt igati broo asi, mingit tavalise led-iga junni ei taha enam näha.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
trim
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas trim »

Ise kasutanud üle aasta Silva lampi http://silva.se/node/75
Vastu on pidnaud ilusti sees kaks AA 2700mah akut ja vastu peavad väga ilusti. Valgustab väga hästi ja peas on mugav. Hiinakate vastu ei vahetaks küll enam. Hind ka muidugi mitte just kõige odavam, 44 euri kui õigesti mäletan.
Osta saab http://www.karske.ee/front.php Kadaka tee 185d, Tallinn 12618
mudakas
IC Honoured Member

Postitus Postitas mudakas »

Osta jahipoest hea lamp Penzil mis käib peas,näitad meeletult hästi. Seda saab arvutis seadistada nii kuis ise soovid.
Elu on lill isegi mudas sõites
FlammablE
Rock Crawler

Eneloop extreme on kirjade järgi vähemalt 2500mAh. Lampides mul nüüd kõik extremed. Tunnine vahe on väga suhteline. Fenixi väike ühe AA-ga lamp sööb patareisid nagu loom ja selle peal saab kõige lihtsamalt ja kiiremini vahest aru. Tunnist vahet ei tule kõvemal valgustugevusel ka kõige odavama säästumarketi patareiga. Küll aga saab Eneloopidega kõvemaid valgustugevusi oluliselt kauem kasutada, kui enne mingite kabedamate patareidega seda teha võis. Patareide puhul oligi just see jama, et kui max valgustugevus kaob, siis viskad ta minema, sest uuesti metsa või kalale sellise pooltühja lambiga ei lähe(kuigi keskmisel ja nõrgemal tugevusel võib lamp veel x aega toimida) ja aktsioonis neid vahetada ka ei viitsi. Ühesõnaga lugesin ka kunagi enne akude valimist erinevaid reviewsid ja lõpptulemusena tundus nii, et Eneloop on suhteliselt kindla peale minek, kuigi neist on odavamaid/kallimaid ja suurema/väiksema mahtuvusega jnejne. Tellisin hunniku Eneloope ja sellest ajast neid kasutanuna ei ole olnud põhjust kurta.
Kasutaja avatar
isakene
I know how to fix stuff

Postitus Postitas isakene »

FlammablE kirjutas:Eneloop extreme on kirjade järgi vähemalt 2500mAh...
Nojah, sellal kui ma akudega poolteist aastat tagasi eksperimenteerisin, eneloop extreme veel olemas ei olnud, nii et minu inf pisut vananenud... muideks, maakeelset infi eneloop.ee lehelt saada ei õnnestunudki, keegi hea mees oli selle ära häkkinud :D
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
FlammablE
Rock Crawler

Kui akusid sai hangitud, siis tundus, et Eneloopi saab mujalt odavamalt või vähemalt sama hinnaga ja ekstreeme nad seal eneloop.ee-s ka ei pakkunud. Need 2500mAh vist alles eelmine aasta tulid. Hinnalt ca eur kallimad, nii et suurt vahet pole.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”