Jeep GC 2007a esimese kardaani probleem
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeep GC 2007a esimese kardaani probleem
Tere
Oskab keegi öelda, kas 2007 aasta Jeep Grand Cherokeel saab kardaani liigendit eraldi vahetada või peab kogu kardaani ära vahetama.
Tänud
Oskab keegi öelda, kas 2007 aasta Jeep Grand Cherokeel saab kardaani liigendit eraldi vahetada või peab kogu kardaani ära vahetama.
Tänud
- atdoom
- True Off Roader!
Re: Jeep GC 2007a esimese kardaani probleem
http://www.driveshaftparts.com/cv-joint ... d_430.htmlLauri2012 kirjutas:Tere
Tänud
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Ei ole tegemist raketiteadusega, kui oskused ja tööriistad olemas siis umbes tunnikesega arvesta
ise maadlesin sama asjaga kaks nädalat tagasi 

Lauri2012 kirjutas:Tere
Tänud
Silberisse lähed siis pead terve ostma

Silberis öeldi jah, et pole eraldi vahetatav. Saan ma õigesti aru, et seda saab ainult netist tellida? Eestist, kusagilt poest seda ei saa? Sealt lingilt ei näinud ma, et oleks mainitud 2004 aastast uuemat GC. Kui keegi mulle selle puust ja punaselt teeks, oleks ülimalt tänulik..
Reklaami ei tohi siin teha, aga mina sain omale tüki ühest Mäealuse 6e poest 

Tänan (Y)ahto83 kirjutas:Reklaami ei tohi siin teha, aga mina sain omale tüki ühest Mäealuse 6e poest