Kaugel Su oma on, kas keeratakse tehases veel rattaid alla? :sitikass kirjutas:Mis need hinnad siis on . Minu autot kraapsud ainult kaunistavad. Kuid postita ikka siia hinnakiri.mrtn kirjutas:Ups, kontaktandmed ka: GSM 5205112, info@silentguardian.eemrtn kirjutas:Värvi kaitseks muidugi. Võid täie pasaga läbi põõsaste panna.
Siin on link: http://www.youtube.com/watch?v=o5btjWP6RvY
Mudakollidel on noobleid masinaid küll .
Ranger Wildtrak 3,2 2011-2018
Moderaatorid: jr, Moderators
-
polar
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Re: Uus Ranger Wildtrak 3,2
Naudi elu vee peal!
Tead tegelikult ei teagi. Oli jutt et septembri lõpp oktoobri algu. Siis edasi ja edasi. Nüüd jõulud ukse ees aga massinat pole. Selle esmaspäeva viimane info on : tuleb kahe nädala jooksul ja massin olevat transpordis ehk laeval. Loodan kenale jõulukingile , mis muud.
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
+47 40726287
Euro full size, rohkem mitte kuidagi kohe.tarmo kirjutas:Kas see peaks nüüd mingi nali olema?polar kirjutas: Ta ongi seuke peaaegu full-size.
Kui see nali ei ole, siis on see küll üks peris hea nali.
+47 40726287
+47 40726287
-
polar
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Vaevalt , et Euroopas palju suuremaks minnaksesitikass kirjutas:Euro full size, rohkem mitte kuidagi kohe.tarmo kirjutas:Kas see peaks nüüd mingi nali olema?polar kirjutas: Ta ongi seuke peaaegu full-size.
Kui see nali ei ole, siis on see küll üks peris hea nali.
Aga hetkel jah paistab see tellimise aeg sinna 6 kuu pikkuseks Wildtrakidel minema, mu omale hetkel vist maaki kaevandatakse ja pidavat jaanuaris loodetavalt liinile minema, ehk siis arvatavasti pojuke koos kurgedega sealt LAV-ist saabub!
Naudi elu vee peal!
- mrtn
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Ma hindu ei tea täpselt, aga kuuldavasti väga odav lõbu pole. See pole niisama läbipaistev kile, vaid just spetsiaalselt värvi kaitseks tehtud kõva pinnaga, täiesti läbipaistev materjal. Uuri tegijalt endalt, see pole minu bisnes, mina müün ainult tehnikat.sitikass kirjutas:Mis need hinnad siis on . Minu autot kraapsud ainult kaunistavad. Kuid postita ikka siia hinnakiri.
Mudakollidel on noobleid masinaid küll .
Mennäänx mettään!
-
polar
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Siin väheke huvitavat sellest, mis maailma teistes foorumites Rangerist heietatakse aga üldiselt probleemid samad-tarne, tarne ja veelkord tarne! http://www.4x4community.co.za/forum/sho ... 51&page=31
http://newranger.net/forums/viewforum.p ... fe065db409
http://newranger.net/forums/viewforum.p ... fe065db409
Naudi elu vee peal!
- mrtn
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Käisin ka vaatamas. Auto on muidugi tore, LTD on nagu luksusauto. Samas, ma ei suuda enam eesti automüüjate käest midagi osta. Nendega suhtlemine on alandav.
Mennäänx mettään!
No-noh! Sa oota veel ära kui sul hooldust või lisainfot või mis hoopis hull miskit garantiikeissi pead Infos järama. See oli ka üks väga mõjuv põhujs miks ranger ära jäi.mrtn kirjutas:Käisin ka vaatamas. Auto on muidugi tore, LTD on nagu luksusauto. Samas, ma ei suuda enam eesti automüüjate käest midagi osta. Nendega suhtlemine on alandav.
No mõne nädala tojootaga(eimene seda tõugu) sõit ja eks hakkab Amservi poolt ka "nalja" juba viskama. Nagu miskit auto toimimisest süvitsi küsid(et teaks paremini kasutada) krt nii kohe hakkab kinni kiiluma.
Võtame kasvõi neliveo kasutamise/lülitamise. Raamatus on üks jutt järve aamservis olen kaht erinevat juttu jubas kuuld, mis kumbki raamatuga ei kattu. Kui nüüd arvate et anonüümne möla siis poisid aamservi mehed kui loete, võima vajadusel miski rivistuse korraldada ja oma müüdavat kaupa tundma õppima hakata.
Viimati muutis KKKKKK, N Dets 06, 2012 6:43 pm, muudetud 1 kord kokku.
AMAROK 190kW 01/2019
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
- mrtn
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Tean, mul on FordKKKKKK kirjutas:No-noh! Sa oota veel ära kui sul hooldust või lisainfot või mis hoopis hull miskit garantiikeissi pead Infos järama. See oli ka üks väga mõjuv põhujs miks ranger ära jäi.
