Toonkile eemaldamine klaasilt.
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Re: Toonkile eemaldamine klaasilt.
Kõigil on suur probleem. Ma ei saa aru, miks seda toonkilet üldse on vaja maha kiskuda.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
ibra kirjutas:Kõigil on suur probleem. Ma ei saa aru, miks seda toonkilet üldse on vaja maha kiskuda.

Miks majal/hoonetel katust vahetatakse?
Miks autot värvitakse ja värviparandusi tehakse?
Miks naised küünelakki eemaldavad ja uuesti lakivad?
Miks ei peaks vigastatud toonkilet vahetama või üldse loobuma sellest?
Kõnetraat 51922951
Kas see kile eemaldamine teenusena on siis nii kallis, et kannatab imevedelikke otsida ja ise teha?
Tolmuti 2 tagumist aken tahaks valgeks teha, kuid laiskus on seni liiga suur olnud. Nüüd tekib tunne, et isetegemine on paras PITA...
Tolmuti 2 tagumist aken tahaks valgeks teha, kuid laiskus on seni liiga suur olnud. Nüüd tekib tunne, et isetegemine on paras PITA...
2xV8 ja 1 tolmuti
Kile vaja maha kiskuda selle pärast,et keegi ajuhiiglane oli ära lasknud toonida esimesed küljeklaasid.
Ülevaatusel sellist asja näha ei taheta.
Ülevaatusel sellist asja näha ei taheta.
55633778 Andrus
Fairy töötab.
Been there, done that.
Been there, done that.
-
- Got ARB and Nitrous?
Minu värske kogemus näitab samuti, et fairi vett või mingit muud seebilahust ja vaibanoa teraga lükkad kokku liimi lihtsalt.
Oma klaasidele eei saand ühtegi kriimu, tera oli uus ja ei elanud seal otsas ka eriti ja polnud ka vajadust.
Oma klaasidele eei saand ühtegi kriimu, tera oli uus ja ei elanud seal otsas ka eriti ja polnud ka vajadust.
Katkestanud Alansi Kapp-il 
Pajero 2.6 Cabrio
KEMPPI SEADMED&SERVICE www.rkrseadmed.ee
Tel: 56 205 236

Pajero 2.6 Cabrio
KEMPPI SEADMED&SERVICE www.rkrseadmed.ee
Tel: 56 205 236