ümberehitamine ja selle legaalsus
Moderaator: Moderators
- tuningman
- I live off from the mud
Re: ümberehitamine ja selle legaalsus
Vat see juba läheb
.Lühidalt ja konkreetselt ja arusaadavalt. seda mul just vaja teada oligi.Huvitav, miks mina kunagi midagi sellist kusagilt leida ei suuda
Tuhnisin täna pool päeva maanteeameti lehel ja riigi teatajas. Respekt mehed. 
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
- tuningman
- I live off from the mud
See jutt lõppes nii kahtlaselt ära et ei saanud sellest ikka aru, kas kaubikule tohib lisa kaugtulesid esisillast tahapoole, ehk katusele panna või mitte? aga olgu vähemalt sain xenoni osas selguse maija.CaveMan kirjutas: E-reeglite kasutusjuhend on siin: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=24051&start=15.
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
Ok, mu grand on 1.01.2001 ( huvitav, et kuskil on tööd tehtud 1.jaanuaril ja masin esmaregatud
)
Saan aru, et võin rauad ette ja külgedele toppida, ilma nende sertifikaatideta, kuna ta on esmaregatud enne 2002a ?
Rauad olemas, eelmine omanik andis kaasa, korralikud, näo järgi miski tehase toode.
Saan aru, et võin rauad ette ja külgedele toppida, ilma nende sertifikaatideta, kuna ta on esmaregatud enne 2002a ?
Rauad olemas, eelmine omanik andis kaasa, korralikud, näo järgi miski tehase toode.
XC 70
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Ei ole vahet millal on esmaregistreerimine vaid millal on Eestis registreeritud.puhvel kirjutas:Ok, mu grand on 1.01.2001 ( huvitav, et kuskil on tööd tehtud 1.jaanuaril ja masin esmaregatud)
Loe mu postitust sellest teemast: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=4&t=11650
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Eestis on see aparaat regatud 9.11.2007.
Järelt ei või sinna miskit toppida.
Kuigi... a) enne 1. jaan 2002 a registrisse kantud M1 ja N1 kat sõidukid.
b) kuni 24. mai 2007 a registrisse kantavad M1 ja N1 kat maasturid ( M1G-N1G )
Aru ei saa, kas maastur polegi sõiduk või tähendab G maasturit ja mis on siis M1-N1 kat sõiduk, kui ta pole maastur.
Seoses sellega on ka daatumid arusaamatud.
Järelt ei või sinna miskit toppida.
Kuigi... a) enne 1. jaan 2002 a registrisse kantud M1 ja N1 kat sõidukid.
b) kuni 24. mai 2007 a registrisse kantavad M1 ja N1 kat maasturid ( M1G-N1G )
Aru ei saa, kas maastur polegi sõiduk või tähendab G maasturit ja mis on siis M1-N1 kat sõiduk, kui ta pole maastur.
Seoses sellega on ka daatumid arusaamatud.
XC 70
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
M1 on tavaline sõiduauto. M1G on maastur. Aga ma pole aru saanud, mis teeb sõiduatost maasturi. Teh. passides on neid tähiseid üpris suvaliselt pritsitud. Pidavalt olema nii, et nii nagu tehase poolt on määratud. Samas, samal autotüübil on mõnel juhul G passis, kuid mõnel teisel mitte.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Nuvott, minu kolus jääb veits segaseks see värk nüüd
A vähemalt ksenonid siis vast võib ette toppida, ilma aut kõrgus regullita ja pesuriteta...
nagu eespool selgus.
A vähemalt ksenonid siis vast võib ette toppida, ilma aut kõrgus regullita ja pesuriteta...
nagu eespool selgus.
XC 70
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Ära muretse, viga ei ole sinuspuhvel kirjutas:Nuvott, minu kolus jääb veits segaseks see värk nüüd![]()
Tegelt lähevad need rauad mingiaeg külge ja näeb siis...järgmisel aastal 
XC 70