patrol 160 esisild ei tööta
Moderaatorid: jr, Moderators
patrol 160 esisild ei tööta
Tere häda selles et esisild ei taha tööd teha. Eelmine omanik väitis et sillas sees lsd. Lugu selles et algul oli esimene parem poolassi ots läbi aga vasak ratas siiski vedas siis kui ots korda tegin algul nagu kõik töötas tõstsin auto üles panin neli veo sisse keerasin hubid ka sisse ja kõik toimis. Põllu peal aga mitte midagi korra nagu võttis taha ja siis jäi ainult tagasild. Siis arvasin et huubides viga võtsin nad lahti puhastasin tegin, ikka ei aidand siis lasin kinni keevitada ja ikka muhvigi korra nagu võttab rattad taha ja siis kõik. Imelik on see et algul katkise otsaga ikkagi vasak rattas vedas ja nüüd enam midagi. Mingi aeg hakkan silda laiali võtma teen seda esimest korda nii et igasugu näpunäited on teretulnud.
Re: patrol 160 esisild ei tööta
Ka vahekast jamab ei lähe taga veo peale, kang küll ise ei läheb sinna asendisse aga 4wd tuli jääb põlema ja kardaan käib ka ringi. Ülejäänd varjandid kõik toimivad neutraal,kiire 4 ja aeglusti. Kas see võib ka kuidagi esisilla rikkega seoses olla
- Taavi2101
- Fitting 38"
Mul Patrolil jääb kah vahest 4WD tuli põlema.
Kui sang 2WD peal kas gardaani veab ringi?
Kui jah siis ei ole 4WD ümber lülitanud.
Kui ei siis vahekast lülitas ringi.
Kisu esi diffril kaas maha ja vaata ega sa diffrit laiali pole lasknud
põllul kimades.
Kui sang 2WD peal kas gardaani veab ringi?
Kui jah siis ei ole 4WD ümber lülitanud.
Kui ei siis vahekast lülitas ringi.
Kisu esi diffril kaas maha ja vaata ega sa diffrit laiali pole lasknud
põllul kimades.
Võtsin hubid lahti ja selgus et keevitusega punktitamisest lihtsalt ei piisagi seal on suuremad jõud mängus , ole need punktid lahti rebind. Õli asemel diffris oli ka nagu mingi tavott. Kas keegi oskab öelda kuidas võiks diffrit pesta seest.
- Taavi2101
- Fitting 38"
Mina panin diislit sisse, sõitsin paarsada meetrit ja lasin välja selle.maruss kirjutas:Võtsin hubid lahti ja selgus et keevitusega punktitamisest lihtsalt ei piisagi seal on suuremad jõud mängus , ole need punktid lahti rebind. Õli asemel diffris oli ka nagu mingi tavott. Kas keegi oskab öelda kuidas võiks diffrit pesta seest.
Kordasin toimingut paar korda ja siis läks uus õli sisse.
Sai vist hea

- isakene
- I know how to fix stuff
Esisilla A ja B esimest korda meisterdajale on pikem jutt, ma ei ole nii kõva kirjamees et seda kõike siia kirja panna. Kui huvitab, siis helista mulle, võin asjast pikemalt rääkida, number on allkirjas.maruss kirjutas:Mingi aeg hakkan silda laiali võtma teen seda esimest korda nii et igasugu näpunäited on teretulnud.
Vaatan järele, äkki leian veel jooksu automaathube ka.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com
Praegu tundub et polegi vaja lammutada aga kui tulevikus probleeme tekkib siis võttan kindlasti ühendust.
Automaat huubidega pole mul midagi teha kuna vahekast jampsib ei lähe 2wd peale. Samas eile kui auto üles tõstsin siis läks 2wd ilusti sisse. Äkki mingi pinge on peal normaal asendis mis ei lase ümber lülitada. Ei tea pole väga palju mehhanikaga kokku puutunud