Kas keegi on käinud uurimas alljärgnevat sõidukit ja milline on arvamus? http://www.auto24.ee/used/1188273
tänud
Nissan Navara?
Moderaator: Moderators
Re: Nissan Navara?
Ühes teemas juba kirjutasin selle Navara kohta aga topelt ei kärise (müüja kindlasti pahane juba minu peale aga vähemalt ei saa keegi petta)
Mis veel meelde tuleb on see, et vahepeal kui pikemaid otsi sai sõidetud siis lõi autosse vibra sisse ja mingi imelik mürin tuli ka. Tundus nagu kuskilt ülekandest tuli müra. Ma vägapalju tähelepanu ei pöörand asjale, kuna nagunii auto oli igatpidi katki. Ja siis veel roolivõim ka jebis, kui kiiresti oli vaja rattaid ühest suunast teise keerata siis läks rool raskeks ja sellega tekkis mõnigi ohtlik olukord. Hetkel rohkem ei tule meelde asju aga kindlasti kui meenutaks tuleks veel midagi meelde.
Äkki uus omanik kõik need vead kõrvaldanud (vaadates auto hinda siis vähe tõenäoline). Plussiks võiks öelda, et muidu teepeale see meid ei jätnud kordagi, 4vedu töötas alati (manuaalsed rummulukud), talvel sai kasti 500kg betooni jurakas tõstetud ja siis läks lumes ikka väga hästi edasi.
Lisaks tuli meelde, et sai meie käes üleeelmine kevad mootori remondi kuna ühele kolvile sulas auk sisse.LauriJ kirjutas: Meil oli see Navara eelmine aasta tööauto. Remonti sai paari kuu jooksul kindlasti üle 6000€ ja lagunes ikka nagu vana raibe. Kui maha müüdi siis oli plokikaas kõver, roostetas igalt poolt, kõrgsurvepump oli iga hetk saba andmas, tagapidurid puudusid, kliimasüsteem jooksis ka kohe tühjaks ja suvel ei töötand. Igavesti õnnetu pill oli.
Mis veel meelde tuleb on see, et vahepeal kui pikemaid otsi sai sõidetud siis lõi autosse vibra sisse ja mingi imelik mürin tuli ka. Tundus nagu kuskilt ülekandest tuli müra. Ma vägapalju tähelepanu ei pöörand asjale, kuna nagunii auto oli igatpidi katki. Ja siis veel roolivõim ka jebis, kui kiiresti oli vaja rattaid ühest suunast teise keerata siis läks rool raskeks ja sellega tekkis mõnigi ohtlik olukord. Hetkel rohkem ei tule meelde asju aga kindlasti kui meenutaks tuleks veel midagi meelde.
Äkki uus omanik kõik need vead kõrvaldanud (vaadates auto hinda siis vähe tõenäoline). Plussiks võiks öelda, et muidu teepeale see meid ei jätnud kordagi, 4vedu töötas alati (manuaalsed rummulukud), talvel sai kasti 500kg betooni jurakas tõstetud ja siis läks lumes ikka väga hästi edasi.
Kõigil d22 Nissanitel, millega mina sõitnud olen on selline tore roolivõim. Kui keerata rooli ühele poole ja siis kiiresti teisele poole, muutub rool järsku tohutult raskeks. Õnneks olen alati teele jäänud ja oskan nüüd sellega arvestada aga ohtlikke olukordi on tekkinud küll.
Ilmselt sellel autol eelpool nimetatud vead alles või neid veelgi rohkem. Maru pikalt on müügis olnud see auto ja hind mitmeid kordi langenud juba. Kui endale autot otsisin jäi minule ka see auto silma kuid vaatama ma seda ei jõudnud. keegi kes seda autot vaatamas on käinud võiks huvi pärast kirjutada mis seisus kere/kast on. Piltide järgi tundub päris sile olema kuid hinna järgi ei saa sealt midagi erilist oodata.