Mennäänx mettään!
No jah .
Meenutab nagu tsipa ostulubade aega
.
Aga deffitsiit loob konkurentsi ja see on hea.
Vanem keneratsioon on ütelnud et kaua tehtud kaunikene.
Turvalisi kilomeetreid mudakollid.
Meenutab nagu tsipa ostulubade aega
Aga deffitsiit loob konkurentsi ja see on hea.
Vanem keneratsioon on ütelnud et kaua tehtud kaunikene.
Turvalisi kilomeetreid mudakollid.
+47 40726287
+47 40726287
Tere.
Nüüd siis aurik ka tallinnasse vist jõudnud.
Täna teavitati et mu tank on 14.12 Tartus salongis olemas .
Aega iks läks aga ära tuli kurivaim .
Loodan esimese tsõõri teha 20 .12 .
Mägiaiveriga suu kinni panema muidu venib naeratus liiast suureks .
Rahulikku advendi aega mudakollid.
Lgp.
Nüüd siis aurik ka tallinnasse vist jõudnud.
Täna teavitati et mu tank on 14.12 Tartus salongis olemas .
Aega iks läks aga ära tuli kurivaim .
Loodan esimese tsõõri teha 20 .12 .
Mägiaiveriga suu kinni panema muidu venib naeratus liiast suureks .
Rahulikku advendi aega mudakollid.
Lgp.
+47 40726287
+47 40726287
Seni pole olnud probleeme ei teeninduse , müügi ega garantiiga. Kolmanda ekspluateerimine saab alguse enne jõule.KKKKKK kirjutas:No-noh! Sa oota veel ära kui sul hooldust või lisainfot või mis hoopis hull miskit garantiikeissi pead Infos järama. See oli ka üks väga mõjuv põhujs miks ranger ära jäi.mrtn kirjutas:Käisin ka vaatamas. Auto on muidugi tore, LTD on nagu luksusauto. Samas, ma ei suuda enam eesti automüüjate käest midagi osta. Nendega suhtlemine on alandav.
No mõne nädala tojootaga(eimene seda tõugu) sõit ja eks hakkab Amservi poolt ka "nalja" juba viskama. Nagu miskit auto toimimisest süvitsi küsid(et teaks paremini kasutada) krt nii kohe hakkab kinni kiiluma.
Võtame kasvõi neliveo kasutamise/lülitamise. Raamatus on üks jutt järve aamservis olen kaht erinevat juttu jubas kuuld, mis kumbki raamatuga ei kattu. Kui nüüd arvate et anonüümne möla siis poisid aamservi mehed kui loete, võima vajadusel miski rivistuse korraldada ja oma müüdavat kaupa tundma õppima hakata.Ma olen käsi tulema. Ja seniks sebige mulle välja info mis ja kunas hooldust masinale tegema peab. Kolme nädalaga pole hooldusjuhendit sebida minuni suudetud.
+47 40726287
+47 40726287
Täispikka kaheosalist põhjakaitset saab uuele rangerile alles jaanuari lõpp veebruari algus.
Jutt siis tartu metec-ist.
Koneskol peaks tootmises olema juba.
Hinnalt konesko odavam , metec kallim .
Koneskol plaadid pisemad , rohkem keskmist liini katsvad.
Metec-il kaitse pikem ja ja laiem .
Valikut jälle igale maitsele.
Minu massinale läheb metec-i toode alla.
Lgp.
Jutt siis tartu metec-ist.
Koneskol peaks tootmises olema juba.
Hinnalt konesko odavam , metec kallim .
Koneskol plaadid pisemad , rohkem keskmist liini katsvad.
Metec-il kaitse pikem ja ja laiem .
Valikut jälle igale maitsele.
Minu massinale läheb metec-i toode alla.
Lgp.
+47 40726287
+47 40726287
-
polar
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Mina küll pole tundnud siiamani et oleks alandav,suhelnud Tartu Infoga juba 18.a. ja kõik väga OK! Loomulikult võiksid teenuse hinnad olla madalamad ja jupid parema hinnaga jne. Aga KIA-ga sõitma ei hakka!mrtn kirjutas:Käisin ka vaatamas. Auto on muidugi tore, LTD on nagu luksusauto. Samas, ma ei suuda enam eesti automüüjate käest midagi osta. Nendega suhtlemine on alandav.
Naudi elu vee peal!
polar kirjutas:Mina küll pole tundnud siiamani et oleks alandav,suhelnud Tartu Infoga juba 18.a. ja kõik väga OK! Loomulikult võiksid teenuse hinnad olla madalamad ja jupid parema hinnaga jne. Aga KIA-ga sõitma ei hakka!mrtn kirjutas:Käisin ka vaatamas. Auto on muidugi tore, LTD on nagu luksusauto. Samas, ma ei suuda enam eesti automüüjate käest midagi osta. Nendega suhtlemine on alandav.
+47 40726287
+47 40726287