2001 jeep grand cherokee wj 4.7 ?

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
-allukas-
Mudder

2001 jeep grand cherokee wj 4.7 ?

Postitus Postitas -allukas- »

kuidsa sellise masina vastupidavus on? välismaa foorumites 70 prossa inimesi laidab maha 30 kiidab taevani. ja küttekulu on tal ka vict linn maantee 50/50 16l/100 ?
Viimati muutis -allukas-, T Dets 04, 2012 7:56 pm, muudetud 1 kord kokku.
jahimees.

tel. 5098940
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Re: 2001 jeep cherokee wj 4.7 ?

Postitus Postitas Alari »

-allukas- kirjutas:kuidsa sellise masina vastupidavus on? välismaa foorumites 70 prossa inimesi laidab maha 30 kiidab taevani. ja küttekulu on tal ka vict linn maantee 50/50 16l/100 ?
Ma olen pidanud sellist masinat 2 aastat ning pigem ikka kiidaks kui laidaks - nelikveoskeem on hea, sõidumugavus ka üpris hea (talasillad muidugi omajagu kõigutavad), liigub hästi ning lisadest on ka kõik normaalse auto lisad olemas (nahksisu, el. istmed, peeglid, aknad jne.), seda siis Limited ja Overland varustuse puhul, Laredo-t ma kindlasti väldiks, kui just V8 ja lülitatava nelikveo kombinatsiooni peale pole sattunud. Kui millegi üle vinguda, siis tagaistmel just kõige mugavam istuda pole, aga mina enda autos taga ei istu, seega ei häiri. Hoolduse poolest on tähelepanu tahtnud põhiliselt veermik, mida omajagu peab kõpitsema, mootr-käigukast pole remonti vajanud, enamasti ainult regulaarne hooldus (pidurikettad-klotsid, õlid-filtrid).
Keskmine kütusekulu on mul laekompuutri järgi umbes 15 sajale, ehk peab paika küll see väide.
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Ma ka õige mitu aastat sellisega veerenud(kui mälu ei peta, siis juba 4). Küll 190kw HO 4.7, aga põhimõtteliselt sama mootor. Kütusekulu maanteel 10-12 ja linnas olenevalt oludest nii 17-19. Jupid suht mõistliku hinnaga. Igasugu tüüpvigu ikkagi leidub, aga need on tavaliselt ühekordsed tegemised ja jeebi remont ei ole eriti keeruline. Netis infot palju, sest mujal maailmas sellised aparaadid populaarsed. Probleeme tavaliselt neil, kes mingi äraaetud raipe otsa sattuvad. Kui remontida kvaliteetsete(!) juppide ja mõistusega, siis veermik kestab normaalselt. Mina sõitsin remontimata alguses pea 60kkm ja ei tea, millal enne seda oli veermik üle käidud (kõik originaaljupid siiani küljest ära võtnud). Kogu remont on siiamaani olnud mõistuse piires ja tavaline kuluosade vahetamine nagu igal teiselgi autol. Pigem remondin oluliselt vähem kui tuttavad oma sõiduautosid. Ühesõnaga mõistlik on panustada natuke rohkem ja osta korralik auto, mille ajalugu on teada. Oma olemuselt ei ole ta mõni igikestev vana jaapanlane, mis ka ilma hoolduseta hästi säilib ja omadustes eriti ei kaota :wink: Minu arust üsna mõistlik variant kusagile tõsiste maasturite ja x5-te vahele. Ainuke miinus minu silmis on kütusekulu, mida võiks äkki gaasiseadme abil parandada. Võtan juba pikemalt aega, aga pole siiamaani viitsinud sellega tegeleda :mrgreen:
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

2001 jeep cherokee wj 4.7 ?
Nimetame asju ikka õigete nimedega.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
-allukas-
Mudder

Postitus Postitas -allukas- »

FlammablE kirjutas: Ainuke miinus minu silmis on kütusekulu, mida võiks äkki gaasiseadme abil parandada. Võtan juba pikemalt aega, aga pole siiamaani viitsinud sellega tegeleda :mrgreen:

Kas see 4.7 ka gaasiga sõitmist kannatab ? leidsin kunagi teema kus kirjutati vist klappide kulumisest ja kolvigrupi kulumisest. Kas on keegi kes siit foorumist antud mootoriga gaasiseadet kasutab ?
jahimees.

tel. 5098940
FlammablE
Rock Crawler

Re: 2001 jeep grand cherokee wj 4.7 ?

Postitus Postitas FlammablE »

Miks ta ei peaks kannatama? Pool maailma installib gaasiseadmeid ja kasutab neid rõõmsalt. Ka jeepidel. Loe siinseid teisi gaasiseadme teemasid, võibolla on läbi käinud ka mõni gaasiseadmega WJ omanik. Ilmselt neid mõni ikka on.
Enamik gaasiseadmete hädasid on tingitud juppide viletsast kvaliteedist, viletsast paigaldusest või seadistusest. Gaas põleb nagu iga teinegi kütus. Ainult ei määri, ehk klapipesad võiksid vähem kesta äkki. Samas mis läbisõitude juures selline probleem võiks ilmneda? Kui sellised probleemid mõjutavad oluliselt ekspluatatsioonikulusid(suur aastane läbisõit vms), siis oleks ilmselt mõistlikum kohe osta ökonoomsem auto kui v8 mootoriga jeep.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”