Soov osta 4x4 talveks- teema lukku.
Moderaator: Moderators
Re: Soov osta 4x4 talveks aga
Minu küsimus oli rohkem suunatud teemaalgatajale,aga arutleme siis edasi.
Terrano pole kindlasti kehv auto,viis aastat ise ka omanud,aga:
1. Rooste.Kümnest autost üheksal on kerel tugev rooste,raamid on samas suht ok.
2. Automaatsed rummulukud ei kesta,manuaalsete paigaldamine teeb nelikveo kasutamise veel ebamugavamaks,peab autost välja tulema.
3. Bensiinika kulu on võmsust arvestades suurevõitu.Diislitega on lihtsam,siin pole cherol midagi vastu panna,paadimootorid lihtsalt ei kesta.
Terrano pole kindlasti kehv auto,viis aastat ise ka omanud,aga:
1. Rooste.Kümnest autost üheksal on kerel tugev rooste,raamid on samas suht ok.
2. Automaatsed rummulukud ei kesta,manuaalsete paigaldamine teeb nelikveo kasutamise veel ebamugavamaks,peab autost välja tulema.
3. Bensiinika kulu on võmsust arvestades suurevõitu.Diislitega on lihtsam,siin pole cherol midagi vastu panna,paadimootorid lihtsalt ei kesta.
Infoks sellest autost nii-palju-käisin vaatamas.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=915986
-puudub ülevaatus
-puudu ka kindlustus
-roolivõim ei tööta
-tagumist 2-istet pole-passis 7 kohta.
Ja sellel masinal puudub ka ülevaatus-mingid probleemid olid ka co-ga.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1175459
Mina igatahes ei ost...neid autosid. Siit moraal ilusat juttu ja pilti ei tasu puhta tõena võtta...
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=915986
-puudub ülevaatus
-puudu ka kindlustus
-roolivõim ei tööta
-tagumist 2-istet pole-passis 7 kohta.
Ja sellel masinal puudub ka ülevaatus-mingid probleemid olid ka co-ga.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1175459
Mina igatahes ei ost...neid autosid. Siit moraal ilusat juttu ja pilti ei tasu puhta tõena võtta...
Toyota LC 2012 “Arendus”
Jeep WK “Peavalu”
Jeep WK “Peavalu”
Võib teema lukku panna-tegin oma valiku.
Toyota LC 2012 “Arendus”
Jeep WK “Peavalu”
Jeep WK “Peavalu”
Kas imprezamees ja tsiklivend sõitsid teisele poole, või oli konkreetne impreza 2.0 vabalthingav, AT kastiga ja ilma gaasipedaalita ning ratturil kasutada vana hea Kovrovets? Püsigem ikka reaalsuse piires nüüd eksole.Jeepu kirjutas: Nii mõnigi Impreza või motikas jäi üllatunult mu auto tagatulesid vaatama
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
..Ja mis selleks valituks siis osutus?kaupc kirjutas:Võib teema lukku panna-tegin oma valiku.
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
Päris hea!walkman kirjutas:Kas imprezamees ja tsiklivend sõitsid teisele poole, või oli konkreetne impreza 2.0 vabalthingav, AT kastiga ja ilma gaasipedaalita ning ratturil kasutada vana hea Kovrovets? Püsigem ikka reaalsuse piires nüüd eksole.Jeepu kirjutas: Nii mõnigi Impreza või motikas jäi üllatunult mu auto tagatulesid vaatama
Auto ja mootorratta kiirendused on jah ikka erinevast klassist, ei anna väga võrrelda, kui just tõesti mõni säärekas ei ole
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
Naera-naera, kui sa ise konkreetselt proovind ei ole. 155kw Imreza jääb alguses, kiiruseni 60-70km/h 4.0 Cherost, millel ka nelivedu sees, igatahes lõdvalt maha. Umbes sellel kiirusel (60-70km/h) jõuab alles järgi ja läheb mööda. Imprezal ei ole madalalt nii palju väänet.Mina oma autoga tõestasin seda korduvalt.walkman kirjutas:Kas imprezamees ja tsiklivend sõitsid teisele poole, või oli konkreetne impreza 2.0 vabalthingav, AT kastiga ja ilma gaasipedaalita ning ratturil kasutada vana hea Kovrovets? Püsigem ikka reaalsuse piires nüüd eksole.Jeepu kirjutas: Nii mõnigi Impreza või motikas jäi üllatunult mu auto tagatulesid vaatama
Nissan Pathfinder 3.0 -vanem masin-kuid vajab ka veidi tegemist-esiklaasi vahetus ,veidi plekitööd jne.Taivo kirjutas:..Ja mis selleks valituks siis osutus?kaupc kirjutas:Võib teema lukku panna-tegin oma valiku.
Kuid vints ja head rehvid on juba küljes. Kuna endal tehnikatööd käpas ei karda käsi määrida...
Julgelt talvele vastu....
Toyota LC 2012 “Arendus”
Jeep WK “Peavalu”
Jeep WK “Peavalu”