Vaja oleks lappida tagaklaasi soojendust.
Ons kellegil kogemus milline võiks olla parim liim(värv) niitide taastamisekd(tühimikud sees).
Ja kui pikka katkemist saab või on mõttekas parandada.
klaasi soojenduse lappimine
Moderaator: Moderators
klaasi soojenduse lappimine
Toyota LC HJ61 -89
BMW 320d -05 man.
WV Passat 1.9tdi -97 atm.
5230047 Ergo
BMW 320d -05 man.
5230047 Ergo
Re: klaasi soojenduse lappimine
ju nad kõik head on. Tegu miskise lakiga kuhu sisse metallitolmu segatud.
Enda aparaadil just mingi aeg tagasi lappisin Comma möginaga mille nii 10 aastat tagasi olin ostnud. Sai korda kõik vahed - pikim oli 1cm.
Enda aparaadil just mingi aeg tagasi lappisin Comma möginaga mille nii 10 aastat tagasi olin ostnud. Sai korda kõik vahed - pikim oli 1cm.
Endal sama asi päevakorral. Järve Autotabes oli eelmisel aastal miskine Loctite-vahend letis (ainuke mis nad pakuvad/pakkusid) aga ma ei täind osta - oli mu mäletamist mööda üle kahekümne jevro (23.- ?), siin automaailmas üks nõks odavam variant:
http://pood.automaailm.ee/est/autokauba ... uctID=3895
Tootetutvustuses igaljuhul siuke lause: "Võimaldab parandada kuni 10cm pikkuselt katkenud küttetraate.":
http://pood.automaailm.ee/est/autokauba ... uctID=3895
Tootetutvustuses igaljuhul siuke lause: "Võimaldab parandada kuni 10cm pikkuselt katkenud küttetraate.":
Tallinna inimene võib minu käest saada selle pudelikese niisama (OK, õlut võib ikka tuua).
Kasutanud olen teda 2 auto peal ja ilmselgelt jagub parandamisrõõmu veel kümnetele ja kümnetele masinatele. Paneme pudeli ringlema.
Kasutanud olen teda 2 auto peal ja ilmselgelt jagub parandamisrõõmu veel kümnetele ja kümnetele masinatele. Paneme pudeli ringlema.
sai ostetud siis Loctide toode ja töö sai tehtud ning asi toimib.
Toyota LC HJ61 -89
BMW 320d -05 man.
5230047 Ergo
BMW 320d -05 man.
5230047 Ergo