Sellest tabelist nähtuvalt on selle ahju soojus energia üle 10 Kw mis hakkab juba looma pädevat olemust sellest asjast mitte 125 w. Vaatasin , et need pisikesed soojapuhurid elektrilised mis sigaretisüütajast käivitatavad on ka 250 w soojaenergiat eraldavad vidinad
Aga teema hakkab rappa kiskuma, ikkagi mul alaldit tarvis, oomipoes pakuvad 6,5A 150 w maksimum. Huvitav oleks teada palju sellel vendi mootoril see käivitus moment võiks olla. keegi äkki oskab ennustada.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Huvitav oleks teada palju sellel vendi mootoril see käivitus moment võiks olla. keegi äkki oskab ennustada
Mis käivitusmomenti sa tahad teada? Sellel ahjul on kaks kiirust, aga asi pole ainult selles vendimootoris, vaid ka süüteküünla voolutarbimises ahju käivitamisel. Otsi 24V trafo,mis on vähemalt 125 w ja mingi võimsam dioodsild ning ongi küsimus lahendatud.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Huvitav oleks teada palju sellel vendi mootoril see käivitus moment võiks olla. keegi äkki oskab ennustada
Mis käivitusmomenti sa tahad teada? Sellel ahjul on kaks kiirust, aga asi pole ainult selles vendimootoris, vaid ka süüteküünla voolutarbimises ahju käivitamisel. Otsi 24V trafo,mis on vähemalt 125 w ja mingi võimsam dioodsild ning ongi küsimus lahendatud.
Nii ongi. 125W jääb vist väheks, küünal üsna jänune tarbija. Alaldiks kärab ka seleenalaldi, lihtsam ja odavam kui dioodsild. Kui jootekolb käes püsib, teed ise ära. Krt, ei mäleta mis võimsusega trafot kasutasin (võis ollagi 100+W) aga mingi aeg põletas mähiste isolatsiooni ära.
ibra kirjutas:... Otsi 24V trafo,mis on vähemalt 125 w ja mingi võimsam dioodsild ning ongi küsimus lahendatud.
Just. Trafo+dioodsild=(lihtne)akulaadija. Kui 24V lihtsat laadijat garaažis pole, siis pane kaks 12V laadijat järjestikku.
EDIT: Et kui endal kaht 12V akut või laadijat pole, siis laena. Pane ahi tööle & mõõda ära (või lase kellelgi mõõta) mitu ämbrit voolu tegelt tarbib. Siis asi voolu ja wõimsusega paigas. Hiljem võid juba igati sobiva toiteallika osta, tellida või...
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
Osta mõnest osta.ee oksjonilt vana24v süsteemiga UPS ja võta vool sisemiste akude pealt.Eeliseks veel see,kui vool ära läheb,siis süsteem toimib ikka edasi.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Kolhoosiaegsetes töökodades elektrikilbis sees trafo: sisse 220 vahelduvat- välja 24 ja 36 vahelduvat. Lisaks üks dioodsild . Näiteks mingi vene geneka oma ja voilaa. Mul kuskil peaks üks sihuke koos alaldiga isegi olemas olema. Nädalavahetusel võiks isegi otsida kui huvi jätkuv.
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Tegija kirjutas:Kolhoosiaegsetes töökodades elektrikilbis sees trafo: sisse 220 vahelduvat- välja 24 ja 36 vahelduvat. Lisaks üks dioodsild . Näiteks mingi vene geneka oma ja voilaa. Mul kuskil peaks üks sihuke koos alaldiga isegi olemas olema. Nädalavahetusel võiks isegi otsida kui huvi jätkuv.
Muidugi on huvi.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
just helistasin , väidetavalt on testri järgi asi tegelikuses täpselt kahe kordne, 24V ja 5A.
Heinza kirjutas:just helistasin , väidetavalt on testri järgi asi tegelikuses täpselt kahe kordne, 24V ja 5A.
No meeldiv kuulda! Sellisel juhul aga ei klapi pilt ja müüdav asi! Anna siis teada ka kuidashästi töötab... Ega's õpetatud härrasmeeste vastu ju saa!
//ee, räägib keegi, kuda see 5A on testri järgi "tegelikkuses" mõõdetud?//