cherole sahk?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
cherole sahk?
Kas kellelgi on pildimaterjali cherole saha installimise kohta, või on kellelgi olemas joonised vms?
Lund kuramuse palju ja plaan cherole sahk ette panna.
Lund kuramuse palju ja plaan cherole sahk ette panna.
Nii Saani mudimas
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
-
- Off Roader Wannabe
Re:
karli kirjutas:Viro juures olen järjekorras. loodame et saan ikka neljapäevaks saha ette.
ja mis asjast sai?
http://www.jldev.eu -
Jeep Cherokee 4.0
Jeep Cherokee 4.0
Re: cherole sahk?
Tegelt on Chero ikka liiga kerge sahkamiseks. Värskelt sadand lund võib lükata kui seda palju ei ole aga kui juba külmund on siis jääb lahjaks.
Olen teiselpool lompi seda tööd veidi teinud Ford F-350-ga ja see lükkas ka paremini siis kui pool kasti liiva täis oli.
Olen teiselpool lompi seda tööd veidi teinud Ford F-350-ga ja see lükkas ka paremini siis kui pool kasti liiva täis oli.
Oma aia või pisema firma pisema hoovi hoiab puhtana, kuid miskist selveri parklat iga päev siledana hoida läheb paljuks jah.
Mudas alates 2003.
Seda kindlasti.mudakas kirjutas:No JEEP on parem lumelükkamiseks kui atv
ATV on laisamehe labidas neile kel olnud kurb lapsepõlv ja puust mänguautod.

- tuningman
- I live off from the mud

vanapagan kirjutas:Seda kindlasti.ATV on laisamehe labidas neile kel olnud kurb lapsepõlv ja puust mänguautod.mudakas kirjutas:No JEEP on parem lumelükkamiseks kui atv
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Porimehed te ajate udu,maasturiga lükkab lund nagu naksti. Meil hetkel lund vähe,jeep läheb lumes läbi ilma probleemita. Oodake kui tuleb lund nagu venemaal,seal uralidega freesivad lund minema. Me saame omajeepidega hakkama küll. Jeep lükkab lund paremini,kui mõni väiketraktor.
Elu on lill isegi mudas sõites