Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Vanasti oli tradistsiooniks, et 25. või 26. kutsuti rahvast metsa verivorste ja kapsast alla poole raputama.
On tänavu ka keegi midagi Harju-/Raplamaal korraldamas? Teaks aega planeerida.
Kamakas eile rääkis, et tal erineva pikkusega trasse pakkuda, kuid need kogemuste põhjala pigem hea ettevalmistusega autodele ja vintsita seal midagi eriti teha pole. Kes tõsiselt mürdada tahab, see peaks kamakaga ühendust võtma: http://forum.4x4.ee/memberlist.php?mode ... ile&u=1919
Ise vaataks ürituse poole, kus vints mitte peamine edasi viiv jõud ei ole vaid pigem vajadusel abaivahend.
P.S. Sai eile Viljandi-Valgamaal Läti piiri ääres üht üritust ettevalmistamas käidud ja 32" rehviga ja vaintsita autoga liikudes tuli üsna tihti juba lumeolude tõttu labidale tööd anda. (Stangeni raskest lumest ei murdnud enam omal jõul läbi).
Seiklesime täna Augukaevajaga Mustjõe kandis ja oli päris lõbus päev.Monterey ja Taroga oli tükk tegemist,et karjääris suure mäe otsa üldse saada.Kusjuures olime peale lume saabumist vist esimeste jälgede tegijad Ühed kelgujäljed olid enne meid .Kui sinnajõudmiseks kasutada praegustes lumetingimustes väiksemaid teid,võiks parema puudumisel kasvõi selle retke ette võtta.Ja kui läheb sulaks
Külahull kirjutas:Lehtse osas vaikus kuidagi. Ise oleksin ka huvitatud, et kas keegi kuskil miskit asja genereerib.... Soovitavalt siis ehk Tallinna ümbruses.
Uurisin natuke ja praegune vastus oli et jääb vaba aja puudusel sel aastal vahele.
Veiko Aart 51 kaksüks 740
Offroad is better road than bad road!
Asjaarmastajad 179
Kuusalu pool võiks iseenesest miskit teha. Kuupäeva valik vaba.Katsuks seekord ilma vee ja mudata hakkama saada. Paar vintsiga pilli võiks kah olla, sest mõni mäekülg on selline, kus üles saada suht keeruline. Plastmass autusid kaasa ei taha.
Ma ei teagi mis rattad minu datsuni all parasjagu on vankrirattad nad küll ei ole sest puidu ma tunneks ära.Vintsi kül selle masina ees veel ei ole aga testida võiks ikka kui punti võetakse.
Arvamus on nagu p....e igaühel on oma.
Nissan Patrol 3,3 td 84a.
Volvo C 303 3,0 b 78a.
Volkswagen Transporter syncro 2,5 td 98a.
MB Sprinter 4x4 2,2 2004a.
Sõidan millega tahan.
+372 51 38983
Puucoy kirjutas:Ma ei teagi mis rattad minu datsuni all parasjagu on vankrirattad nad küll ei ole sest puidu ma tunneks ära.Vintsi kül selle masina ees veel ei ole aga testida võiks ikka kui punti võetakse.
Kui härra Uputaja hakkab rääkima min 35" rehvist ja kohustuslikust vintsist siis ilmselt sinul oma ilma vintsita datsuniga küll sinna asja ei ole, kui sul just 40" traktorirehv all pole
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele.... http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed