Mure vintsiga
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Mure vintsiga
Jama siis järgmine- vintsi kasutades tahab auto välja surra, vints käib ringi aga kasutab kogu voolu kuidagi ära! Mootorix 3l bensukas on kellegil olnud miskit sarnast jama ja milles viga võib seisneda?
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Margus +37256633834
Re: Mure vintsiga
Korra juhtunud aga siis vintsisin aku tilgatumalt tühjaks.
Massi puudus tekitab kah teine kord imelike anomaaliaid.
Massi puudus tekitab kah teine kord imelike anomaaliaid.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
5249634
Aku võib nõrk olla. Endal on sama jama kui veidi pikemalt vintsin, tõmbejõud jääb järjest nõrgemaks ja lõpuks suretab auto täitsa välja. Tean, et aku on vana ja peaks uue panema aga ei ole veel viitsinud. Läbi ploki olen alati välja saanud autoga.
asi lahenes ise ja nüüd tõõtab - aru ma ei saa 
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Margus +37256633834
Mul selline mure vintsiga, et puldi juhtme pistikukontakt läheb märjaks, mistõttu ühendus ei anna läbi ja vintsi tööle ei saa. Kodus lasin kuumaõhupuhuriga pistiku kuivaks, siis töötas jälle nagu ette nähtud. Metsas pole tavaliselt puhurit võimalik kasutada. Mis oleks mõistlik lahendus või mida ette võtta, et pistik kuiv ja kasutusvalmis püsiks? Originaalis on seal mingi kummilutt küll peal, aga see nähtavasti ei toimi nagu ettenähtud (vintsiks ca pool aastat kasutuses olnud MileMarker V10).
- LR90
- I live off from the mud
Dubleeri vintsi juhtimine autosse sisse, ei pea alati juhet puldiga ühendama.Wolts kirjutas:Mul selline mure vintsiga, et puldi juhtme pistikukontakt läheb märjaks, mistõttu ühendus ei anna läbi ja vintsi tööle ei saa. Kodus lasin kuumaõhupuhuriga pistiku kuivaks, siis töötas jälle nagu ette nähtud. Metsas pole tavaliselt puhurit võimalik kasutada. Mis oleks mõistlik lahendus või mida ette võtta, et pistik kuiv ja kasutusvalmis püsiks? Originaalis on seal mingi kummilutt küll peal, aga see nähtavasti ei toimi nagu ettenähtud (vintsiks ca pool aastat kasutuses olnud MileMarker V10).
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Tänan info eest.
Ma ise mõtlesin, et kui panna juhtmevaba puldisüsteem peale, siis see peaks samuti probleemi vast lahendama.
Ma ise mõtlesin, et kui panna juhtmevaba puldisüsteem peale, siis see peaks samuti probleemi vast lahendama.
- helar
- I live off from the mud
Mul oli sama mure comeup 15000 ga (24V) . Vintsi tööle lülitades suri mootor välja. Viga oli selles ,et kahest akust üks oli surnud. Korralik aku asemele ja minu mure lahendatud.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee